Je bežné, že čo jednému nevadí, inému môže dosť prekážať.
Tiež jazdím s tmavými sklami a slnko do očí neznášam.
A že sa nad tým niekto pozastavuje? To je asi jediné, čo môže spraviť.
Rozdiel je v poistke, resp. v tom že ty svoju pravdu na rozdiel od Konštantína a Metoda nepredávaš tým ktorí nemajú záujem nakupovať.... kks dúfam že som tým podobenstvom neotvoril ďalšiu Pandorkinu skrinku ...
..alebo si to obhaji aj pred sebou a zvykne si na to, kedze casto plati, ze to najlepsie je to, co mame doma
napr: nepotrebujem slnecne, ved mam stit, alebo nepotrebujem cire skla v lese, ved kus spomalim na zaciatku 😄
keby existovali dokonale okuliare, uz ich mame vsetci doma
Mne je úplne jedno aké nosí kto okuliare, dokonca sa ani nepozastavujem nad tým, ak má niekto večer slnečné v lese, ani netvrdím, že sú nezmysel ani som nedávala žiadne odporučenie na ich ne/nosenie, som len napísala, že ja ich na bicykli nepoužívam v širokom spektre podmienok lebo mi slnko nevadí a nosím číre dioptrie, bodka. Ale fakt ma hnevá ak si niekto v rámci diskusie vymyslí nejaký blud, ktorý tu odprezentuje akoby to bola skutočnosť konkrétne, že som šla na enduro bicykli na hrádzi rýchlosťou 10-20 kmh ? Aj keby som šla na zjazďáku 5 kmh alebo na časovkárskom 50 kmh, tak by to bolo jedno, lebo reč bola o slnku a zrazu je z toho vietor a hmyz a nejaký výmysel o type bicykla a rýchlosti ?
Ale co take zle urobila Pekarova pre spolocnost?
"...Součástí jejího života se stala dobrovolnická práce. Věnovala se jednak mezinárodnímu dobrovolnictví (pracovní „workcampy“ v dětských domovech v Arménii a Maroku, pracovala s postiženými lidmi v Srbsku a absolvovala environmentální projekt ve Skotsku), jednak spoluorganizování českých dětských táborů a akcím pro děti ze sociálně znevýhodněného prostředí."
Alebo profesorka Nerudova ako rektorka Univerzity?
Napada mi len to, ze obe zavadzaju agentovi STB Babisovi. Ale ten urcite aj so sympatickou lesníčkou spasia Cechov.
Posty toho autora X su uplny hnoj.
To je len random cz post, ktory mi X predhadzuje. Netusim preco mi predhadzuje CR a politiku, kedze ani o jedno sa nezaujimam. Dolezite je to video, aspon pre mna
X som zmazal, dal som tam youtube video, nechem tu rozvijat politicky flame
Baba je to šikovná Škoda tých kecov okolo toho. Myslím, že predvčerom ju dávali niekde v správach. Dnes beží od rána inkvizítor v telke, tak už nemám prehľad, ktorý deň to bol, lebo deň od včera znamená aj niekoľko sto rokov späť 🤦🏻♀️
To je len random cz post, ktory mi X predhadzuje. Netusim preco mi predhadzuje CR a politiku, kedze ani o jedno sa nezaujimam. Dolezite je to video, aspon pre mna
Mne ju ukazuje od pred včera asi každé médium a to zásadne nemam prispôsobený obsah. Takže niekto položil kvalitnú čiastku do reklamy. PS. Nevidel som to. PINY kto je inkvizitor?
len cele to zacalo s tym,ze tmave okuliare na ocach,vysvecuju na hradzi , druhym kantria videnie a nadavaju druhym,ze nesvietia,pricom je este vidno,teda bolo by,keby nenosili tmave okuliare,aspon tak vnimam zaciatok tejto debaty
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Najma v poslednej dobe, ked podprdy vysli z mody
..alebo si to obhaji aj pred sebou a zvykne si na to, kedze casto plati, ze to najlepsie je to, co mame doma
napr: nepotrebujem slnecne, ved mam stit, alebo nepotrebujem cire skla v lese, ved kus spomalim na zaciatku 😄
keby existovali dokonale okuliare, uz ich mame vsetci doma
Ale co take zle urobila Pekarova pre spolocnost?
"...Součástí jejího života se stala dobrovolnická práce. Věnovala se jednak mezinárodnímu dobrovolnictví (pracovní „workcampy“ v dětských domovech v Arménii a Maroku, pracovala s postiženými lidmi v Srbsku a absolvovala environmentální projekt ve Skotsku), jednak spoluorganizování českých dětských táborů a akcím pro děti ze sociálně znevýhodněného prostředí."
Alebo profesorka Nerudova ako rektorka Univerzity?
Napada mi len to, ze obe zavadzaju agentovi STB Babisovi. Ale ten urcite aj so sympatickou lesníčkou spasia Cechov.
Posty toho autora X su uplny hnoj.
Parádne si to vymenil
https://www.facebook.com/100067641889084/posts/828564226074966/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Plus príspevky vyššie
Nájdi si na nete viac info a video.
túto kuffu nejak teleportovali priamo z 15. soročia pri výkone upaľovania do súčasnosti
tldr: Štúdia zistila, že prepínanie medzi videami alebo preskakovanie v rámci jedného videa zvyšuje pocit nudy. Účastníci, ktorí mohli preskakovať alebo prepínať videá, hlásili vyššiu úroveň nudy v porovnaní s tými, ktorí sledovali jedno video bez možnosti preskakovania.
Tá prilba na jej hlave ma skoro zabila
https://www.facebook.com/reel/1008586703964053?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
len cele to zacalo s tym,ze tmave okuliare na ocach,vysvecuju na hradzi , druhym kantria videnie a nadavaju druhym,ze nesvietia,pricom je este vidno,teda bolo by,keby nenosili tmave okuliare,aspon tak vnimam zaciatok tejto debaty