Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte bikeri. Po rokoch by som chcela kupit novy bike (cestak) ale mam rada ked clovek prestane sliapat to tak hlucne praska (rozumej na hradzi pouzitelne namiesto zvonceka)
ale vybrala som bike z decatlonu a tam ked prestanem slipat to je vyrazne tiche, ze by som vsetko musela vymenit aby to malo ten spravny zvuk :)
Snad ma chapete co chcem
Zobraziť komentár 08.09.2024 - 14:10:49
00
Musíš to rozhodiť a vyutierať z orecha vazelinu, sice to potom nič nevydrží ale tu chvíľu to bude počuť...
Zobraziť komentár 08.09.2024 - 14:16:03
01
Ach ludia, tato tema sa tu periodicky opakuje, uz sa naucte ze hlucny orech nenahradza zvoncek, vzdy sa najdu ludia, ktori na to vobec nereaguju. Samozrejme, existuju aj ludia, ktori vobec nereaguju ani na zvoncek, ale tam ani ten orech nepomoze.
Zobraziť komentár 08.09.2024 - 14:23:49
00
to bol len priklad , ale ked jazdim na hradzi a niekto to ma hlucne tak viem ze sa vyvaza zamnou a pocujem ho. ma to viac vyhod :) ale otazka znela ci to viem docielit vymenou komponentu , ale asi vymenou "orecha" ako zistit ktory je ten spravny? v servise poradia?
Zobraziť komentár 08.09.2024 - 14:53:05
00
Zistis to vo vypise komponentov daneho modelu bicykla.
Zobraziť komentár 08.09.2024 - 15:43:36
00
arrow_leftJankaFere napísal:
to bol len priklad , ale ked jazdim na hradzi a niekto to ma hlucne tak viem ze sa vyvaza zamnou a pocujem ho. ma to viac vyhod :) ale otazka znela ci to viem docielit vymenou komponentu , ale asi vymenou "orecha" ako zistit ktory je ten spravny? v servise poradia?

orech ta vec na ktorej je osadené viackolečko je sučastou celeho naboja, ten diel ktorý drží výplet kolesa,
každý výrobca naboja má svoj system zapadiek , ktore robia ten tichý alebo hlučný zvuk ,ked nešlapeš.
vymeniť sa za hlučnejší len tak nedá..
spomenutá možnosť rozobrať a vyutierať vazelinu , ale to pomože len trochu.
hlučne orechy sú dane konštrukciou samotných západiek a pružiniek či ozubenia ...
Zobraziť komentár 08.09.2024 - 16:20:25
01
Úplne si rozbil na cucky lákavú predstavu ísť do obchodu a kúpiť hlučný orech ... ty kazisvet jeden ...
Zobraziť komentár 08.09.2024 - 16:27:29
01
;) no moze si dat 'brnkatko' vlastnej vyroby, zadarmo, hlucnost a farbu zvuku vie doladiť
Zobraziť komentár 08.09.2024 - 17:00:40
00
inšpirovalo ma to k úvahe, či by nemal komerčný úspech projekt elektronického hlučného orecha ... dal by sa vybrať aj konkrétny zvuk, za príplatok k štandardu samozrejme... a upgrade hlasitosti samozrejme tiež, ale za vyššiu cenu ... a dorobime aj tlačidlo na rodla s funkciou klaksonu ... čo myslíte?
Zobraziť komentár 08.09.2024 - 17:07:34
00
neviem, v odhadovani preferencii okolia som slaby..., no trochu sa obavam, ze appka v telefone by tomu konkurovala
Zobraziť komentár 08.09.2024 - 17:16:19
00
arrow_leftzihadlo 5 napísal:
orech ta vec na ktorej je osadené viackolečko je sučastou celeho naboja, ten diel ktorý drží výplet kolesa,
každý výrobca naboja má svoj system zapadiek , ktore robia ten tichý alebo hlučný zvuk ,ked nešlapeš.
vymeniť sa za hlučnejší len tak nedá..
spomenutá možnosť rozobrať a vyutierať vazelinu , ale to pomože len trochu.
hlučne orechy sú dane konštrukciou samotných západiek a pružiniek či ozubenia ...

Dakujem , to som presne chcela vediet :)
Zobraziť komentár 08.09.2024 - 17:44:13
01
Marli softvérový orech je bomba idea ...
Zobraziť komentár 08.09.2024 - 18:14:28
10
keyboard_arrow_up