Lokalizácia
Formulár sa odosiela
A toto si si nevsimol?
Zobraziť komentár 24.10.2024 - 21:10:43
00
Práveže vôbec pritom sme ho aj kontrolovali
Zobraziť komentár 24.10.2024 - 21:17:04
00
Iba obity lak, nic viac. A naviac si ho mohol obit Ty bud pri nakladani / vykladani do / z auta alebo pri jazde ked Ti odstrelil kamen od predneho kolesa, cize to tam pri preberani naozaj byt nemuselo.
Zobraziť komentár 24.10.2024 - 22:51:39
00
To iste mi povedal aj známy, takže som spokojný. Ja som sa len bál že je niečo s rámom. Ono určite som to v takomto stave preberal pretože keď si pozerám spätne fotky ktoré som v ten deň odfotil tak je to tam vidieť. Ale diki za odpoveď
Zobraziť komentár 24.10.2024 - 23:00:48
00
Kúp si v drogérke lak na nechty v podobnom odtieni, zatri a jazdi:-)
Zobraziť komentár 25.10.2024 - 07:38:58
04
Zdravím Vás oblepoval som si bike do folie mam ho cca 5 mesiacov a najazdenych cca 250km uplne light teren ziadne skaly korene jedna sa o specialized enduro modelovy rok 23 zakupeny v spanielskom eshope zaruku som riesil cez sk predajcu specialized a specialized mi zaruku zamietol ze vraj je to poskodene mechanicky pricom som si isty ze nieje a niesu tam ani stopy po naraze ako by ste pokracovali s riesenim tejto situacie vy ?Prisiel som na to nahodne az som dal dole spodnu krytku rámu.Už som z toho na nervy dakujem za vase rady.

Prílohy:

IMG_6316.jpeg
IMG_6316.jpeg 153.59 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

IMG_6317.jpeg
IMG_6317.jpeg 424.56 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 11.11.2024 - 21:09:37
00
Mas teda asi len 2 moznosti. Predat to s tym aby kupujuci vedel o tom poskodeni a druha moznost je dat to opravit. Pohladas cez google firmy co to opravuju. Vyskusal by som este zreklamovat cez ten spanielsky eshop kde si to kupoval.
Zobraziť komentár 11.11.2024 - 21:54:18
02
Myslíš,že po oprave to bude zasa fajn a mať pevnosť akú má ?
Zobraziť komentár 11.11.2024 - 22:31:01
00
Jasné oprava nieje problém, ale toto musela byť riadna šupa....takto kartón sám od seba nepraskne...
Zobraziť komentár 11.11.2024 - 22:35:41
01
arrow_leftRoman1999 napísal:
Myslíš,že po oprave to bude zasa fajn a mať pevnosť akú má ?

Bude a dokonca moze byt aj pevnejsi. To je vyhoda karbonu, ze sa v podstate da celkom lahko opravit.
Zobraziť komentár 11.11.2024 - 23:10:27
00
Ja som s bikom este vobec nejazdil ani na čo je uspôsobený.A uz vobec nie po skalach a podobne a tym tuplom uz vobec som snim nikde nebuchol ani podobne som velky pedant co sa toho tyka na biku nieje ani skrabanec iba tato prasklina z ktorej som ostal zhrozeny a nasiel ju uplnou nahodou ked som oblepoval bile do invisi folie cize keby viem ze som snim niekde buchol co by som urcite vedel by som to hned pozriel a nekupoval foliu za 140e a neoblepil pol biku a az potom zistil a zostal zhrozeny co je pod krytkou !
Zobraziť komentár 11.11.2024 - 23:19:43
00
arrow_leftzihadlo 5 napísal:
Jasné oprava nieje problém, ale toto musela byť riadna šupa....takto kartón sám od seba nepraskne...

Ver mi že nie je , ja som si rovnakú šupu nevšimol. Mám potuchu kedy a kde ale proste som šiel dalej a nezahadzoval sa tým, šutre letia často. Mimochodom rovnako odštiepnuté mam aj na karbónovom cesťáku tam to ale nieje pavučina alebo prepadlina ale iba lak , paradny kus laku , lebo som to brúsil a skúmal. Ale tiež to bol kúsok letiaceho asfaltu z výmolu. Čo sa týka mtb moj je Propain tyee cf 5. A presne kvôli tejto neštastnej šupe a aj po dalsich dvoch prasklinach na uplne nezavislom mieste dokonca aj zadnej stavbe neuznali zaruku aj mne vid propain téma. A aj napriek zvysným dvom prasklinám stále argumentovali dookola túto. Pritom zvysne dve podla uzivatelov vo fb kominite propainu to menia bez okolkov a je to casta chyba. A to som sa obranoval 20 mailov ako v telešopingu a uz som sa zmieril ze platim si za crash replacement. Skus kontaktovat spešl , ked si origo majitel rychly google search mi napoveda ze maju podobny program. Pripadne opravit a jazdit.
Zobraziť komentár 11.11.2024 - 23:42:19
01
ale nemotaj tvoje a jeho,, evidentne tam bol tupý náraz podla pavučiny a tvaru, takže samozrejme závada nevznikla výrobcom, ale uživatelom, čiže záruka sa neuplatnuje, može si to dať aj skumať aj sudiť, nepochodí
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 10:35:28
01
Podla mna to mohlo vzniknut aj pri preprave. Ale to by sa dalo reklamovat len hned po doruceni, teraz uz nie. Takze dat opravit a hotovo.

https://carbonfactory.sk/
https://www.mamo-carbon.sk/
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 11:34:42
12
Veď vravím že nepochodí , nemotám nikoho. Pri jednom poskodeni sa ani crash replacement zrejme neoplati. Oprav to a jazdi máš tam jednu , to sa oplatí opravovať v pomere ceny za crash replacement.
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 12:05:25
02
keyboard_arrow_up