Aspon, ze Andrej ma pravdu👍
“„To, čo ma v tejto spoločnosti mrzí, je cynizmus a totálne hlupáctvo niektorých ľudí, ktorí tým zakrývajú svoju neodbornosť a žiaľbohu sa potom dostanú do riadenia štátu,“ povedal na tlačovke šéf SNS Andrej Danko.”
Aspon, ze Andrej ma pravdu👍
“„To, čo ma v tejto spoločnosti mrzí, je cynizmus a totálne hlupáctvo niektorých ľudí, ktorí tým zakrývajú svoju neodbornosť a žiaľbohu sa potom dostanú do riadenia štátu,“ povedal na tlačovke šéf SNS Andrej Danko.”
Asi jeden z jeho top výrokov, len nie celkom verím , že ho povedal bez breptov.
Akurát som teda dosť prekvapený, že to mrzí práve jeho....
Ste išli ako krvilační bastardi proti nám, povedal premiér Fico novinárom na tlačovke. Hovorí, že žurnalisti by mali mať na výkon povolania zákonom danú kvalifikáciu a budú to na vláde riešiť. Andrej Danko povedal, že pripravia reformu a zriadia aj Národný mediálny úrad.
„Musí existovať právo na opravu, právo na odpoveď, lebo taký mediálny bordel ako tu neexistuje nikde na svete,“ vyhlásil premiér.
analogicky, nemali by sme pozadovat, aby politici na vykon cinnosti mali zakonom stanovenú kvalifikáciu? pravnik by tam nepatril;)
pamatnici si spomenu na Vysokú Skolu Politickú a roznych RSDr...
(nebrat vazne, je to podobne nezmyselny ulet ako s tymi novinarmi - dalsi balonik na odputanie pozornosti, regulaciu a novy urad, esteze ich mame malo a chceme šetriť, všakže)
To nie sú novinári. To sú občiansky aktivisti, ako tu bolo inde na fóre dokonalo uvedené, regulárni vojaci hybridnej vojny. Požierači tých dezinfo nezmyslov volia Fica (alebo neveria nikomu), takže tých sa to samozrejme netýka. Tu bude šikanovaný, zastrašovaný a prenasledovaný iba slušný človek, voči ktorému bude servírovaná nekonečná nenávisť
Fico vie, že sa neudrží pri moci tým, že bude doručovať sľubované výsledky vládnutia a tak namiesto toho, musí čoraz viac ukazovať nepriateľov a údajných vinníkov, tvrdí bývalý šéf SDĽ Peter Weiss. Podľa neho ide o veľmi nebezpečnú politiku pretože premiér sa ocitol v špirále radikalizácie, ktorú už nemá pod kontrolou.
A hlavne "lacny" rusky plyn, ktorym doteraz krmil svojich volicov a na ktorom jeho vlady pekne zarabali uz nebude. Uz to musi z niecoho dotovat a to "dotovanie" pocitia aj jeho volici. Tak velmi sa tesil Fico do toho Uzhhorodu, ze si vybavi transit cez UA, az musel utriet hubu, ked mu Shmyhal do nej naplul.
Ficova politika na vsetky svetove strany znamena doma rozpravat zla EU a UA slubit podporu za vstup do nej. Proste typicky kapitalista vychodneho typu, ktory si mysli, ze s kazdym vyd*be, ale nie kazdy je taky k*k*t ako jeho volici.
Alebo aj.. hranol je generator nahodnych slubov. (ktore aj tak za par dni poprie)
copyrightpreview.redd.it preview.redd.it
samy nacek, fasista, komunista, bolsevik, mafian, zlodej..v nahodnom poradi.
(okrem par slusnych europsky hodnotovych stran)
a potom sa ludia cuduju ze svajciari maju vysoke platy a dochodky... lebo nevolia idiotov.
Rozumiem, ako funguju socialne siete. Ale poslednu dobu ma zarazilo, ako neuveritelne efektivne dokazu ludom zastriet mozog.
Asi tyzden dozadu na mna vyskocil nejaky clanok o afere P. Diddiho. V reelse na mna vyskocilo nejake kratke video ohladom tej temy. Pozrel som. Spominali tam dakovania pre Beyoncee pri preberani Grammy, lebo ze ak jej aspon nepodakujes, ked nad nou vyhras v kategorii, tak ta to moze stat zivot. Tak som si vyhladal asi tri dakovne reci, kde jej dakovali spevacky, co nad nou vyhrali. Potom jeden Eminemov text, kde spomina, ze Diddi je zodpovedny za vrazdu Tupaca.
A odvtedy mam kompletne reels preplnene videami o tom, ze ovladaju cely hudobny priemysel, ze zabili/znicili kazdeho, kto sa im nepodriadil (Tupac, Amy Whinehouse, Aaron Carter, Aaliah a ja neviem este kto vsetko), ako v tom ide aj Will Smith, Justin Bieber a kopec dalsich a dalsich teorii, deepfake videi a podobne. Videa adorujuce 50centa, lebo sa im postavil. Proste moj FB mi dava jasne najavo, kto je v tom pribehu dobry a kto zly.
Vsetko o teme, ktora mi je vlastne uplne ukradnuta, ja pocuvam metal. Hip-hop a ich komunity su uplne na okraji mojho zaujmu. Tyzden dozadu som ani netusil, ze nejaka Aaliah existovala. A teraz mam toho plny FB, len preto, lebo som si vyhladal par clankov a videi. Ale na zaklade tych videi by som aj bol schopny uverit, ze je to vsetko pravda.
A teraz si predstavte svet dezolatov, ktorym su taketo videa servirovane den za dnom, mesiac za mesiacom, rok za rokom. Ako vyzera ich feed. Vymyty mozog takymito zvastami. To nenapravis jednym rozhovorom pri pive alebo diskusiou na nete. To je uplne iny svet myslienok, nazorov a "dokazov" o ich pravde servirovany roky. Sam nad sebou zasnem, ake je to jednoduche a hlavne efektivne. Ved stovky ludi s potvrdzujucimi komentarmi pod kazdym tym videom sa predsa nemoze mylit. A ak tam aj nahodou zabludi niekto normalny, tak je okamzite zadupany do zeme uderkou s argumentami, na ktore sa racionalne tazko reaguje, tak to radsej vzda. A oni s pocitom vitazstva pokracuju dalej...
Rozumiem, ako funguju socialne siete. Ale poslednu dobu ma zarazilo, ako neuveritelne efektivne dokazu ludom zastriet mozog.
to si vsimam aj ja, ukazalo mi reklamu na zubara, tak som poslal kamosovi, lebo hladal noveho a odvtedy mi ukazalo asi vsetkych zubarov v okoli 100 km, mimochodom aj toho diddyho som pozrel nejakeho cecha, kde fakt uz konspirovali vysvetlenia klipov, biele oblecenie, aj jacksona zabili, vsetko im do seba zapada a tiez mam toho teraz plny feed, uz som sa minule smial, ze som si prdol pri mobile a zacalo mi ukazovat reklamy na lieky proti naduvaniu, kam tie technologie speju
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi jeden z jeho top výrokov, len nie celkom verím , že ho povedal bez breptov.
Akurát som teda dosť prekvapený, že to mrzí práve jeho....
Ste išli ako krvilační bastardi proti nám, povedal premiér Fico novinárom na tlačovke. Hovorí, že žurnalisti by mali mať na výkon povolania zákonom danú kvalifikáciu a budú to na vláde riešiť. Andrej Danko povedal, že pripravia reformu a zriadia aj Národný mediálny úrad.
„Musí existovať právo na opravu, právo na odpoveď, lebo taký mediálny bordel ako tu neexistuje nikde na svete,“ vyhlásil premiér.
https://www.facebook.com/Michal.Dragan/posts/pfbid036B7Mm9reKBWtxAtEEyvbyGqtjwtYHpVXDj19G7V6J2r4eQXkKSfrDmrcLWa6rwf1l
pamatnici si spomenu na Vysokú Skolu Politickú a roznych RSDr...
(nebrat vazne, je to podobne nezmyselny ulet ako s tymi novinarmi - dalsi balonik na odputanie pozornosti, regulaciu a novy urad, esteze ich mame malo a chceme šetriť, všakže)
https://www.aktuality.sk/clanok/I50iHGK/peter-weiss-premier-fico-zradil-principy-socialnej-demokracie-toto-je-politika-pliziveho-fasizmu-podcast/
Ficova politika na vsetky svetove strany znamena doma rozpravat zla EU a UA slubit podporu za vstup do nej. Proste typicky kapitalista vychodneho typu, ktory si mysli, ze s kazdym vyd*be, ale nie kazdy je taky k*k*t ako jeho volici.
samy nacek, fasista, komunista, bolsevik, mafian, zlodej..v nahodnom poradi.
(okrem par slusnych europsky hodnotovych stran)
a potom sa ludia cuduju ze svajciari maju vysoke platy a dochodky... lebo nevolia idiotov.
Asi tyzden dozadu na mna vyskocil nejaky clanok o afere P. Diddiho. V reelse na mna vyskocilo nejake kratke video ohladom tej temy. Pozrel som. Spominali tam dakovania pre Beyoncee pri preberani Grammy, lebo ze ak jej aspon nepodakujes, ked nad nou vyhras v kategorii, tak ta to moze stat zivot. Tak som si vyhladal asi tri dakovne reci, kde jej dakovali spevacky, co nad nou vyhrali. Potom jeden Eminemov text, kde spomina, ze Diddi je zodpovedny za vrazdu Tupaca.
A odvtedy mam kompletne reels preplnene videami o tom, ze ovladaju cely hudobny priemysel, ze zabili/znicili kazdeho, kto sa im nepodriadil (Tupac, Amy Whinehouse, Aaron Carter, Aaliah a ja neviem este kto vsetko), ako v tom ide aj Will Smith, Justin Bieber a kopec dalsich a dalsich teorii, deepfake videi a podobne. Videa adorujuce 50centa, lebo sa im postavil. Proste moj FB mi dava jasne najavo, kto je v tom pribehu dobry a kto zly.
Vsetko o teme, ktora mi je vlastne uplne ukradnuta, ja pocuvam metal. Hip-hop a ich komunity su uplne na okraji mojho zaujmu. Tyzden dozadu som ani netusil, ze nejaka Aaliah existovala. A teraz mam toho plny FB, len preto, lebo som si vyhladal par clankov a videi. Ale na zaklade tych videi by som aj bol schopny uverit, ze je to vsetko pravda.
A teraz si predstavte svet dezolatov, ktorym su taketo videa servirovane den za dnom, mesiac za mesiacom, rok za rokom. Ako vyzera ich feed. Vymyty mozog takymito zvastami. To nenapravis jednym rozhovorom pri pive alebo diskusiou na nete. To je uplne iny svet myslienok, nazorov a "dokazov" o ich pravde servirovany roky. Sam nad sebou zasnem, ake je to jednoduche a hlavne efektivne. Ved stovky ludi s potvrdzujucimi komentarmi pod kazdym tym videom sa predsa nemoze mylit. A ak tam aj nahodou zabludi niekto normalny, tak je okamzite zadupany do zeme uderkou s argumentami, na ktore sa racionalne tazko reaguje, tak to radsej vzda. A oni s pocitom vitazstva pokracuju dalej...
Orbán dostal naloženo v Bruselu. Takhle mu to tam poslal německý europoslanec Moritz Körner.
https://www.facebook.com/groups/390862303211503/posts/844261604538235
to si vsimam aj ja, ukazalo mi reklamu na zubara, tak som poslal kamosovi, lebo hladal noveho a odvtedy mi ukazalo asi vsetkych zubarov v okoli 100 km, mimochodom aj toho diddyho som pozrel nejakeho cecha, kde fakt uz konspirovali vysvetlenia klipov, biele oblecenie, aj jacksona zabili, vsetko im do seba zapada a tiez mam toho teraz plny feed, uz som sa minule smial, ze som si prdol pri mobile a zacalo mi ukazovat reklamy na lieky proti naduvaniu, kam tie technologie speju
...
Asi takto.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down