Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
-12% Isadore Light Short Sleeve Baselayer dámske tričko, biela
od 43,99 €
-12%
MOC 55 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, ružová/modrá
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, modrá/čierna
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
-35% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer set, space blue/navy blue
83,99 €
-35%
MOC 129 €
Majú istú mieru izolačného materiálu a vetráky na zips, čo je super keď ideš do kopca. Mne zväčša stačia MT500 Spray, ktoré majú zospodu len taký mikroplyš a sú na zadku nepremokavé, tiež majú vetráky. Oboje sa robia dámske aj pánske.
Majú istú mieru izolačného materiálu a vetráky na zips, čo je super keď ideš do kopca. Mne zväčša stačia MT500 Spray, ktoré majú zospodu len taký mikroplyš a sú na zadku nepremokavé, tiež majú vetráky. Oboje sa robia dámske aj pánske.
tie MT500 Spray ako dlho vydrzia nepremknut na zadku?
a ja by som na zimu a chladnu jesen odporucil tieto nohavice,na zadku a stehnach zateplene softshell gate s trakmi ktore sa daju aj odopnut ked nieje az taka zima
jazdil som ich minulu zimu a jar,hore kopcom sa nevaris a dole neprefuknu,skvely material,chcem si ku nim kupit aj zimnu bundu z tejto defend fire serie
https://www.motowear.sk/sk/produkt/40668--mtb-nohavice-fox-defend-fire-bib.html?ga
https://www.cyklodresy.sk/cyklodresy-1/cyklo-oblecenie/nohavice/zimne/haven-energizer-polar-nohavice-1
Vydržali dosť, nečakala som to, lebo však ak si človek sedí na mokrom, tak sa voda proste cez matroš pretlačí, ani tieto nie sú absolútne vodotesné, to by museli byť z igelitu, ale najhoršie som v nich zažila na Dolnej Morave v bikeparku, pršalo od rána, už kým som z ubytka k lanovke vybicyklovala hore dedinou tak som zmokla a potom na lanovke nemajú bubliny, takže na teba prší a sedíš na tom morkom sivom gumenom poťahu a celú cestu dole zas na teba fŕka ten ich trailový piesok... ale držali, mala som pod nimi spodné kraťasy s vložkou a chráničmi a nemala som pocit, že mám vyslovene premočený zadok. Dvakrát sme sa boli zohriať v reštike, to pomohlo, trochu vyschli.
bajk ma zacal bavit viac ako som cakal a chcel by som jazdit aj pocas chladnejsich jesennych/zimnych dni.
Je mi jasne, ze najlepsie je vrstvit ale neprevrstvit, preto by som sa chcel opytat aktivnych bajkerov odporucane oblecenie na zimne vyjazdy.
Viem, ze existuju zateplene dlhe nohavice - mam v plane si zaobstarat. Pod ne podla teploty pojdu termo nohavice.
Ale hore neviem co si dat. Termo tricko - ok. Dres s dlhymi rukavmi? Dalo by sa. A na to nejaku bundu? mate konkretne odporucania?
Dakujem
Na to stacia zateplene dlhe gate, A na zaciatok ozaj staci tricko, dlhy rukav a nejaka lahka bunda. Ale taka, co dycha, lebo sa uvaris, pripadne zatepleny dres. Viac vrstiev netreba.
Netreba tiez zabudnut na vhodnu obuv.
ale tych kuskov oblecenia bude treba podstatne viacej. lebo vzdy ti bude zima na tom najslabsom mieste - takze nezabudnut na ciapku, rukavice a samozrejme nohy. ak nemas moc na tesno tretry zacni hrubsimi merino ponozkami - len pozor, noha nesmie byt moc stiahnuta inak bude zima. ak nedavas nohy moc na zem na zaciatok si kup navleky na tretry. po 0 urcite postacia. len ak moc chodis tak ich rychlo znicis. casom kupis zimne tretry ked zistis ze ta to naozaj bavi.
Myslite, ze to mozem poslat na reklamaciu, alebo to je bez sance?
pri sliapani sa sucha o seba material a tym deries to sitie. mne ked sa to zacne vnutri parat, rucne si presijem. normalne zvazujem ze si koli tomu kupim daku sijacu masinku. lebo sa mi furt daco para na cyklohandrach.