Každý volič tejto vlády, ale aj nevolič má krv na rukách, aj toho zabitého nešťastníka z Košíc aj tohto psa. Lebo oni umožnili zlu sa plížiť. Nevoliť znamená umožňovať zlu mať nadvládu. V ťažkých časoch sa ukazuje charakter a morálny kompas. Samozrejme je demokracia a človek má možnosť slobodne sa rozhodnúť byť zbabelec
... Samozrejme je demokracia a človek má možnosť slobodne sa rozhodnúť...
Ja len doplnim, ze mnoho jednoduchsich ludi nevidi rozdiel v:
1/ neist volit vs.
2/ ist k volbam a mat pravo nevybrat si, tzn. hodit prazdny listok.
A to je skoda, kedze aktualne podporili Fica, aj ked len chceli "sa o politiku nezaujimat".
Z diskusie na sme.sk...tento príspevok ma zaujal...a súhlasím z autorom
Keby sme sa ako národ prihlásili k ľudáckemu režimu, ku kolaborácii s Adim, poviem OK, je to minulosť. Ak by sme sa prihlásili k boľševikom aj tam by som povedal OK, bolo zlé ale je to za nami. Ale my, Slovač, my nie sme národ holubičí... My sme tak ako naši predkovia, nejednotní, a čakáme na tú čižmu, čo nám stúpi na krk. Tak ako prišiel kupec Samo, takisto priletel Turul stepný, takisto to tu ovládol Adi, po ňom Joži... asi si národ myslel, že rovnako to bude aj s EU a NATO. Že my im odovzdáme našu slobodu a oni budú rozmýšľať za nás... Lenže to sú spoločenstvá SLOBODNÝCH. Tak konečne aj my, Slováci a občania Slovenskej Republiky priznajme si že sme kolaborovali s najväčšími sviňami svojej doby, že sme si vlastných spoluobčanov udávali a nechali ich skapať v neľudských podmienkach, priznajme si, že aj my Slováci máme zašpinené ruky od krvi. Vysporiadajme sa s minulosťou a spoločne pomenujme veci správnymi menami - Fico a spol sú kolaboranti. Putin je VRAH, Chcimír je len oyeb a Ruzko je žumpa. Aj mne je jasné, že EÚ nie je ideálna ale je x krát lepšia ako všetko, čo sme za posledných 120 rokov na našom území mali. Hrdo sa prihlásme k civilizovanej časti Európy a bráňme slobodu!
presne, treba sa uz zmobilizovat a zacat branit nase postavenie v zapadnych strukturach, lebo ten prechlastany kolaborantsky goebbels je schopny posunut nas o 60 rokov spat
NBC News: Elon Musk začíná některé lidi z Trumpova okolí stresovat, protože se chová, „jako by byl spoluprezidentem“, píše NBC News s odvoláním na své zdroje.
Od republikánova vítězství je podnikatel neustále v jeho sídle, „agresivně prosazuje své názory“, má názor „na cokoli“, „ujišťuje se, že o tom všichni vědí“, a dokonce propaguje své lidi.
„Jmenování lidí loajálních Elonovi nefunguje,“ uvedl zdroj.
Podle dlouholetých Trumpových spolupracovníků Musk překračuje svou přidělenou roli.
„Má velké zásluhy na prezidentově vítězství. Chlubí se Amerikou PAC a X každému, kdo je ochoten poslouchat. Snaží se, aby se prezident Trump cítil být jeho dlužníkem. A prezident není nikomu nic dlužen,“ uvedl zdroj.
Sdělovatelé publikace se domnívají, že by to mohlo v budoucnu poškodit Muskovu pověst.
to bude rozhadany zlepenec ako nasi chatari pomsty. mozno sa rychlo rozpadne.
pred par dnami prislo videjko, ako sa hybe financny trh. predkrizova situacia 2009 asi klope na dvere...
nech si tu situaciu aj populisti vyzeru.
Elona Musk mi pripomina Sheldona Coopera z The Big Bang Theory. Je odbornik na nejaku oblast, ale vo vsetkom inom uplne strateny. Nechcel by som/nechcem zit zivot podla jeho pravidiel.
Elona Musk mi pripomina Sheldona Coopera z The Big Bang Theory. Je odbornik na nejaku oblast, ale vo vsetkom inom uplne strateny. Nechcel by som/nechcem zit zivot podla jeho pravidiel.
Uplne vedla, Sheldon Cooper ma narozdiel od Muska charakter a zmysel pre spravodlivost.
Každý volič tejto vlády, ale aj nevolič má krv na rukách, aj toho zabitého nešťastníka z Košíc aj tohto psa. Lebo oni umožnili zlu sa plížiť. Nevoliť znamená umožňovať zlu mať nadvládu. V ťažkých časoch sa ukazuje charakter a morálny kompas. Samozrejme je demokracia a človek má možnosť slobodne sa rozhodnúť byť zbabelec
Česť práci sudruzky a súdruhovia,prihovoril sa ruský agent Blaha na sneme Smeru...na Slovensku aj 35 rokov po nežnej stále vládne červená boľševická kolaborantska luza.
Tfuj. Hanbím sa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja len doplnim, ze mnoho jednoduchsich ludi nevidi rozdiel v:
1/ neist volit vs.
2/ ist k volbam a mat pravo nevybrat si, tzn. hodit prazdny listok.
A to je skoda, kedze aktualne podporili Fica, aj ked len chceli "sa o politiku nezaujimat".
Keby sme sa ako národ prihlásili k ľudáckemu režimu, ku kolaborácii s Adim, poviem OK, je to minulosť. Ak by sme sa prihlásili k boľševikom aj tam by som povedal OK, bolo zlé ale je to za nami. Ale my, Slovač, my nie sme národ holubičí... My sme tak ako naši predkovia, nejednotní, a čakáme na tú čižmu, čo nám stúpi na krk. Tak ako prišiel kupec Samo, takisto priletel Turul stepný, takisto to tu ovládol Adi, po ňom Joži... asi si národ myslel, že rovnako to bude aj s EU a NATO. Že my im odovzdáme našu slobodu a oni budú rozmýšľať za nás... Lenže to sú spoločenstvá SLOBODNÝCH. Tak konečne aj my, Slováci a občania Slovenskej Republiky priznajme si že sme kolaborovali s najväčšími sviňami svojej doby, že sme si vlastných spoluobčanov udávali a nechali ich skapať v neľudských podmienkach, priznajme si, že aj my Slováci máme zašpinené ruky od krvi. Vysporiadajme sa s minulosťou a spoločne pomenujme veci správnymi menami - Fico a spol sú kolaboranti. Putin je VRAH, Chcimír je len oyeb a Ruzko je žumpa. Aj mne je jasné, že EÚ nie je ideálna ale je x krát lepšia ako všetko, čo sme za posledných 120 rokov na našom území mali. Hrdo sa prihlásme k civilizovanej časti Európy a bráňme slobodu!
- BEAT THE BASTARDS!
odporucam vypucut si Kacera pod lampou
https://www.tyzden.sk/podlampou/115705/pod-lampou-o-kritickej-situacii-slovenska-mozeme-realne-vypadnut-z-eu-a-nato/?ref=naj
Od republikánova vítězství je podnikatel neustále v jeho sídle, „agresivně prosazuje své názory“, má názor „na cokoli“, „ujišťuje se, že o tom všichni vědí“, a dokonce propaguje své lidi.
„Jmenování lidí loajálních Elonovi nefunguje,“ uvedl zdroj.
Podle dlouholetých Trumpových spolupracovníků Musk překračuje svou přidělenou roli.
„Má velké zásluhy na prezidentově vítězství. Chlubí se Amerikou PAC a X každému, kdo je ochoten poslouchat. Snaží se, aby se prezident Trump cítil být jeho dlužníkem. A prezident není nikomu nic dlužen,“ uvedl zdroj.
Sdělovatelé publikace se domnívají, že by to mohlo v budoucnu poškodit Muskovu pověst.
to bude rozhadany zlepenec ako nasi chatari pomsty. mozno sa rychlo rozpadne.
pred par dnami prislo videjko, ako sa hybe financny trh. predkrizova situacia 2009 asi klope na dvere...
nech si tu situaciu aj populisti vyzeru.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.facebook.com/peter.masarik.7/videos/1054517962971097
minimalne dokazal (spolu)vytvorit PayPal. Nieco v hlave mat musi.
Uplne vedla, Sheldon Cooper ma narozdiel od Muska charakter a zmysel pre spravodlivost.
Musk je Matovic:
https://www.theguardian.com/technology/2018/jul/15/elon-musk-british-diver-thai-cave-rescue-pedo-twitter
https://youtu.be/rXCh1RDCJNE?si=QMN4k1xurJkqg0yt
Majú šťastie, že to nebol pes Johna Wicka...
https://x.com/oukrajine/status/1857909458497683651
https://x.com/luciahudackova/status/1857842750835573136
Tfuj. Hanbím sa