Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Cas sa nam posunul tak reku ake su skusenosti s Outin Nano ak nejake su?
Uz maju aj upgrade na 16-18g shoty tak to zvazujem obstarat nakolko to pumpovanie a zohrievanie vody v konvici mi zneprijemnuje cestovatelsku obsesiu.
Zobraziť komentár 21.08.2024 - 12:20:28
00
scarinko márne sa snažíš, tu už dávno 🧌skapal 🐕, len AliEx tu ponúka výpredaj. 🤪😂
Zobraziť komentár 21.08.2024 - 19:52:32
00
😒
Zobraziť komentár 21.08.2024 - 22:09:46
00
arrow_leftluper napísal:
scarinko márne sa snažíš, tu už dávno 🧌skapal 🐕, len AliEx tu ponúka výpredaj. 🤪😂

Lebo už všetci pokúpili mlynčeky a kávostroje, takže okrem občasných štamperlíkových káv nie je už nič nové. :)
Ale abyže predsa len, tak Gardelli zmenil prepúšťajúce eko-sáčky za neprepúšťajúce eko, tak možno znova Gardelliho kupovať, nevyprchá už počas dopravy,
Zobraziť komentár 21.08.2024 - 22:19:17
00
Cestovanie je v princípe bez následkov , uskladnenie doma bolo potrebné vyriešiť vhodným obalom aľebóóó … svižnou spotrebou. Ako píšeš - je to už bezproblémové - aj v spojitosti s pripomienkou pri odoslaní .
… It has been roasted on our 15kg double-wall solid drum fully customized roaster with proprietary roast profiles developed by Rubens Gardelli, World Coffee Roasting Champion and four times-in-a-row Italy Coffee Roasting Champion.

We ship your order within few hours!

Expect to receive the tracking number soon.
We suggest our coffees to have at least 10 days of rest after roast for espresso brewing and 4 days for filter brewing.
Zobraziť komentár 22.08.2024 - 08:03:01
00
Upgrade na štamperlíky nemá chybu😂, tak ako aj zrno od Coffee Collective🤗.

Prílohy:

IMG_3192.jpeg
IMG_3192.jpeg 285.67 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 22.08.2024 - 11:30:53
02
arrow_leftBojpo napísal:
Cestovanie je v princípe bez následkov , uskladnenie doma bolo potrebné vyriešiť vhodným obalom aľebóóó … svižnou spotrebou...

Ja si pamätám na dávne Gardelli kávy, že vždy krásne voňali, keď prišli. V tých eko-obaloch pred upgrade však nie, ale káva bola OK, presypal som do starých obalov od Coffea Circulor a káva je OK aj teraz.
Zobraziť komentár 22.08.2024 - 12:02:20
00
arrow_leftluper napísal:
Upgrade na štamperlíky nemá chybu😂, tak ako aj zrno od Coffee Collective🤗.

Tak, tak. Život nie je len mať jeden cieľ, ale aj cesta môže byť zaujímavá ... najprv espressová, potom filtrová a teraz štamperlíková. :y:
Zobraziť komentár 22.08.2024 - 12:18:40
02
Ahojte. Dlho som tu nebol pomachrovat :) Toto ma celkom tesi: https://blogokave.sk/recenzia-kavy-indonezia-kerinci-z-praziarne-coffia-na-prahu-kavoveho-neba/
Zobraziť komentár 26.08.2024 - 18:46:56
04
arrow_leftRamon1 napísal:
Takesi som dnes otvoril , 2x 20,5 gr už padli … pekná hustá kréma floralna , trosku toho bergamotu . Broskyne a melón len s veľkou dávkou fantázie … Myslím , že nedožije vecera 😜…naproti tomu DAK Melondo , melón jak oči 😳

Melon jak oci, pretoze je to infuzovane. Kava + Hans s Jurgenom v nemeckom labaku urobia prichut melon (ta ista co sa dava napr do melonovych zuvaciek). A ty sa potom tesis (bez urazky), ze jaka fajnotka. Pritom to je absolutne podpriemerna kava, ktoru by bez hentakeho “enhancementu” len tazko predali ….
Zobraziť komentár 26.08.2024 - 18:52:52
00
Všetko viem … no niekedy je pre zmenu dobre a “ gurmánske “ si aj Dolly Buster oprcať . Síce tiež umelina , no raz dvakrát do roka by som “ probol “ 😎.
Zobraziť komentár 26.08.2024 - 19:02:59
10
A poviem ti pravdu , všetky tie prekvasene anaeróbne fermentacie , kozmickym ziarenim infundovane a himalájskym vzduchom prudko chladené “ špeciality “ môžem momentalne spokojne ignorovať … proste som sa ich prepil , znudili sa mi , sú hnusne . Momentalne pijem prachsprostú klasiku , stredne praženie , a ak chcem zmenu tak CC a Ivica mi zmenu poskytnú v podobe Panamskej naturalky na tutti . A ako jediná zostava pitelna s minimálnymi chuťovým degradaciami aj po dvoch mesiacoch od praženia .
Zobraziť komentár 26.08.2024 - 19:10:38
00
arrow_leftRamon1 napísal:
A poviem ti pravdu , všetky tie prekvasene anaeróbne fermentacie , kozmickym ziarenim infundovane a himalájskym vzduchom prudko chladené “ špeciality “ môžem momentalne spokojne ignorovať … proste som sa ich prepil , znudili sa mi , sú hnusne . Momentalne pijem prachsprostú klasiku , stredne praženie , a ak chcem zmenu tak CC a Ivica mi zmenu poskytnú v podobe Panamskej naturalky na tutti . A ako jediná zostava pitelna s minimálnymi chuťovým degradaciami aj po dvoch mesiacoch od praženia .

Podla mna si zrely na washedky.
Zobraziť komentár 26.08.2024 - 19:13:13
00
Ale keď mi povieš , že aj ta tvoja Indonézia dobrá na spro , tak ju samozrejme rad ochutnam .
Zobraziť komentár 26.08.2024 - 19:24:43
00
arrow_leftdeadliner napísal:

Michal, bude dobrá aj espresso, teda skôr ristretto?
Zobraziť komentár 26.08.2024 - 19:33:17
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia / Energia)
keyboard_arrow_up