V diskusii same Radio Ragtime spominane
Mam (a zjavne nielen ja) jednu oblubenu pesnicku este z dob Ragtimu: Reckless Pedestrians - Last bus home. Pamatam si ako vtedy spominali, ze ten album niekto vyhrabal (mozno priamo Daniel) vo Viedni v obchode, kde chodili pravidelne kupovat CDcka pre radio. Par krat som ju velmi davno pocul aj na Funku, ale nemohol som ju dlhe roky nikde zohnat - zase az tak som sa pretrhnut nesiel. Nevyskytuje sa v digitalnej podobe na nete (cast sa da pocut tu) a kupovat cele CD sa mi nechcelo. Tomas z Radiovega ju tiez nema. Rozmyslal som, ze napisem Danielovi, nech ju zadovazi z archivu RTVS, pripadne sukromneho. Ale on ju az donedavna tiez nemal Uz ste ju niekto poculi na FMku v poslednych dnoch? Zbehnem playlist...
Známe xichty v Cemetery Skyline. Pre metalistov v strednom veku
Áno evidujem . Keď sa dajú dokopy ľudia z Dark Tranquility, Insomnium,Amorphis či Sentenced a ešte sa to točí okolo švédska či fínska tak je to povinnosť obľúbiť si to
Od Lunatic Gods som uz cosi pocul. Ale idem na ČAD, tak pozeram, ze co za kapely s nim hraju. Akurat cikindelesa som uz poznal, len ta jeho Patriarcha mi akosi unikla doteraz.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
dalsie kusky z CHROMA serie
radio_fm oslavuje 20 rokov najma vdaka nemu
https://dennikn.sk/4276825/mojim-snom-bolo-vybudovat-nove-radio-ragtime-hovori-hudobny-dramaturg-radia_fm-daniel-balaz/?ref=share
V diskusii same Radio Ragtime spominane
Mam (a zjavne nielen ja) jednu oblubenu pesnicku este z dob Ragtimu: Reckless Pedestrians - Last bus home. Pamatam si ako vtedy spominali, ze ten album niekto vyhrabal (mozno priamo Daniel) vo Viedni v obchode, kde chodili pravidelne kupovat CDcka pre radio. Par krat som ju velmi davno pocul aj na Funku, ale nemohol som ju dlhe roky nikde zohnat - zase az tak som sa pretrhnut nesiel. Nevyskytuje sa v digitalnej podobe na nete (cast sa da pocut tu) a kupovat cele CD sa mi nechcelo.
Tomas z Radiovega ju tiez nema. Rozmyslal som, ze napisem Danielovi, nech ju zadovazi z archivu RTVS, pripadne sukromneho. Ale on ju az donedavna tiez nemal
Áno evidujem
Posledné dni, nemetalovo....
Aneb , neni každý den posvícení....
nic mi to nehovori a nepocul som to na FMku asi nikdy, ale radio mam zapnute len obcas.
dalsia pochutina od JamieXX
sa nejak roztrhlo vreco s post Babymetal kapelamy
Ak chceš podporiť, frustráciu a depresie , svojho biedneho života .
Počúvaj d-beat/metal
nj, pozreli si navod
... také jemnulinké pohladenie zo Švédska na dobrú noc ...
láska na prvé počutie , na výberovke Rock Extremum https://www.discogs.com/release/3236195-Various-Rock-Extremum-198
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down