arrow_leftcanopus napísal:
vyborne,cize atomku Mochovce si berieme,a vy si pozerajte tv pri sviečkach 🤣, takto si to myslel?

my vykopeme od Kopcianskej siet tunelov k vrtuliam v Rakusku a budeme cerpat zadarmo 😂😂😂😂. Aj tak furt fuka.
02.10.2024 - 19:56:21
01
Danko vraj zacal pomstu a vsetkych Huliakovcov v envirorezorte rad za radom odvolavaju. Na jednej strane dobra sprava, clovek by si povedal, ze horsie to byt nemoze. Na druhej strane, ak budu vyberat z talonu SNS odbornikov, tak neviem, neviem...
02.10.2024 - 20:37:59
01
vyborne,cize atomku Mochovce si berieme,a vy si pozerajte tv pri sviečkach 🤣, takto si to myslel?

Atómku si rozdelia najskôr tak taliani s čechmi.
02.10.2024 - 20:50:45
00
arrow_leftJaroh napísal:
... a tým cielene šíriš LGBTI+ propagandu medzi deťmi už od ich útleho veku!

A dnes ráno bola nad Banskou Bystricou obrovská dúha a to ani nepršalo. Je obdivuhodné, aké technológie už má Soros k dispozícii.

Možno ma prídu do služby navštíviť kukláči a prehľadať vrecká či nemám drogu :) Ale môj kvietok ma iné farby s iný počet farieb ako LGBTI vlajka, ale tento argument na kacírskom súde asi neuspeje :lol:

PS: inak ten kvietok nosím dlhšie, nedal som si ho pre Huliaka…
02.10.2024 - 21:32:04
011
Ten primitív Kotlár si podľa mňa myslí,že aj kozmetické firmy vyrábajú biologické zbrane na depopuláciu a preto v živote nepoužil šampón.Ináč ako s mastnou hlavou som ho nevidel.
02.10.2024 - 22:08:02
04
Aj Danglár to tak vidí
img.projektn.sk
img.projektn.sk
02.10.2024 - 22:14:07
011
Mám taký pocit že to Fico neudrží pohromade, teda ak nemá v talóne cernoknaznikov ... len sa mi to zdá dosť skoro na takúto samodestrukciu ...
02.10.2024 - 22:54:09
00
arrow_leftdodo58 napísal:
Atómku si rozdelia najskôr tak taliani s čechmi.
aki taliani panenkoskakava?ty si smerak,ze?
03.10.2024 - 00:00:33
00
tento je dobry: :D

"Voliči sú nadšení, konečne išli potraviny dole. Začalo to bravčovým...
Dve svine už padli. Jedna v Handlovej a tá druhá v telke."
03.10.2024 - 00:04:31
220

len neviem naco vam ta elektrina bude, ked surfovat budete tak maximalne po obecnej LANke :rofl:
03.10.2024 - 01:08:57
00
aki taliani panenkoskakava?ty si smerak,ze?

Takí čo vlastnia polovicu EMO a EBO (enel) a tú druhú vlastní český holding.

Zvláštne, skôr by som povedal, že smerák si tu ty, keďže už si si chcel privlastniť cudzie.
03.10.2024 - 08:02:46
00
Myslela som si, že ma to indivíduum s menovkou Huliak nemôže prekvapiť. Mýlila som sa.
https://www.facebook.com/share/r/Czwvirois67jaKkB/
03.10.2024 - 08:59:06
05
K Huliakovi...s jednym takym "Rudkom" chodim 30 rokov na pivo, je snim sranda, rad rozsiruje nase obzory a pouca nas o chemtrails, o zazracnych ruskych zbraniach a o tom ako nas vsetkychzdiera vlastny stat/system a celosvetove zidojasterske sprisahanie.
Raz za rok sa chce bit, raz za 5 rokov je aj junacka pasovacka, ale ako spravni chlapi je uz o par minut klud a zase sedime a popijame...nie sme zenske, aby sme si niesli zast az do hrobu (sorry zeny, ale vy to tak casto mate, mam to odpozorovane;o)).
Takze zhrniem to...typicky sedlak, dobry ku gulasu, dobry k posedeniu a zabave pri stole, ale urcite mu nedavajte nikdy ziadnu funkciu...ani "funkci rostlinare", pretoze by to mohlo mat neblahy vplyv.
Pri tychto ludoch ma napada vzdy len citat z jedneho vtipu, ktory rad vykrikujem, ked uz je toho na mna z ich strany moc...pani vemte si to dite, vzdyt je to debil.

Mne sa celkom mommentalne pacia sachy Simkovicovej, kde si odvolala vlastneho cloveka z postu generalneho riaditela, aby ho mohla presunut na inu instituciu na ten isty post. Podla byvaleho pracovnika ministerstva je jej najvacsi problem, ze je obklopena uzuckou skupinkou ludi, ktori nikomu neveria a ti ludia jej uz pocetne dosli, takze ona uz nema koho vymenovat na uvolnene pozicie.
Zaroven si s Machalom neuvedomili, ze ked prepustia ludi pod urcitu kriticku hranicu, ze tym ohrozuju zakladne procesy na ministerstve, ci instituciach pod nim. Vlastne oni to nevedia doteraz a ich jedinou vyhodou je, ze nefungovanie kultury sa az tak v beznom zivote neprejavuje, aby si to clovek nejako extra vsimal.
Ako kedysi hovorili L+S kto este nebol ministrom nech sa prihlasi u sudruha ZIncicu, tak kto este nebol riaditelom nech posle CV Simkovicovej a ktovie...mozno dojde aj neho.

Skoda, ze stavkovky nevypisali kurzy na odvolanie Simkovicovej, ci Dolinskej. Uz dlho som nevyhral na nejakej politickej tutovke.
03.10.2024 - 10:37:24
03
S každým ďalším verejným vystúpením ma oveľa viac zaujímajú myšlienkové pochody ľudí, čo takýto káder dokážu voliť a sú na to aj primerane hrdí. Osobne som si myslel, že úroveň "jednoduchosti" sme si odbili so ZRS cca. 20 rokov dozadu - ale musím uznať, že existenciu ďalšej dimenzie v tejto oblasti som strašne podcenil ...
03.10.2024 - 10:40:49
09
Trochu si zakonšpirujem. Fico dovolil takýmto indivíduám obsadiť štátne funkcie, aby spôsobovali chaos, kalili vodu a odpútavali pozornosť. On si zatiaľ v "pokoji", ktorý sľuboval Pelé v pozadí môže ťahať za nitky a riešiť svoje záujmy. Fakt, že sa súčasnej vláde darí presviedčať "jednoduchších" o svojej "praude" je už iba čerešnička na torte.
03.10.2024 - 10:56:38
210

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up