Ahojte. Tak pridávam moju skúsenosť. Objednal som túto časovku KTM REVELATOR SOLUS TT…
bajk mi šiel z Florencie. Predajca pýtal 2500, dohodli sme sa na 2250. S dopravou a kontrolou to bolo okolo 2450e… trvalo cca 3 týždne, kým mi
bicykel doručili (predajca ma asi 2 týždne na zabalienie a následne odoslanie)…
potom mali bicykel skontrolovať… samozrejme žiadna kontrola nebola… bajk mi prišiel s ohnutou oskou… reklamoval som u predajcu osku a ošúchané riadidla, ktoré neboli nafotené. Predajca navrhol 100e za riadidla a 30e za osku. Prišlo mi to fér, nakoľko ostatné na bajku sedelo a veľmi sa mi páčil

problem nastal, keď som zbadal, že bajk prišiel len s jednými kolesami, ale v inzeráte bolo uvedené, že sa predáva s dvoma pármi kolies. Jedny mali byt mavic comete a druhé tréningové ursus… prišli len s kolesami ursus… tak som to riešil s predajcom, ktorý tvrdil, že on ma inzerát v taliančine a tam je uvedené, že ich predáva na
kolesách ursus… hodil som to do chatu AI a mal pravdu… lenže v anglickom inzeráte na základe, ktorého som kupoval bajk, bolo jasne uvedené, že predava s kolesami mavic a plus pridáva tréningové
kolesa ursus… takže zase ťahanice a buycycle…
kým odpíšu trvá to 2-5 dní…
Nakoniec si buycycle priznali chybu a navrhli mi kompenzáciu 130e od predajcu a 400e za chybu prekladu s kolesami, ktorú mi uhradil buycycle… takže suma sumárum -530e z ceny bajku
Mám peknú časovku za 1900e, na elektrike, v parádnom stave a kadejakými doplnkami.
Aj keď kolesa mali asi vyššiu hodnotu, súhlasil som. Mám v pláne kupit plny disk.
Taaaaaakze z mojej skúsenosti môžem buycycle smelo odporučiť.
Samozrejme som mohol bajk vrátiť, ale už som sa doň zaľúbil