Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
Mam moznost ip13 za 500 a ip14 za 585
Z toho co som cital tak su to skoro rovnake telefony a neoplati sa ist do 14 ak je 13 lacnejsia.
Pre seba tiez tak jednym okom hladam ale ja zvazujem Xiaomi 14tku 512GB za 590 a niekde v kute mam taku myslienku na ip15 128 za 685 ale bojim sa ze ten iOS nedam a bud ten telefon rozdupem alebo s velkou stratou predam.
Povedz frajerke, nech ti da stary telefon na par tyzdnov a uvidis, ci si zvyknes alebo nie...aj ked budes hromzit na tu slabu baterku
Co mi vraveli tak to ani nie je riesenie kedze ip8 ma len ios16 a aktualne je uz tusim 18tka ktorá riesi nejake veci.
A tieto zmeny budu musiet byt naraz asi.
no su tam male rozdiely
14 ma 6GB RAM, BT 5.3
vs
13 4GB RAM, BT 5
fotaky su tiez nie rovnake
Ci z toho nieco u nej zavazi neviem. Nie je nejaky foto maniak
Marli no ved hej, to bude asi jedina zabrana aby som ho mozno nehodil o zem ale kto vie. Ak by som bol donuteny ho pouzivat bez moznosti zobrat iny phone tak by som si mozno casom zvykol
tomtoylcano mam 12x 128GB, ulozisko je skoro plne, musel som mazat videa a fotky aby som vedel urobit update.
Nema to opticku stabilizaciu co je vidno vo videach. Na druhu stranu 14tka uz ma posrane to prepinanie sosoviek pocas natacania. Je tam len posuvnik zoomu a nevies si to prepinat priamo. Iphone ma predsalen o nieco malo lepsie videa. Fotky by som povedal ze asi lepsie o chlp xiaomi ale fakt len o chlp koli post procesingu.
Ludia sa stazovali na zahmlievanie sosoviek a na prehrievanie celebo telefonu hlavne pocas nabijania alebo plneho vytazenia cpu
ja by som siel do 14 urcite, 85€ nie je velky rozdiel
keby dostal 120hz tak by som ho zobral, zatial som si objednal poco x6 pro za 240e
ja by som siel do 14 urcite, 85€ nie je velky rozdiel
Je a nie je, aktualne je to pre nu dost. Vlastne aj celkovo. XRko mala od kamosa jazdene asi 1 rok za tusim 350 ci tak nejak ale za take peniaze nezozeniem nic normalne teraz.
Ma aj firemny iphone 12 ale na tom nemoze mat sukromne veci a ani nechce.
https://xiaomiplanet.sk/obrovsky-unik-detailnych-fotografii-parametrov-xiaomi-14t-14t-pro/
čo sa tyka nabijania - odporučam max 33w nabijačku ... ja som mal pri mobile 67w a po par mesiacoch som prešiel na 30w a už sa žiadne prehrievanie nekoná +ešte aj baterke to prospeje, inak cpu nevyťažujem tak aby sa mi mobil zahrial - možno pri hrách sa to môže stať
videa ja osobne netočim takže ani toto by mne osobne nevadilo ale ak točiš videa tak si kup ,,jablko,,
... a o 14T/14T Pro by som ani neuvažoval lebo to už je väčši mobil, nie je tak kompaktný ako 14tka
Tak v poslednej dobe som zacal dost tocit a fotit na biku a robim si z toho na IG nejake videa a tak a celkom ma to bavi. Ale zas influencer zo mna nebude ?