MTBiker je za mňa jeden z najobľúbenejších webov, na ktoré chodím denne aj preto, že je jednoduchý a prehľadný, má pekný font, veľké priečinky príspevkov, ktoré idú chronologicky za sebou a nemám zbytočne plochu zaplnenú fixným menu, alebo článkami a fotkami, ktoré aj tak nepotrebujem mať pred očami celý čas, lebo na ne nešťukám keď čítam. Pinkbike sa mi veľmi zle číta, rovnako ako aj české Bikeforum, kde sa v tých rozvetvených diskusiách úplne strácam. Keď to porovnám napr, s Facebookom, ktorý neviem kedy zmenil web tak, že príspevky sú vyobrazené len v strednej tretine a v pravej tretine je zoznam priateľov - zbytočne, keď chcem niekomu poslať správu, tak si ho nájdem v správach a v ľavej tretine je tiež nejaké menu ani neviem aké menu, na ktoré vôbec neklikám tak je tam veľa prázdnej jalovej plochy na úkor hlavnej, ktorej venujem 95 % času pozornosť. Rovnako zvláštne sa nám nedávno zmenil firemný mail, keď som nútene musela prejsť z jednoduchého a praktického Thunderbirdu na nejaký Outlook Office, či ako sa ten horor volá, kde mám to, čo potrebujem vidieť zredukované na úkor milión tlačidiel a menu, ktoré neviem odpáliť preč a stredom správ ide horizontálne obrovský pruh kde je predmet mailu, adresát a zvyšok biele prázdno takže dobre nevidím ani správu pod ním a ani zoznam správ doručenej pošty nad ním...
MTBiker je super vtom, že to, na čo sa pozerám (fórum, bazár,..) je na 85 % plochy obrazovky a keď chcem tak si hore v mini menu nájdem to, čo potrebujem. ĎAKUJEM za pozornosť