Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy. Skúsenosti s MTBIKER shopom nájdete na: https://www.mtbiker.sk/forum/cyklisticke-obchody/mtbiker-shop-t35491.html
Niektore mailove klienty ten missclick ludom aj dost ulahcuju tym, ako Unsubscribe tlacitko pridavaju do UI kadetade, ale to potvrdenie odhlasenia zrejme dorobime tak ci onak.
ahoj Rachela ja len, že dnes ráno nič neprišlo, tak sa pre istotu pýtam, či to má taký očakývaný nábeh.
V skutocnosti ale caka u vas na sklade, kym po nu pride kurier. Vedeli by ste prosim prehodnotit tento proces?
Truhlik50plus nooo dávno sme to robili ale na SVK to robi garažova firma, za nas uplne nedava zmysel robiť taketo spoluprace. A teda za druhé ani v zahraničí zatiaľ nerobíme s partnerom, ktorý by tie gumy ponúkal.
Kazdopadne ja ako zakaznik to vidim takto:
O 9:21 mi pride mail: Máme dobré správy! Tvoja objednávka bola dnes odoslaná.
Číslo zásielky je 123456789 a jej pohyb môžeš sledovať na tomto odkaze.
Link na sledovanie zasielky samozrejme nefunguje. A nefunguje az pokial mi nepride info z DPD. V tomto pripade mozem 7 hodin klikat na trackovanie, bezvysledne.
O 16:46 mi pride z DPD: dňa XXXX Vám doručíme Vašu zásielku. Trackovanie sa spusti.
"Máme dobré správy! Tvoja objednávka bola dnes odoslaná. Číslo zásielky je 123456789 a jej pohyb môžeš sledovať na tomto odkaze."
na
"Máme dobré správy! Tvoja objednávka je pripravená a čaká na vyzdvihnutie kuriérom. Číslo zásielky je 123456789 a jej pohyb budeš môcť čoskoro sledovať na tomto odkaze."
Je to zasadna zmena vyznamu, pricom povodne znenie nie je pravdive a zbytocne vyvolava ocakavania na strane zakaznika. Dokonaly priklad pre zlepsenie CX.
Tak snáď je každému normálnemu človeku jasne, že balík príde najskôr zajtra, a netreba 7 hodín zbytočne sledovať trackovanie.
Takto funguje drvivá väčšina obchodov a v živote by mi nenapadlo im písať nech to zmenia.
Takze ano, toto v nejakej forme casom pribudne.