sak ale ked sa daju tie popruhy z tych prilieb vyvliect, vymontovat z tych prilieb, je taky problem usit nove, ktore budu vyhovovat dlzkou, farbou, navlecenim inej pracky???
tieto originalne nechat pre istotu take ako su, len spravit nove a tie pripadne aj jednoducho prat???
Tak neviem komu by sa chcelo ešte niečo šiť, keď si kupi nie veľmi lacnú prilbu ?
XCBoy ale ked pozeram system prevlecenia toho popruhu, tak si myslim, ze hore-dole by sa ta usna cast mala dat posuvat na ukor dlzky popruhu pod bradou.
ked pod bradou zuzis, tak predlzis pri usiach, a naopak, ked pod bradou rozsiris, tak skratis pri usiach.
Nedá, mám to doma naživo a nedá. Ten popruh pod bradou sú dva samostatné diely, samostatne upevnené na tých Y prackách. A tie okolo uší nemáš ako predĺžiť bez nadšitia, lebo nemajú voľné, dĺžkovo regulovateľne konce ale začiatok a koniec je na kolíku na fix obšitý.
fixska mozno tvoja Kortal to ma tak, ze 2 samostatne diely pod bradou a samotne popruhy okolo usi, ktore sa nedju predlzit, ale XCBoy ma Omne air spin, a tam ako pozeram, tak pozeram, je to jeden popruh v kuse. vyzera byt teda pod tou Y prackou presity, ale stale posuvne hore dole-po presivanie. XCBoy si s tym Ypsilonom uz uplne dole pri tom presivani? ked ti chyba len centimetrik, tak by som rozparal a pripadne presil, alebo rozparal len ten centimetrik a nechal tak.
ale stale je to omnoho lepsie spravene, ako ine prilby, ktore to maju komplet poprisivane a vobec nerozoberatelne.
Žiaľ nie je to 1 popruh vkuse. V tom plaste sa rozdeľujú 2 osobitne popruhy. Jeden pod krku a druhy "Y" k uchu. Rozparanie by pomohlo ak by bol krátky popruh pod krkom. K tým ušiam tam prakticky nie je čo párať.
Áno, ani jeden z nás okrem XCBoya nemám tú konkrétnu helmu v ruke, takže to naživo vidí iba on, pravda.Kortal aj tectal to majú len veľmi podobne. Viaceré videá a rovnaké otázky a odpovede na iných fórach naznačujú, že tento problém majú viacerí ale posunúť sa to nedá. Bola, by som veľmi rada, keby to nebola pravda a nejako by sa to posunúť dalo. Ono ani ten posun toho Y dopredu/dozadu na tom popruhu nie je úplne jednoduchý, lebo to je tak debilne 2x obtočené cez ten Y plast a navyše tie podbradové remienky idú okolo toho celého tak, že som s tým dosť bojovala so špáradlami a pinzetami aby som to posunula o centi. A fakt to nebudem presivat len preto, že to výrobca takto nešťastne dizajnuje, Poc si už nekúpim.
XCBoy prosím ťa len pre zaujímavosť, ak sa ti teda chce, môžeš nejak detailnejšie cvaknut to miesto okolo tých Y plastov? Kde to tam je presne prešité? Lebo mi to nedá a gúglim to. Dik
Na týchto fotkách vidno ako ta časť pracky, ktorá ide pod krk, je úplne odpojená od pracky, ktorá pokračuje smerom k ušiam. Je to uzavreté kvázi v kruhu. Takže podľa mňa, tu to rozparanim poriesit neviem.
kedze su evidentne 2 typy toho Y kusu, nedal by sa od vyrobcu dodat ten iny?
tak ci tak, by sa museli tie popruhy robit druhe, ale kedze sa daju lahko vycvaknut z prilby prec na tych kovovych oskach, ja by som sa vymeny nebal.
XCBoy vďaka, tak asi ešte počkaj kým ti to potvrdí nejaký majiteľ toho modelu aby si potom neľutoval vrátenie a nebolo na mňa, že robím závery z pozorovania 😁
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tieto originalne nechat pre istotu take ako su, len spravit nove a tie pripadne aj jednoducho prat???
Tak neviem komu by sa chcelo ešte niečo šiť, keď si kupi nie veľmi lacnú prilbu ?
ked pod bradou zuzis, tak predlzis pri usiach, a naopak, ked pod bradou rozsiris, tak skratis pri usiach.
a sit by sa chcelo napriklad tomu, kto chce nieco zmenit ako fixska, pripadne sa odlisit:
https://www.google.com/search?client=firefox-b-e&sca_esv=e4af76ca050776ea&q=popruhy+metr%C3%A1%C5%BE&udm=2&fbs=AEQNm0CC4-gMDzPNWtEma7lgWCuZ-m5WiASWc1HVC_Tgf6i9HQYvOsSuPC53dO2TLwlXcx_Ym3-igwGDmh0-8GWJSTAxRhPdbtUF_KSEofCaa1xWQ_AAMwT6-r9JYRuWvQbtGfNgCfTYo0CpwrSWjqQi4ZyfHLh3SF_2TWZW-G9tWutrT034LMRgdKqQkJfJE2-vkdgvaRll2K0y_y6M7bGqxXSHb52zgA&sa=X&ved=2ahUKEwiV5KDr-fSJAxWJnf0HHdj_F-wQtKgLegQIEhAB&biw=1600&bih=775&dpr=1
02:25
XCBoy si s tym Ypsilonom uz uplne dole pri tom presivani? ked ti chyba len centimetrik, tak by som rozparal a pripadne presil, alebo rozparal len ten centimetrik a nechal tak.
ale stale je to omnoho lepsie spravene, ako ine prilby, ktore to maju komplet poprisivane a vobec nerozoberatelne.
tak ci tak, by sa museli tie popruhy robit druhe, ale kedze sa daju lahko vycvaknut z prilby prec na tych kovovych oskach, ja by som sa vymeny nebal.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down