Tiez som nedavno vyberal a ako ma najprv ten zwift cog one nadchol tak som z neho vychladol, obmedzenie len na zwift sa mi znepacilo. Zobral som nakoniec klasiku na kazetu.
Ano to si uvedomujem to obmedzenie a kedze chcem aj rouvy,tak
kazetu dam na oba,teda budem mat prilravenu,len musim dokupit orech na sram xdram. Cize zwift cog nic moc?
Prečo by nezvládol? Mac mini z 2018 nemal žiadne problémy ...doleźité je rýchle a stabilné wifi pripojenie (zwift) alebo si sťahovať trasy na disk (Rouvy). Ant+ usb je ale dobrá vec, pripojenie je stabilnejsie aj na Macbook pro M1 a mám radšej vlastný merač kadencie ako z trenažéra.
lebo keď pozerám video a browsujem web, zvykne hučať ako pred vzlietnutím, tak preto som mal obavy, či potiahne "hru"
Ano to si uvedomujem to obmedzenie a kedze chcem aj rouvy,tak
kazetu dam na oba,teda budem mat prilravenu,len musim dokupit orech na sram xdram. Cize zwift cog nic moc?
Neviem ci nic moc, znie to dobre ale nemal som to. Orech xdr som tiez dokupoval.
Ano to si uvedomujem to obmedzenie a kedze chcem aj rouvy,tak kazetu dam na oba,teda budem mat prilravenu,len musim dokupit orech na sram xdram. Cize zwift cog nic moc?
COG je urcite v pohode ak jazdis Zwift, alebo ERG treningove programy. imo je len otazka casu kedy sa virtual shifting dostane na vsetky platformy (indievelo ma nejake vlastne riesenie).
mfekete Dakujem za tip na ten Avanti.Ja som chcel tak ze zoberiem nejaký z tých dvoch co maju zwift cog aby som mal aj to virtualne radenie a dokupim orech na kazetu kvoli rouvy.Aj ked prehadzovat sa mi to nebude chciet stale...Tento avanti vyzera super,paci sa mi ze ma aj wifi okrem inych prednosti.
wifi, race mode, ant+ bridge, ... a vraj je fakt ze dobry. pre bezneho usera vyrazne rozdiely niesu, je to skorej pre tych zasvetenych, ze je to taky trenazer ako by sme chceli, a za najmenej penazi na trhu no.
+ zwift cog v cene...a áno, bohužiaľ teraz na čakačke, lebo jednoducho nemali šancu zvládnuť taký záujem, preto teraz má Elite a Wahoo ešte šancu niečo vymyslieť, ale čas sa kráti...a je tu aj Magene a Decathlon, ktorí brúsia zuby na kolieskach
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
popravde od Decathlonu by som čakal lacnejšie ceny na tie ich trenažéry, ale aj bicykle uz maju drahe celkom. Tie trenažéry za tie peniaze nic moc teda....ale ano, ten d100 VanRysel za 300 je super, pokiaľ človek to chce len tak na občasnú zábavu a nevadia mu nejaké obmedzenia.
Tak pridám ešte jedno hodnotenie https://www.youtube.com/watch?v=XXgpXyazGCw&ab_channel=DCRainmaker (len aby sme vedeli, že konkurenciou vo výbave je od Wahoo priamo KICKR, teraz už v zľave za 999)...btw Mám Elite Direto XR-T a v nadšení som si kúpil Zwift Cog....ale firmware na tento model bude vraj až v decembri, tak čakám 😏
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lebo keď pozerám video a browsujem web, zvykne hučať ako pred vzlietnutím, tak preto som mal obavy, či potiahne "hru"
Neviem ci nic moc, znie to dobre ale nemal som to. Orech xdr som tiez dokupoval.
COG je urcite v pohode ak jazdis Zwift, alebo ERG treningove programy. imo je len otazka casu kedy sa virtual shifting dostane na vsetky platformy (indievelo ma nejake vlastne riesenie).
ci sa tyka tych 2 trenazerov, ja by som siel do Kickr Core, je predsa len novsi, a celkovo vsade pochvalovany.
kedze ale bude kupovat orech, tak za 30e naviac vies mat tento elite
https://www.mtbiker.sk/shop/cyklotrenazery/trenazery/elite-avanti-cyklotrenazer-p294421.html
a tomu moze kick core a aj direto vravet pane.
Elite AVANTI cyklotrenažér
609 €
MOC 809 €Avanti. Zapacil sa mi dizajnovo a je to novy model. Zeleny muzicek ho mal v akcii. Neviem porovnat s inymi, ale fuguje bezvadne a je tichucky.
jetblack sa da len prihlasit na cakacku, a cakat delivery snad vo februari. a nemaju k nemu xdr orech. inak samozrejme je to najlepsi pomer cena/vykon
Či mali alebo nemali šancu vykryť dopyt po ich produkte nevieme 🙂