Lokalizácia
Formulár sa odosiela
pekný večer, rozmýšľam nad kúpou e-biku ( vymeniť klasiku ), tak sa skúšam aj tu poradiť. 180 cm, 110 kg jazdím tak 3x týždenne spolu cca 100 - 150 km, / 40% rovina - asfalt, 10% mierne kopce - asfalt, 40 % rovina - les, háj, prašné poľné cesty....., 10 % mierne kopce v lese... / , by som asi išiel do celoodpruženého , taká rozumná cena 3500e , bike v cene ojazdeného auta nevyužijem.
Zobraziť komentár 25.11.2024 - 18:26:13
00
Vacsina nenarocny teren na to je celopero asi zbytocne. Rodicia maju Cube Kathmandu Hybrid - predchadzajucu generaciu. Su to cestovne/touring biky. Otec ma verziu s odpruzenym sedlom. Nevie si ten bike vynachvalit. Bezproblemov zvladnu tie biky aj Kralovu studnu, alebo Maly Sturec.

https://www.cube.eu/sk-sk/e-bikes/trekking/tour/kathmandu-hybrid
Zobraziť komentár 25.11.2024 - 20:33:47
00
tieto Kathmandu majú všetky hmotnostný limit 110kg jazdec. za mňa kľudne aj na takéto jazdenie hliníkového fulla, je to pohodlné, bude to človeka baviť a ak si časom náhodou skúsi aj nejaký ten trailík, bajk je na to pripravený. Kubicasport má zľavy, ten bordový Lapierre za 3499€ nevyzerá zle aj keď je to model 2023. veľa ľudí spokojne jazdí aj CTM Areon, niektoré obchody už majú v ponuke modely 2025, je tam silný motor Panasonic a 820Wh baterka https://kubicasport.eu/obchod/celoodpruzene-elektrobicykle/zoradenie-price_asc
https://www.cykloshop.sk/vyhladavanie/?string=CTM+AREON

prípadne nové fully od Cube, zdvihy 120/120, AL rám, nosnosť 120kg pre jazdca, čiže celková 145 kg, najnovší Bosch Gen 5 motor pre sezónu 2025 a baterka 800Wh, v lacnejších modeloch 600Wh
https://www.cube.eu/sk-sk/e-bikes/mountainbike/fullsuspension/stereo-hybrid-one22
Zobraziť komentár 25.11.2024 - 20:59:52
01
chcel by som rozprúdiť debatu na tému "Prečo nekúpiť Cube modelový rok 2025" :)
hneď na začiatok, páčia sa mi tie bajky a sú za rozumné peniaze, ale karbónové rámy vo mne vyvolávajú otázniky. urobil som si rešerš a zopár problémov s nimi bolo. niektoré sa týkajú generácie bajkov pred Smart Systemom:
https://www.emtbforums.com/threads/cube-carbon-frame-issues.17107/
https://www.emtb-news.de/forum/threads/cube-stereo-hybrid-hpc-sl-625-2021-risse-anlenkpunkte-hinterbau.11287/
a niektoré prvej generácie bajkov so Smart Systemom
https://www.emtbforums.com/threads/cube-140hpc-750-cracked-frame.28303/

nové rámy sú špecifikované na 150 kg, pri mojej hmotnosti s kompletným nákladom cca 105 kg + 25 kg bajk je tam 20 kg rezerva. jazdím väčšinou turistiku a ľahšie traily, ale sem tam, hlavne v Alpách, narazíme aj na ťažšie traily, veľké skaly a celkovo náročnejší terén. chcel by som sa vyhnúť tomu, aby som po každom výjazde hľadal na ráme možné praskliny :D
viem že zopár vás tu jazdí Cube a viem aj o jednom prasknutom ráme (herri13), pls aké sú vaše skúsenosti, poznatky, príp. riešil niekto reklamáciu rámu?
Zobraziť komentár 29.11.2024 - 13:45:24
00
cube som mal 2019 s maličkým prevodnikom. viem ze.vtedy boli bajky proste na inej úrovni. no za mňa keď už si niekoľko bajkov jazdil,po 5 min si vsimnes kde.su schované ti peniaze. nandruhej strane vážim ešte o 20 viac a rám to prežil. cube odvtedy prešiel svojou cestou a určite sú vyššie,sam som jeden v merku mal no nakoniec som povedal nie
Zobraziť komentár 29.11.2024 - 15:54:39
01
tie boli ale hliníkové ak si dobre pamätám
Zobraziť komentár 29.11.2024 - 15:56:56
00
jo boli,dakde chýbala podlozka, záver baterky uvolneny...bajk trebalo po 2 jazde komplet rozobrat,podoplnat diely aby fungoval...ale bolo to už dávno. dnes už aj na fotkách tie bajky vyzerajú úplne inak
Zobraziť komentár 29.11.2024 - 16:01:40
01
Ja by som sa k tej téme tiež pridal s otazkou prečo tie karbônové rámy vôbec davajú na takéto stroje? Zdá sa že to má viac nevýhod ako vyhod
Zobraziť komentár 29.11.2024 - 16:13:19
02
Nerozumiem tým obavám z karbonu.Karbon je pevnejši material ako hliník a lepšie pohlcuje vybrácie a dá sa opravit.Hlinikový rám keď praskne tak je kaput.Inak odpoveď z ChatGPT
Karbon (uhlíkové vlákna) je často považovaný za lepší materiál na výrobu bicyklov ako hliník, pretože má vlastnosti, ktoré umožňujú lepší výkon, pohodlie a odolnosť. Tu sú hlavné dôvody:

1. Nízka hmotnosť

• Karbón je oveľa ľahší ako hliník, čo z neho robí ideálny materiál na výrobu rámov pre cestné, horské aj pretekárske bicykle.
• Nižšia hmotnosť znamená lepšiu akceleráciu, rýchlosť do kopca a celkovú ovládateľnosť bicykla.

2. Vysoká pevnosť a tuhosť

• Uhlíkové vlákna majú výnimočný pomer pevnosti k hmotnosti, čo umožňuje výrobu ľahkých rámov, ktoré sú zároveň veľmi pevné.
• Karbónové rámy môžu byť navrhnuté s rôznou tuhosťou v rôznych častiach rámu. To znamená, že bicykel môže byť tuhý v miestach, kde je to potrebné (napr. v oblasti šliapania), a pružný tam, kde je potrebné tlmiť vibrácie (napr. v zadnej časti rámu).

3. Tlmenie vibrácií

• Karbón má schopnosť prirodzene absorbovať vibrácie, čo zvyšuje komfort jazdy, najmä na dlhé vzdialenosti.
• Na rozdiel od hliníka, ktorý prenáša viac nárazov a vibrácií na jazdca, karbónový rám poskytuje plynulejšiu jazdu.

4. Možnosti dizajnu a aerodynamika

• Karbón sa dá tvarovať takmer do akejkoľvek formy, čo umožňuje vytvárať aerodynamickejšie rámy s hladkými prechodmi a minimálnym odporom vzduchu.
• Hliník má v tomto obmedzenia kvôli spôsobu spracovania a zvárania.

5. Dlhšia životnosť (za určitých podmienok)

• Karbón nepodlieha korózii ako hliník. Ak je správne vyrobený a ošetrovaný, môže vydržať veľmi dlho bez výrazného opotrebenia.
• Hoci je karbón náchylnejší na prasknutie pri veľkých nárazoch, v bežných podmienkach má často dlhšiu životnosť.

6. Vzhľad a prestíž

• Karbónové rámy majú často luxusnejší a prémiovejší vzhľad, čo ich robí obľúbenými medzi cyklistami. Sú tiež znakom špičkovej technológie a výkonu.

Nevýhody karbonu oproti hliníku

• Cena: Karbón je podstatne drahší ako hliník, čo môže byť pre niektorých cyklistov nevýhodou.
• Náchylnosť na poškodenie: Karbón môže byť krehký pri nárazoch alebo pri nesprávnej manipulácii (napr. pri prevoze).
• Opravy: Poškodenie karbónu je často ťažšie opraviteľné ako poškodenie hliníka.

Záver

Karbón je lepší na bicykloch, pretože ponúka lepšiu kombináciu nízkej hmotnosti, komfortu a výkonu, čo je ideálne pre športových jazdcov aj profesionálov. Na druhej strane, hliník je cenovo dostupnejší a odolnejší voči každodennému používaniu, čo z neho robí vhodnú voľbu pre rekreačných cyklistov. Výber závisí od tvojich potrieb a rozpočtu.
Zobraziť komentár 29.11.2024 - 18:12:55
00
toto všetko je mi jasné a nechcem porovnávať karbón s hliníkom, to nie je predmetom tejto debaty. rovnako ako je niekoľko druhov AL zliatiny, je aj niekoľko druhov karbónu. mňa zaujíma konkrétne verzia C62 od Cube, robia napríklad aj C68. to číslo by malo znamenať percentuálne zastúpenie uhlíka v zmesi alebo ako to nazvať.
Zobraziť komentár 29.11.2024 - 18:30:46
01
čo hovoríte na nový Crafty? rám iba karbón, lacnejšie varianty AL zadná stavba, drahšie karbónová. pridali M/L veľkosť s reachom 480/475 mm, podľa otočenia flipchipu. novinka okrem iného dizajnu odpruženia je vyberateľná a zároveň pevná baterka.
https://mondraker.com/sk/en/crafty-made-to-evolve

Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 03.12.2024 - 07:08:46
00
Ak vyriesili uchytenie baterie, tak to bude fajn. Mi spominal servisak, ze toto ma Cube lepsie vyriesene. Ze dost vela problemov riesili s Mondrakermi kvoli volnej baterii.
Zobraziť komentár 03.12.2024 - 08:23:37
00
baterka je chytená o kryt a celé je to v bajku chytené skrutkou. nové Cube majú kryt a pod ním je zámok na kľúč.
vy čo máte karbónové rámy máte ich aj polepené v nejakej fólii?
Zobraziť komentár 03.12.2024 - 08:57:33
00
mali s tym prist o 2 tyzdne skor kua ! ale nic nelutujem, cenovka tam bude asi tiez niekde uplne inde...

8,5 tis za crafty RR... ok stale sa mi oplatilo tunit trek :)
Zobraziť komentár 03.12.2024 - 09:37:42
01
najnižšia verzia čo sa mne pozdáva, aj farebne a v podstate nič netreba meniť, kompletka XT a E-Deemax kolesá, stojí 7199€. Drakov ale predáva veľa predajcov a snáď sa niekde podarí vybaviť zľava, toľko zaň nemám v pláne dať. možno aj tu v Mtbiker shope ako VIP by mohla byť lepšia cena. uvidíme
Zobraziť komentár 03.12.2024 - 10:38:55
02
keyboard_arrow_up