Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Bingo, vidiet, ze niekto pouziva mozog a nie len cita reklamu... :wink:

odporucam este EKOlogicky odburatelny olej na motorove retazove pily, 1 liter za ca. 200,- Sk a samozrejme pravidelne a casto...:idea:

:oops: :oops: a momentalne testujem inhibovany transformatoravy olej neviem kolko stoji 1 liter ale mam k dispozicii cca 120 ton :lol: konzistencia ako olej na sicie stroje :wink:
Zobraziť komentár 08.09.2008 - 18:49:47
00
tak to si namazaný do smrti smrťúcej
ak si dobre pamätám špecifikácie, mal by byť dosť hydrofóbny, pri ňom je úplne nežiadúce aby pohlcoval vodu - pri troche šťastia dobrý do cyklokrosových podmienok... závisí aj od správnej hustoty a viskozity
Zobraziť komentár 08.09.2008 - 19:27:39
00
tak to si namazaný do smrti smrťúcej
ak si dobre pamätám špecifikácie, mal by byť dosť hydrofóbny, pri ňom je úplne nežiadúce aby pohlcoval vodu - pri troche šťastia dobrý do cyklokrosových podmienok... závisí aj od správnej hustoty a viskozity

OT : Hehe namazany som bol minuly tyzden :shock:
K veci : okrem dielektrickej pevnosti splna aj schopnost neviazat na seba vodu, viskozita je podobna ako olej na sicie stroje ( riedky ) Tulenik ty si jak chodiaca encyklopedia :wink:
Zobraziť komentár 08.09.2008 - 19:54:02
00
ten olej na retazove pily mam tiez doma :lol: pila stoji,teda skor lezi v garazi a olej medzitym starne :P tak ho asi trosku oprasim :idea: :wink:
Zobraziť komentár 08.09.2008 - 21:30:09
00
odporucam este EKOlogicky odburatelny olej na motorove retazove pily, 1 liter za ca. 200,- Sk a samozrejme pravidelne a casto...:idea:

Odskúšal som a nedoporučujem...
Jedného krásneho dňa sme sa niekde pri Schladmingu trochu skúrili (výhradne alkoholickými nápojmi...) a ja som zabudol na údržbu. Ráno s ťažkou hlavou tiež. A po dvoch hodinách jazdy preložených dvomi hodinami zotavovania sa už nedalo jazdiť - tak reťaz plakala od suchoty. A úplne náhodou sme narazili na drevorubačov, ktorí mi ochotne cvrkli trochu oleja (kettenoel) na reťaz. Jazdilo to, reťaz bola tiež tichšie. Ale to čistenie potom... Dobré lepidlo, držalo fest...
Zobraziť komentár 08.09.2008 - 22:01:05
00
Dobré lepidlo, držalo fest...

to muselo byt ine, toto sa viskozitou napadne podoba na olej na sijaci stroj... a zdaleka tak nelepi

Naposledy upravil Dudo dňa 09.09.2008 - 00:09:00, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 08.09.2008 - 23:35:30
00
Mám doma elektrickú pílu a pri občasnom pílení nejakých polienok používam kettenoel - rastlinného pôvodu, v prírode odbúrateľný. Bolo to niečo podobné.
Proti viskozite nemám námietky, mazalo to dobre, reťaz si ani nevrzla. Len lepilo na reťaz prach a po týždni som musel použiť dve náplne do reťazovej práčky, kým bola ako-tak čistá.
Zobraziť komentár 09.09.2008 - 00:05:56
00
hm... doteraz som bol s nou spokojny, no ubil si ma argumentami... :oops:

je pravda, ze prach pocas jazdy v lese neriesim, skor si pochvalujem jej vydrz aj v drsnejsich podmienkach, je ale jasne, ze retaz treba po namazani zlahka utriet :wink:
Zobraziť komentár 09.09.2008 - 00:14:02
00
škoda rozoberať , dvoležitejšie je ju vyčisťiť ,
ale ak chcete mne sa osvečil GT85 .
to som skúšal kadečo :D
Zobraziť komentár 09.09.2008 - 09:55:14
00
keyboard_arrow_up