Nejaký nový spôsob podvodu na bazos.sk?
Napíšem, čo sa mi stalo v pondelok.
Minulý týždeň som niečo predala, dobierka cena 35,40 aj s poštovným. Pán si to tento pondelok prebral a zároveň písal na mail, že som to mohla rovno hodiť do koša. Nikdy by som nikoho takto neoklamala a nemôžem to predýchať normálne.
Slušne som odpísala, že nikdy sa na mňa nikto nesťažoval, ale ak chce, môže to poslať späť na dobierku. Nemám s tým problém, ja nie som žiadny podvodník, som čestný človek a 35,40 mi nestojí za to, aby som sa cítila zle.
Pán mi ale poslal svoje číslo účtu, že mu mám peniaze najskôr poslať na účet a on mi pošle späť môj tovar.
To sa mi zdalo čudné, tak som odpísala, že nemám dôvod dobierku neprebrať, sama mu núkať možnosť vrátenia a ako dôkaz má predsa moje správy. Ale že nech mi ten poškodený tovar pred odoslaním ešte odfotí a pošle fotky na mail, že ja si všetko pred odoslaním fotím a tak je na fotkách aj dátum a čas a zároveň čas a dátum odoslania na pošte, že to teda porovnám. Začal byť útočný a neslušný, tak som slušne navrhla opäť, nech tovar pošle čím skôr a 35,40 , ktoré som mu účtovala, mu dobierkou zaplatím.
No lenže pán sa od pondelka neozval a na mail, či mi dobierku už poslal späť vôbec neodpovedá. Dnes peniaze prišli na účet a ja neviem, či mu ich mám teda poslať na to číslo účtu, ktoré uviedol a čakať tovar späť, hoci sme sa dohodli na spätnej dobierke, alebo ma chcel podviesť a hral na city. Ja už som úplný magor z týchto podvodov. Na bazoš dám niečo 1x za rok, dva a iba starosť vždy s tým.
Mal už niekto takú skúsenosť?
To neznie ako podvodnik. Mozno spekulant, ktory si nieco rozmyslel a hra na city, ale podvod tazko. Vacsina ludmi s peniazmi na ceste/ vo vrecku by ho rovno poslala do teplych krajin a teda by nic neziskal. Ked mas ciste svedomie ze si mu poslala to, co si avizovala, a k tomu sa on sa neozyva, nechaj to tak.
To neznie ako podvodnik. Mozno spekulant, ktory si nieco rozmyslel a hra na city, ale podvod tazko. Vacsina ludmi s peniazmi na ceste/ vo vrecku by ho rovno poslala do teplych krajin a teda by nic neziskal. Ked mas ciste svedomie ze si mu poslala to, co si avizovala, a k tomu sa on sa neozyva, nechaj to tak.
Ja mám svedomie čisté a keby bol tovar naozaj poškodený, poslal by aspoň fotky, ktoré som chcela. Či? Teda aspoň ja by som to urobila, poslala by som fotky poškodeného tovaru a poprosila o vrátenie peňazí.
Len mi je ťažko, že ma niekto obvinil z nejakého nekalého konania. Ja strašne nemám rada akékoľvek konflikty.
jasne, posles peniaze na ucet a neuvidis v horsom pripade ani vec, ani peniaze, v tom lepsom preberies v dobierke tehlu.
Ked sa nevie spravat skus to vypustit z hlavy, Poj*bany huliak
Neries, nechaj tak. Ty si v dobrej viere spravila co si mala, poslala si mu balik s tovarom. Teraz je rad na nom, mozno sa mu nieco nepozdavalo, mozno zistil ze to nie je co chcel. Ale je na nom aby sa ozval a nahanal to.
podla mna podvod, resp. spekulant, co chce peniaze naspat a tovar si necha. Slusny clovek by obratom poslal foto, ak by si mu poslala nieco poskodene. Zablokovat cislo/email a neriesit. A ak to nie je to, co chcel, nech to znova preda.
Ja by som poslala fotky, aj som o ne prosila. Žiadne neprišli, tovar tiež neposlal, na posledný mail mi neodpovedal, predtým bol na mňa hrubý. Nejdem to teda ani riešiť.
Ale na predaj čohokoľvek cez bazoš už kašlem. Najskôr sa mi ozvali nejakí dvaja čudní ľudia z čudnej adresy a slovenčina bola katastrofa, chceli to poslať nejakým kuriérom. A potom toto čudo.
Vďaka za odpovede.
Tento svet je nejaký čudný. Nie som síce ešte stará ako dinosaurus, ale po 46 rokoch ťapkania po guľatej Zemi môžem skonštatovať, že s ľudstvom to ide dole vodou. Kedysi (rozumej cca.15 rokov späť) sme boli k sebe milší a neriešili také ..... ako teraz mám pocit.
Alebo to je len spomienkový optimizmus.
Čudná slovenčina s kuriérom to je podvod, automatické generovanie textu, na to ani nereaguj a na tohto sa tiež vykašli. Hej, svet je čudný a to mám trochu menej rokov od teba a už to konštatujem. Mne ide na nervy, že každý si robí čo chce, svojim konaním ovplyvňuje svoje okolie a po upozornení si vlastne ty za debila, čo sa nemáš čo starať do druhých a keď sa ti nepáči, tak sa máš odťahovať na mars a to je jedno, či to sú susedia v bytovke, ľudia, čo nemajú snahu dodržiavať žiadne pravidlá ani v prírode, v premávke atď atď...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Napíšem, čo sa mi stalo v pondelok.
Minulý týždeň som niečo predala, dobierka cena 35,40 aj s poštovným. Pán si to tento pondelok prebral a zároveň písal na mail, že som to mohla rovno hodiť do koša. Nikdy by som nikoho takto neoklamala a nemôžem to predýchať normálne.
Slušne som odpísala, že nikdy sa na mňa nikto nesťažoval, ale ak chce, môže to poslať späť na dobierku. Nemám s tým problém, ja nie som žiadny podvodník, som čestný človek a 35,40 mi nestojí za to, aby som sa cítila zle.
Pán mi ale poslal svoje číslo účtu, že mu mám peniaze najskôr poslať na účet a on mi pošle späť môj tovar.
To sa mi zdalo čudné, tak som odpísala, že nemám dôvod dobierku neprebrať, sama mu núkať možnosť vrátenia a ako dôkaz má predsa moje správy. Ale že nech mi ten poškodený tovar pred odoslaním ešte odfotí a pošle fotky na mail, že ja si všetko pred odoslaním fotím a tak je na fotkách aj dátum a čas a zároveň čas a dátum odoslania na pošte, že to teda porovnám. Začal byť útočný a neslušný, tak som slušne navrhla opäť, nech tovar pošle čím skôr a 35,40 , ktoré som mu účtovala, mu dobierkou zaplatím.
No lenže pán sa od pondelka neozval a na mail, či mi dobierku už poslal späť vôbec neodpovedá. Dnes peniaze prišli na účet a ja neviem, či mu ich mám teda poslať na to číslo účtu, ktoré uviedol a čakať tovar späť, hoci sme sa dohodli na spätnej dobierke, alebo ma chcel podviesť a hral na city. Ja už som úplný magor z týchto podvodov. Na bazoš dám niečo 1x za rok, dva a iba starosť vždy s tým.
Mal už niekto takú skúsenosť?
Dobierka išla cez poštu na účet. Takže je to číslo účtu SP.
Ja mám svedomie čisté a keby bol tovar naozaj poškodený, poslal by aspoň fotky, ktoré som chcela. Či? Teda aspoň ja by som to urobila, poslala by som fotky poškodeného tovaru a poprosila o vrátenie peňazí.
Len mi je ťažko, že ma niekto obvinil z nejakého nekalého konania. Ja strašne nemám rada akékoľvek konflikty.
Ked sa nevie spravat skus to vypustit z hlavy, Poj*bany huliak
Ale na predaj čohokoľvek cez bazoš už kašlem. Najskôr sa mi ozvali nejakí dvaja čudní ľudia z čudnej adresy a slovenčina bola katastrofa, chceli to poslať nejakým kuriérom. A potom toto čudo.
Vďaka za odpovede.
Tento svet je nejaký čudný. Nie som síce ešte stará ako dinosaurus, ale po 46 rokoch ťapkania po guľatej Zemi môžem skonštatovať, že s ľudstvom to ide dole vodou. Kedysi (rozumej cca.15 rokov späť) sme boli k sebe milší a neriešili také ..... ako teraz mám pocit.
Alebo to je len spomienkový optimizmus.