Toto som našiel na garmin stránkeSnímač rýchlosti Garmin 2 možno použiť na zaznamenávanie údajov o cyklistickej aktivite jedným z dvoch spôsobov:
Ako senzor spárovaný so zariadením Garmin za účelom zhromažďovania informácií o rýchlosti a vzdialenosti.
Ako samostatné zariadenie na zaznamenávanie cyklistických aktivít, ktoré budú zahŕňať informácie o rýchlosti, vzdialenosti a kalóriách.
Ďalšie informácie o používaní senzora ako samostatného zariadenia na zaznamenávanie aktivít nájdete v nasledujúcich podrobnostiach.
Ak sa použije samostatne, snímač rýchlosti 2 automaticky začne zaznamenávať jazdu po 15 sekundách nepretržitého otáčania
kolesa a zastaví záznam jazdy po 4 minútach, keď sa
koleso nepretáča.
Pridanie senzora do aplikácie Garmin Connect vám umožní synchronizovať zaznamenané aktivity s vaším účtom Garmin Connect na analýzu a uchovávanie záznamov.
Aplikáciu Garmin Connect nemožno použiť na zobrazenie údajov snímača rýchlosti 2 v reálnom čase. Zaznamenané údaje zo snímača rýchlosti 2 je možné zobraziť v aplikácii Garmin Connect po dokončení jazdy.
Snímač rýchlosti 2 dokáže zaznamenať až 300 hodín údajov o jazde bez potreby synchronizácie. Po 300 hodinách snímač rýchlosti 2 prepíše najstaršie dáta, ktoré sú stále v zariadení. Ak tieto údaje ešte neboli synchronizované s vaším účtom Garmin Connect, stratia sa a nebudú sa dať obnoviť.
Ak je senzor spárovaný so zariadením Garmin vyrobeným v roku 2019 alebo novším, rozpozná spárovanie so zariadením Garmin a nezaznamená podrobnosti o aktivite, aby sa zabránilo nahrávaniu duplicitných aktivít do vášho účtu Garmin Connect.
Odstránil som snímač z Garmin connect a myslím. že už to funguje správne.....Údaje zo snímača mám už iba pri zapnutej aktivite.