Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mám investovať do Fox Float 38 Gprip2
áno 75% [ 3 ]
nie 25% [ 1 ]
Celkový počet hlasov : 4
Ahojte,

Mam starý Enduro bike Giant Reign 1 z roku 2015. Mám ho už veľmi dlho a veľa som na ňom najazdil. Pred rokom som si kúpil elektro bike takže ho už moc nevyužívam. Avšak s kamarátmi chodíme občas na výlety do bike parkov kde ho rád využijem. Bike je v prvotriednom stave mám tam vytunované takmer všetko a je mi ľúto ho predať alebo zbaviť sa ho. Teraz predávajú za polovičné ceny Fox vidly na 27,5 kolesá a veľmi zvažujem že by som investoval do takejto vidly konkrétne FOX Float 38 Grip2. Avšak neviem či sa t oplatí ešte živiť takýto "starý bike". Akože neviem či si už v živote niekedy kúpim ďalšie enduro tak preto rozmýšlam, že tento si nechám a ešte ho potuním.

Poraďte mam si ho vytuniť alebo si ho necham v pôvodnom stave, lebo ma stale celkom dobrú vybavu.

Ďakujem za rady.
Zobraziť komentár 27.09.2024 - 09:36:28
00
som na tom podobne, len novsi rocnik 2019 ale tiez este 27,5 kolesa. tazko povedat, urcite to zavisi aj od ceny za tu vidlu. ja by som robil upgrade len v pripade keby sa objavilo nieco naozaj lacne. ak by vidla stala 500+ nepresvedcilo by ma ani to ze to je navyssia rada v kashime a v 50+% zlave. proste by som v obdobi mimo sezony cakal na naozaj vyhodnejsi deal co je v mojom pripade okolo 300e. zaujimave zlavy su napr teraz tu pri tlmicoch . https://www.bike-discount.de/en/bike/bike-parts/mountain-bike-parts/rear-shock/air-shocks/?p=1&o=3&n=48
Zobraziť komentár 27.09.2024 - 10:51:23
00
keyboard_arrow_up