Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Dobrý deň,
zakúpil som si Snímač rýchlosti Garmin 2. Vždy keď sadnem na bajk tak mi hneď po pár metroch vyhodí v garminconect aktivitu, že som prešiel napr. 0,46 km aj bez toho ze by som si predtým zapol aktivitu na bycikel. To tak bude robiť vždy keď pôjdem na bajku alebo ako to má vlastne fungovať??? Napríklad dnes som šiel z práce cca 2,5 km a v Garmin conect mi ukázalo 2 jazdy po 0,5 km.. Mám niečo zle nastavené? Spárované to mám s hodinkami Fenix 6X Pro a s garminconect
Zobraziť komentár 20.08.2024 - 14:04:47
00
Určite je niečo zle. Nemáš niečo na spôsob "automaticky začať aktivitu" ? Alebo Autopause nejak divne nastavené?
Zobraziť komentár 20.08.2024 - 15:34:30
00
Auto pauzu mam na 1.6km...ale to funguje len pri zapnutej aktivite...ja ked potocim kolesom cca minutu potom koleso zastavim...tak mi po chvíli vyhodí aktivitu na garmin conect ze som presiel 200 metrov...toto ma stve...je tu niekto kto používa speedmeter s hodinkami?? Zhanal som aj nejaký videonavod o tom ale nič som nenašiel...
Zobraziť komentár 20.08.2024 - 19:18:36
00
Ked rukou tocis kolesom minutu, preco sa cudujes, ze "prejdes" 200 metrov? Ten senzor nema ako vediet, ze koleso sa toci vo vzduchu.
Zobraziť komentár 20.08.2024 - 19:33:52
00
tomu rozumiem, že ten snímač to nevie...dal som to len ako príklad...
ja nerozumiem tomu, prečo mi to v garmin conect uloží ako aktivitu, keď som si na hodinkách nezapol aktivitu na bycikel...
Zobraziť komentár 20.08.2024 - 23:31:21
00
Ten senzor nie je taký ako ostatné - ale má svoju pamäť a ukladá si dáta do nej aj bez pripojeného zariadenia. Čiže ak sadneš na bicykel a pôjdeš sa previezť bez cyklopočítača, hodiniek a mobilu po pripojení k mobilu sa z neho stiahnu dáta (rýchlosť a vzdialenosť). Nerozumiem načo je to dobré ale tak som to pochopil z popisu. Podobne sa chová napr. aj hruďák HRM ale tam mi to dáva zmysel. Predpokladám, že na to nebude mať vplyv nastavenie v hodinke alebo cyklopočítači ale skôr niečo v connecte. Skús kliknúť v connecte na zariadenia a okrem hodiniek tam bude asi aj ten senzor a pozrieť do jeho nastavenia.
Zobraziť komentár 20.08.2024 - 23:48:56
00
Toto som našiel na garmin stránke

Snímač rýchlosti Garmin 2 možno použiť na zaznamenávanie údajov o cyklistickej aktivite jedným z dvoch spôsobov:

Ako senzor spárovaný so zariadením Garmin za účelom zhromažďovania informácií o rýchlosti a vzdialenosti.
Ako samostatné zariadenie na zaznamenávanie cyklistických aktivít, ktoré budú zahŕňať informácie o rýchlosti, vzdialenosti a kalóriách.
Ďalšie informácie o používaní senzora ako samostatného zariadenia na zaznamenávanie aktivít nájdete v nasledujúcich podrobnostiach.

Ak sa použije samostatne, snímač rýchlosti 2 automaticky začne zaznamenávať jazdu po 15 sekundách nepretržitého otáčania kolesa a zastaví záznam jazdy po 4 minútach, keď sa koleso nepretáča.

Pridanie senzora do aplikácie Garmin Connect vám umožní synchronizovať zaznamenané aktivity s vaším účtom Garmin Connect na analýzu a uchovávanie záznamov.

Aplikáciu Garmin Connect nemožno použiť na zobrazenie údajov snímača rýchlosti 2 v reálnom čase. Zaznamenané údaje zo snímača rýchlosti 2 je možné zobraziť v aplikácii Garmin Connect po dokončení jazdy.

Snímač rýchlosti 2 dokáže zaznamenať až 300 hodín údajov o jazde bez potreby synchronizácie. Po 300 hodinách snímač rýchlosti 2 prepíše najstaršie dáta, ktoré sú stále v zariadení. Ak tieto údaje ešte neboli synchronizované s vaším účtom Garmin Connect, stratia sa a nebudú sa dať obnoviť.

Ak je senzor spárovaný so zariadením Garmin vyrobeným v roku 2019 alebo novším, rozpozná spárovanie so zariadením Garmin a nezaznamená podrobnosti o aktivite, aby sa zabránilo nahrávaniu duplicitných aktivít do vášho účtu Garmin Connect.

Odstránil som snímač z Garmin connect a myslím. že už to funguje správne.....Údaje zo snímača mám už iba pri zapnutej aktivite.
Zobraziť komentár 23.08.2024 - 01:01:35
01
keyboard_arrow_up