Poslanec Národnej rady (NR) SR a líder mimoparlamentnej strany Národná koalícia/Nezávislí kandidáti Rudolf Huliak (SNS) žiada o zmenu v názve poslaneckého klubu Slovenská národná strana.
Chce ho v znení Slovenská národná strana - Národná koalícia/Nezávislí kandidáti.
Myslí si, že poslanci pôsobiaci v Národnej koalícii sú sami zodpovední za svoje činy a musia za ne niesť následky bez vplyvu na SNS.
Huliak tiež avizoval, že on a ďalší dvaja poslanci z Národnej koalície podporia za šéfa parlamentu kandidáta Hlasu.
toto si hovorime o vas--a vysledok volieb vlada aj prezident to potvrdzuje skvor nam ako vam
ako odpoved som nasiel pekny citat:
Hannah Arendt vo svojej štúdii "Pôvod totalitarianizmu" vysvetlila akú moc môže mať v totalitných režimoch klamstvo, obzvlášť to viditeľné:
"Niekto (vodca) môže v jeden deň ľudí primäť, aby uverili aj tomu nejneuveriteľnejšiemu tvrdeniu a súčasne veriť, že ak im na druhý deň niekto poskytne nevyvrátiteľný dôkaz o tom, že to bolo klamstvo, uchýlia sa k cynizmu. Miesto toho, aby opustili toho, kto im klamal, budú tvrdiť, že celý čas vedeli o tom, že to bola lož a navyše ho budú obdivovať za jeho skvelé taktické schopnosti."
Btw. k tomu ze Pellegrini je gay (co by samozrejme malo byt v slusnom demokratickom state absolutne irelevantne)
Minule som sa pytal volica koalicie, krestana, ze ked tak silno bojuju proti LGBTI, ci im tento fakt neprekaza. A teda odpoved bola, ze ak sa tym verejne neprezentuje, skryva to a nijak to neobhajuje tak je to vlastne ok.
Doteraz neviem, co si o tom mysliet.
Veľmi pekný citát, prakticky potvrdený v poslednej dobe na 100 % v diskusii o stave financií. 9,99 z 10 borcov, čo sa "na nás bavia" si aj pod vplyvom vrcholových predstaviteľov ako zlom v zadlžovaní štátu určila marec 2020 a vážne rozmýšľam ako je možné presvedčiť ich, že hoci to gazdovanie malo napriek objektívnym príčinám dosť ďaleko od optimálneho, strmý pád začal oveľa, oveľa skôr - a ten sa za žiadnych okolností "vláde bláznov" pripísať nedá ...
Keď už majú jasno v dátume toho zlomu, tak verím, že majú jasno aj v pojmoch ako HDP, DPH, nákladové položky vstupujúce do cenotvorby, spôsob výpočtu DPH v konečnej cenotvorbe, podiel transakčnej dane na celkovej cenotvorbe a pod. Alebo žeby len trepali?
Andrej Danko je šokovaný z rozhodnutia trojice poslancov Národnej koalície, ktorí požadujú zmenu názvu klubu SNS, a ich rozhodnutia podporiť na post predsedu parlamentu kandidáta Hlasu. „Zrada vždy bolí a ja som dnes cítil zradu Rudolfa Huliaka,“ povedal.
Huliak sa podľa Danka nebude zúčastňovať na koaličných radách. „Pán Huliak si vedľa mňa nesadne v živote,“ dodal Danko.
to musel byt fakt drsny pad zo stolicky Vcera najvacsi kamarati, dnes toto.
Po volbach som nebol spokojny s vysledkom. Ale ked som videl, ze Republika je mimo a dostala sa tam SNS, tak som sa v duchu smial. Namiesto uctiveho sluzobnicka Uhrika tam ma Fico dementa Danka. Myslim, ze aj Fico ked si to uvedomil, tak spravil
V zásade by to bolo smiešne, ak by sa to dialo niekde v materskej škôlke. Za danej situácie, kedy tieto indivíduá majú moc, je to skôr tragická záležitosť.
Ja si myslim, ze do dalsich volieb budeme vidiet taketo divadielka od viacerych nezavislych kandidatov. To su tie potkany, co utekaju z potapajucej lode prve, kazdy sa chce po buducich volbach vratit do parlamentu a postup SNS je otazny, takze budu hladat nieco istejsie. Preto sa ich po volbach snazili upratat co najviac na ministerstva.
taky "socialny" "demokrat" vychodoeuropskeho typu by tento irsky problem hravo vyriesil
Kam s nimi. Každý štát má svoje problémy. Napríklad také Írsko budúci rok znova očakáva prebytok štátneho rozpočtu vo výške 8,6 miliardy eur (pre porovnanie, slovenská suma za minulý rok je podobná, 7,7 miliardy, len u nás je to schodok namiesto prebytku) a nevie sa dohodnúť čo s ním.
Írsko sa topí v peniazoch najmä vďaka technologickým a farmaceutickým firmám, ktoré tu zdaňujú zisky z celej Európy a často aj ďalších kontinentov. Po poslednom kroku OECD, ktorá sa snaží obmedziť obchádzanie platenia daní cez daňové raje, muselo Írsko zvýšiť daň z príjmu pre firmy z 12,5 percenta na minimálnu úroveň 15 percent a výsledkom je znova len viac peňazí pre Írsko.
(V predpokladanej sume prebytku ešte nie je zahrnutých ďalších 13 miliárd eur, ktoré musí Írsku podľa rozhodnutia Európskeho súdneho dvora spred pár dní doplatiť firma Apple, hoci Írsko sa snažilo zabrániť tomu, aby si tieto peniaze od Applu muselo vziať.)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chce ho v znení Slovenská národná strana - Národná koalícia/Nezávislí kandidáti.
Myslí si, že poslanci pôsobiaci v Národnej koalícii sú sami zodpovední za svoje činy a musia za ne niesť následky bez vplyvu na SNS.
Huliak tiež avizoval, že on a ďalší dvaja poslanci z Národnej koalície podporia za šéfa parlamentu kandidáta Hlasu.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23391854/huliak-chce-zmenit-nazov-klubu-sns-v-pripade-sefa-parlamentu-podporia-hlas.html?ref=mnt
Co na to Semafor?
tak vsadial musim vysvetlovat,
ako, kde a kam som sa zyebal.
Huliak da kartu poistenca a
vsetkym je hned vsetko jasne …
ako odpoved som nasiel pekny citat:
Hannah Arendt vo svojej štúdii "Pôvod totalitarianizmu" vysvetlila akú moc môže mať v totalitných režimoch klamstvo, obzvlášť to viditeľné:
"Niekto (vodca) môže v jeden deň ľudí primäť, aby uverili aj tomu nejneuveriteľnejšiemu tvrdeniu a súčasne veriť, že ak im na druhý deň niekto poskytne nevyvrátiteľný dôkaz o tom, že to bolo klamstvo, uchýlia sa k cynizmu. Miesto toho, aby opustili toho, kto im klamal, budú tvrdiť, že celý čas vedeli o tom, že to bola lož a navyše ho budú obdivovať za jeho skvelé taktické schopnosti."
https://blog.sme.sk/antonkovalcik/historia/o-ruskom-nacizme-1
Minule som sa pytal volica koalicie, krestana, ze ked tak silno bojuju proti LGBTI, ci im tento fakt neprekaza. A teda odpoved bola, ze ak sa tym verejne neprezentuje, skryva to a nijak to neobhajuje tak je to vlastne ok.
Doteraz neviem, co si o tom mysliet.
no idealne riesenie by bola samostatna unia mestskych statov BA-KE-PO-ZA-BB atd, ...a vidlaci nech si vyzeru svojich dezolatov z Ocovej co si zvolia
https://www.facebook.com/share/na18aTBYeusHxvHj/
Co na to Semafor?
Po volbach som nebol spokojny s vysledkom. Ale ked som videl, ze Republika je mimo a dostala sa tam SNS, tak som sa v duchu smial. Namiesto uctiveho sluzobnicka Uhrika tam ma Fico dementa Danka. Myslim, ze aj Fico ked si to uvedomil, tak spravil
https://x.com/UMilosh/status/1840868616084078888
sa mozme stavit, aj vratane investorov a firiem...
Daň z finančných transakcií má za cieľ vybrať ekvivalent 3% zvýšenia sadzby firemnej dane z príjmov, spolu sa tak dostaneme na úroveň 27,3%.
Co na to Semafor?
Po fajn bicyklovačke super správa-už se perou
edit: komentáre k článku sú TOP
https://www.aktuality.sk/diskusia/DhkLTJw/rudolf-huliak-hodil-danka-cez-palubu-je-to-zradca-agresivny-hulvat-a-mal-by-sa-ospravedlnit-plavakovej-reaguje-sef-sns/
Írsko sa topí v peniazoch najmä vďaka technologickým a farmaceutickým firmám, ktoré tu zdaňujú zisky z celej Európy a často aj ďalších kontinentov. Po poslednom kroku OECD, ktorá sa snaží obmedziť obchádzanie platenia daní cez daňové raje, muselo Írsko zvýšiť daň z príjmu pre firmy z 12,5 percenta na minimálnu úroveň 15 percent a výsledkom je znova len viac peňazí pre Írsko.
(V predpokladanej sume prebytku ešte nie je zahrnutých ďalších 13 miliárd eur, ktoré musí Írsku podľa rozhodnutia Európskeho súdneho dvora spred pár dní doplatiť firma Apple, hoci Írsko sa snažilo zabrániť tomu, aby si tieto peniaze od Applu muselo vziať.)
https://dennikn.sk/4191509/ako-dostat-dieta-na-vysoku-nech-skusi-zit-bez-mobilu/
https://dennikn.sk/4224798/moje-hlasovania-ukazuju-urcitu-nespokojnost-hovori-poslanec-hlasu-salitros/