G Edge 530 pravidelne počas jazdy posledný rok po nejakom upgrade vypadávali 4 rôzne snímače rýchlosti aj kadencie (ant+ Magene a pod.). Reset do tovarenských nastavení nepomohol. Dal som Garmin snímače a stabilita spojenia sa jednoznačne zlepšila...ale snímač e-bajku (Specialized - power meter) vypadne počas 2 hodín 5-6 krát, radar tak 2 krát. Dosť ma Garmin serie a rozmýšľam nad niečim novým, ale bohužiaľ HH Karoo 3 nemá ani side podporu DI2 (a asi ani nebude, lebo nechcú uvoľniť SDK alebo čo...)🤬
Pokúšam sa dať 530ku na časovkárske široké aero riadítka ale štandardné gumičky na uchytenie základne sú krátke, máte skúsenosti s nejakou náhradou?
Keď kúpim v železiarstve väčšie o-krúžky bude to držať?
Inak rozmyslal som nad nejakou plastovou trubkou dat medzi nadstavce...z bokov vybrusit poloblukove drazky aby do toho zapadli nadstavce...zamedzilo by to otacaniu trubky a na nu dat tacho (kludne sa moze pouzit krk z karbon vidlice co ostal po zrezani
Trubka medzi nadstavcami sa mi nepozdáva, sú také redukcie aj na ali ale radšej by som to nechal naspodu na riadítkach.
Diery na držiak zospodu myslím nemajú, ale mrknem keď budem doma.
Našiel som zatiaľ staršie foto, smajlik označuje miesto kde chcem tacháč umiestniť Uchytenie základne som myslel gumičkami okolo riadítok.
Ten držiak na krk vidlice tam určite nedám, predstavec aj kokpit sú aero tvarované.
Trosicku som ho dal nasikmo teda naklonil ale inak opierky su trosku do strany oproti nadstavcom. S tou stredovou trubkou co by nahradila ten mostik som fakt rozmyslal ale dalo sa to v poho na tom nadstavci tak som to nakoniec nechal tak
Chlapi a baby, mám 530 a asi ju, potrebujem už nahradiť. Rozmýšľal som nad 1040 a 1050. Prvý model ideálne solar. Skúste ma prehovoriť na jedno či druhé. Recenziu od DCRM som videl, rozdiely v zásade poznám. MIP a výdrž milujem, ale 1050 na nižšom jase vydrží tiež poriadne dlho. Viem, že 1040 ma získať mnoho funkcií z 1050 časom. Čo by ste povedali?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nebolo to minuly rok na jar?
Keď kúpim v železiarstve väčšie o-krúžky bude to držať?
Diery na držiak zospodu myslím nemajú, ale mrknem keď budem doma.
Našiel som zatiaľ staršie foto, smajlik označuje miesto kde chcem tacháč umiestniť
Ten držiak na krk vidlice tam určite nedám, predstavec aj kokpit sú aero tvarované.
https://www.dcrainmaker.com/2012/11/review-of-bar-fly-tt-edge-forerunner.html
blackpyros dalo robotu vyčistiť to a poschovávať di2 kábliky a riadiacu jednotku (fotka je neaktuálna) tak by som sa tomu rád vyhol, scarinko detto.
S nízkou základňou to tam pekne sedí skoro zarovno predstavca len gumičky sú krátke.
Neviem či nájdem rovnako tenké a pružné, iba dlhšie o-krúžky