Poprosím uviesť aspoň pár príkladov, kde povedzme Denník N vydal, napísal alebo vysielal "sr4cky", ďakujem. Keď nedoložíš, si klámár a šíriš dezinformácie. Také jednoduché to je...
No a vitaj v demokracii, keď na základe tvojich slov, činov a názorov si na teba ľudia robia názor. Vieš, zákon akcie a reakcie. Sa teraz nevykrúcaj, len si pekne užívaj dôsledky tvojich činov. Tvoje príspevky nie sú vymínuskované a zakryté len tak náhodou.
Add kolaborant Fico a jeho cesta do ruSSka:
Píše 100 ročný pán Otto Šimko
https://dennikn.sk/4325659/toto-rusko-uz-nie-je-tou-krajinou-ktora-mi-zachranila-zivot/Súčasné putinovské Rusko nepovažujem za totožné s Ruskom z vtedajších vojnových čias. Toto Rusko nie je to isté Rusko, ktoré nám pomohlo v SNP, ktoré malo hlavný podiel na našom oslobodení a ktoré mne osobne zachránilo život. Rusko sa zmenilo a jeho najvýznamnejšou metamorfózou je vpád do Československa v auguste 1968 a vpád na Ukrajinu.
ja som nenapisal nic konkretne, neviete vobec na koho som strane /urcite nie som rusofil/ ale vyvodite si zavery po svojom z toho co si sami doplnite medzi moje vety.