Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte,
1, Myslim si, ze to bude hrach na stenu, ale neda mi to "uz dlhsiu dobu spavat" :) Tak na zamyslenie aj pre Vas.
Predpokladal som, ze vdaka vernostnemu programu budem u Vas nakupovat vyhodnejsie ako u konkurencie.
Zial nie je to tak a vypisovat "Našiel si lepšiu cenu?" ma uz prestalo bavit. (Aj ked cenu ste mi vo vacsine pripadov dorovnali)

2, :y: za zaradenie znacky Näak do ponuky. Dovozca ma zrejme zmysel pre humor (vid foto)

3, Rozsirenie sortimentu o znacku Veloforte a Burgh Cycling?

Prílohy:

IMG_20241203_204625_edit_628266688550438.jpg
IMG_20241203_204625_edit_628266688550438.jpg 198.04 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 03.12.2024 - 22:07:33
00
dalsen
1. Bude to zniet asi blbo ale v zasade skoro vzdy najdes niekde v internetovom priestore lepsiu cenu. Ak nechceme dopadnut ako nasa konkurencia, ktora uz nie je medzi nami nemozme to hrat tak, ze budeme snorit internety a vsade davat najnizsiu moznu cenu aku najdeme - motivacia inych predajcov je rozna z pohladu cenotvorby. Skratka potrebujeme marzu a aj nieco zarobit, nie tovar rozdat. Obchody tu koncia na beziacom pase. Chapem, ze z pohladu zakaznika iduceho po najlepsej cene moze aj nas vernostny system posobit frustrujuco ale robime cenotvorbu tak aby sme boli zdrava firma a podla moznosti konkurencna. Na druhej strane sa viem postavit za nase sluzby a v pripade ak bude problem, vieme ho riesit daleko lepsie a efektivnejsie ako ta lacnejsia konkurencia. Cize ano, je to v zasade hrach na stenu, aj vo svetle nasej skvelej DPH, transakcnej dane atp by som so znizovanim cien neratal.Vyzera to ale aspon v niektorych segmentoch tak, ze sa zdrazovat nebude a budeme vediet nieco absorbovat.

2. Poslal som kolegyni - no asi na to nemam slusny ani vtipny komentar. Poriesime...

3. Z vyzivy aktualne ide do ponuky Amacx, uvidime ako dalej lebo presne skrz tu legislativu a olepovanie je vozenie vyzivy zo zahranicia pain. Ten Amacx si ideme vozit sami. Veloforte teda v blizkej dobe nie. Burgh rovnako nie je na stole ale do sezony by sme mali aj v tomto segmente este cosi nove priniest. Tento rok sme zacali mnoho novych spoluprac a urcite budeme pokracovat aj v buducom, takze nevylucujem ze sa dostaneme aj k spomenutym znackam.
Zobraziť komentár 04.12.2024 - 06:24:59
111
Však keď vidím nižšiu cenu u konkurencie, tak objednám tam nie? Prečo má niekto pocit, že firma koli mne pojde do straty? Raz výnimočne dobre, ale opakovane sa doprosovať lebo niekte v internetovom priestore sa vždy nájde nižšia cena? Napr. ja vedome na MTBikeri aj Alze objednám drahší výrobok ako u komkurencie, lebo viem že keď je nejaký problém, alebo chcem niečo vymeniť tak nereptajú a vyhovejú promptne a bez čakania. A keď som niekde videl zásadne nižšiu cenu a zrovna ten výrobok som nutne nechcel kupovať u obľúbeného predajcu, tak som to proste objednal tam a nedoprosoval som sa inde…
Zobraziť komentár 04.12.2024 - 10:13:18
05
Ja rád podporím "malý" eshop, posledné čo chcem je, aby sa z jedného stal monopol.
Potom uvidíte tie ceny.
Zobraziť komentár 04.12.2024 - 10:38:33
00
Obavy z monopolu (ak si teda mal na mysli nas) su usmevne. Nas konkurencny trh je cely e-commerce priestor v Europe (a realne aj mimo EU) + slovensky sportovy retail; nie len slovensky bike e-commerce. Nikto z vas nema problem objednat z nasobne vacsieho bike24 (obrat 200M) ci tradeinn (obrat 500M) a podobne, takze obavy ze by sme my zdvihli ceny na Slovensku a zakaznici nam to akceptovali a nenakupovali zo zahranicia su naozaj neopodstatnene.

Naopak, vacsi objem objednavok u nas sposobuje ze mame pristup k lepsim nakupnym cenam a sme schopni nakupovat vacsie objemy a tieto uspory nasledne preniest na nasich zakaznikov (dokaz toho ze tie zlavy naozaj prenasame je v nasich vysledkoch na finstate).
Zobraziť komentár 04.12.2024 - 11:30:30
013
Poliaci hovoria dobre, keď chcú Slováci párky za 2,50 €, urobíme im párky za 2,50 .... Čo bude v tých párkoch, to už je iná otázka.
Zobraziť komentár 04.12.2024 - 15:04:18
03
arrow_leftdees napísal:
Čo bude v tých párkoch, to už je iná otázka.

Pomelú psov aj s búdami...
Zobraziť komentár 04.12.2024 - 15:13:47
00
Ale tak my sme vecni optimisti. :-) Co viem povedat, ze sa nam podari pre buduci rok byt viac konkurencni v SRAM brandoch co bolo dlhodobo z nasej strany problematicke a nevedeli sme sa tam dostat na Nemecke ceny ani z daleka. Uz sa ale blizime, pomaly blizime. ;-)
Zobraziť komentár 04.12.2024 - 17:12:29
05
rad by som podakoval za info pri objednavke, ktore som akurat zaregistroval :y:
Príloha:
osobne-prevzatie.png
osobne-prevzatie.png 12.43 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 06.12.2024 - 14:39:14
30
Zdravim, budete mat v ponuke https://www.schwalbe.com/en/Schwalbe-Clik-Valve-Conversion-Set-1-3542, pripadne viete kedy? Dal som link na jednu sadu, ale skor myslim kompletnu radu Click Valve, ci sa bude u vas predavat. Vdaka.
Zobraziť komentár 09.12.2024 - 09:29:19
00
Vy otvárate zajtra predajňu v Košiciach a nikde nič? Žiadne promo? Preberáte predajňu po Kaktuse? Ako poloha nič moc, zlá dostupnosť autom. Ale super, teším sa. Plánujete z toho časom spraviť plnohodnotnú predajňu MTBiker?
Zobraziť komentár 10.12.2024 - 17:23:42
01
Čo? Kde? Chským?
Zobraziť komentár 10.12.2024 - 21:16:38
00
Vsetko bude :). Zatiaľ mame taký tichý beta launch od zajtra, ale je to ešte v procese a nie sme úplne ready na veľky opening. Áno, ide o bývalý priestor Bikere / Kaktus a je to celé riešené veľmi rýchlo, keďže sa situácia s KTS vyvinula tak ako sa vyvinula.
Zobraziť komentár 10.12.2024 - 21:27:44
09
Fejova ulica. 😱
Zobraziť komentár 10.12.2024 - 23:18:36
00
Náš štandard priestoru to nie je ale chalani sú tam, prišla ponuka, ktorá dala zmysel a tým padom budeme mať zastúpenie aj na východe. Zatiaľ teda predajňa bude viac menej kópiou Kaktusu, vzhľadom na dátum nebolo reálne urobiť to ako by sme chceli takže sa len fixlo najnutnejšie a ide sa otvárať. Do budúcna určite je v pláne urobiť to v našom štandarde.

Pôvodný plán bol dať Košičanom Mikulášsky darček ale pre stavebné dokončovačky sme to museli posunúť o pár dní. Preto ticho, lebo ešte včera sa menilo jedno okno a nevedeli sme nabetón povedať, kedy to bude ready a či niečo nevyskočí.
Zobraziť komentár 11.12.2024 - 07:41:07
26
keyboard_arrow_up