Nechce sa mi s tebou zbytočne handrkovať, ani nechcem ospravedlňovať Matoviča, ale nebude to tým, skráteným konaním, podľa mňa. Skôr to bude tým, že fico už nechce/nepotrebuje demokratické zriadenie. Matovič otvoril Pandorinu skrinku, ale v inom zmysle a to v tom, že sa začali stíhať aj dovtedy nedotknuteľných. A toto už ficiak nechce dopustiť, aby sa zopakovalo a tak by sa rád ( aj s našou krajinou) vydal iným smerom. Smerom k autoritárskym režimom. On už nepotrebuje EU, on si už svoj blahobyt zabezpečil, aj blahobyt svojich sponzorov. On ( a ani jeho oligarchovia) nechce palacinky od Mikiho ! A kľudne pre to obetuje aj budúcnosť tejto malej krajiny.
Ono je to skôr o tom, že z politikov sa stávajú influenceri a fakty idú bokom za cenu získania politických bodov. Obraz blbnúcej spoločnosti prináša svoje ovocie, každý si radšej otvorí google než by si otvoril knihu a veril overeným zdrojom. A ukážkovo to zneužívala jedna aj druhá strana.
Matovič alebo Fico, obaja maju svôj podiel na úpadku SR. Sústrediť sa na nich nemá podla mna zmysel. Pýtam sa, prečo sa netlačí (média, verejnosť) na "slabé" články, ktorý ešte ako tak cítia nejakú hanbu(?) napr. Puškárová, Vlček apod. Už som to tu písal, rovnakú vinu nesú aj spolupáchatelia činu, aj ten kajakár Vlček, ktorému tu iste veľa ľudí fandilo, keď pádloval na OH či MS.
za tento vitany rozkol v koalicii mozeme byt vdacni Zuzane Caputovej. Ani ona sama urcite netusial, ako dobre nakoniec spravila, ze Huliaka nevymenovala za ministra zivotneho prostredia. Ak by ho vymenovala, mal by Huliak tolko vytuzene ministerstvo a bol by ticho a poslusne suchal nohami. Po roku vlady dava Zuzana Ficovi takuto virtualnu facku
Je neodpustitelne, ze Matovic s ustavnou vacsinou mohol urobit neuveritelny dalsi krok dopredu a namiesto toho sa venoval (odpustie tu formulu) ukajaniu svojho ega. Opakujem - navrhujem vyhlasit vojnu, ale neviem komu. Madarsko nie, Rakusko snad, Cesi nas urcite uz nebudu chciet, mozno Polsko, Ukrajina ma svoje starosti ... do tyzdna sme porazeni a vitazna krajina zavedie poriadok. Vid https://www.csfd.sk/film/334-mys-ktora-revala/prehlad/
Je neodpustitelne, ze Matovic s ustavnou vacsinou mohol urobit neuveritelny dalsi krok dopredu a namiesto toho sa venoval (odpustie tu formulu) ukajaniu svojho ega. Opakujem - navrhujem vyhlasit vojnu, ale neviem komu. Madarsko nie, Rakusko snad, Cesi nas urcite uz nebudu chciet, mozno Polsko, Ukrajina ma svoje starosti ... do tyzdna sme porazeni a vitazna krajina zavedie poriadok. Vid https://www.csfd.sk/film/334-mys-ktora-revala/prehlad/
Nesmieme zabúdať na pandémiu v čase vlády Matoviča. Nechcem ho ospravedlňovať, ale nemal to ľahké. Dnes sú už všetci generáli ako sa to malo robiť. Druhá vec je, že začal robiť rozhodnutia (súhlasím, že veľmi hlúpe) bez svojich koaličných partnerov. Súhlasím, že to bolo asi "ukájanie si svojho Ega".
Nesmieme zabúdať na pandémiu v čase vlády Matoviča. Nechcem ho ospravedlňovať, ale nemal to ľahké. Dnes sú už všetci generáli ako sa to malo robiť. Druhá vec je, že začal robiť rozhodnutia (súhlasím, že veľmi hlúpe) bez svojich koaličných partnerov. Súhlasím, že to bolo asi "ukájanie si svojho Ega".
Nemal to ľahké, no mohol si to uľahčiť, no aj tak si ešte priťažil. Bolo dosť odborníkov ktorí mu kričali brzdi Igore, no vantajm Orbán, nextajm Sputnik, Kollár mu bol lepší než Sulík a tak dále.... My Slováci radi zabúdame.
Porovnávanie Matoviča s Ficom je úplne zcestné. Áno, Matovič veľmi pomohol Ficovi opäť sa vrátil do kresla, ale to je asi tak jediný súvis. Fico je vedomý ruzzký kolaborant, zneužívajúci svoju moc v prospech seba a svojich ľudí, zatiaľ čo Matoviť je iba debil, ktorý to skrátka nezvládol.
Fico je politický mág, zo všetkého chce vyťažiť maximum pre seba, niežeby nám to bolo niečo platné, no Matovič je iba politický pat. Obklopil sa kolaborantami ako Gyimesi a sektármi ako Krajči. Zaklincoval to 500kami za voľby a lotériou za očkovanie.
Stačí sa opýtať sám seba, koho by si volil keby bolo na výber iba z týchto dvoch? Regulérna odpoveď je, že pri takom výbere by som sa radšej odsťahoval.
Že vystúpil v tom russkom propagandistickom programe... OK, je to smutné... Možno ho niekto drží za gule a nemal inú možnosť... Je to síce ďalšie prerazené dno, ale teda budiž...
Akurát v akejkoľvke civilizovanej krajine by na druhý deň chodil kanálmi a tu mu za to ľudia budú pomaly ešte aj tlieskať. Nie všetci, samozrejme, ale značná väčšina :-/
Quo vadis, Slovensko?
Akurát v akejkoľvke civilizovanej krajine by na druhý deň chodil kanálmi a tu mu za to ľudia budú pomaly ešte aj tlieskať. Nie všetci, samozrejme, ale značná väčšina :-/
Quo vadis, Slovensko?
No, nepochybujem o tom, že mu veľa ľudí za to tlieska, ale určite to nie je ani značná, ani väčšina.
Tým vystúpením určite nových voličov nezískal, iba ak nejakých stratil (i keď to iste bude nevýznamné množstvo).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://dennikn.sk/4269017/novinar-etzler-ak-sa-bude-fico-spravat-ako-cinsky-vazal-komunisticka-strana-ho-zneuzije/
a doporučujem precitat si v diskusii prispevok o navsteve cinskeho prezidenta vo Svajciarsku
Áno, Maďarsko stojí o Slovensko ako o Horné Uhry....
Presnejšie, o slovákov nikto nestojí, aspoň tých, ktorí zostali na Slovensku. Ale o felvídek by stáli Maďari a o Tatry by sa pobili Poliaci s Čechmi.
Nemal to ľahké, no mohol si to uľahčiť, no aj tak si ešte priťažil. Bolo dosť odborníkov ktorí mu kričali brzdi Igore, no vantajm Orbán, nextajm Sputnik, Kollár mu bol lepší než Sulík a tak dále.... My Slováci radi zabúdame.
Stačí sa opýtať sám seba, koho by si volil keby bolo na výber iba z týchto dvoch? Regulérna odpoveď je, že pri takom výbere by som sa radšej odsťahoval.
Quo vadis, Slovensko?
Quo vadis, Slovensko?
No, nepochybujem o tom, že mu veľa ľudí za to tlieska, ale určite to nie je ani značná, ani väčšina.
Tým vystúpením určite nových voličov nezískal, iba ak nejakých stratil (i keď to iste bude nevýznamné množstvo).