Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Konštruktívna kritika: "Napisat spravu autorovi" uz nefunguje :(
11.12.2024 - 00:14:08
04
Rovnako aj keď som na niekoho profile a kliknem na "Napísať správu", hodí ma len do inboxu.
12.12.2024 - 08:19:01
00
Pise, podstranka neexistuje. Inak sa ciastocne pridavak ku Scarinkovi. Dnes je moderne vsetko menit. Modernizacia ale musi mat realnu pridanu hodnotu, inak to nie je modernizacia, ale debilizacia, menit veci len preto, aby sa menili. Tymto ale nehodnotim zmenu sprav tuna, kedze som s tym este zatial nepotreboval nic , avsak prvy dojem je taky , ze ma to nenaplnilo pocitom uspokojenia zo zmeny :lol: (napr. mi tam vyblikavaju ikony uzivatelov nemenovanych a rusi to).
12.12.2024 - 08:29:04
01
Ahojte, viem o tomto probleme, vyriesim ho, len co sa k nemu dostanem, prosim chvilu strpenia. Diky za reporty.

Mozem vas ubezpecit, ze keby tie zmeny boli len kvoli tomu, aby boli zmeny, tak by ich nikto nerobil, pretoze by to bol ekonomicky nezmysel. Podstatne zmeny sa udiali pod povrchom, ktore ako pouzivatelia nemate ako postrehnut, takze plne rozumiem, ze vam to moze prist divne.
12.12.2024 - 10:45:00
01
Ja doplnim Rypa - myslim, ze sme to uz spominali, ale toto forum (teda konkretne jeho software - phpBB) je uz velmi stary a blokuje nas v posune na novsie verzie PHP (programovacieho jazyka, v ktorom je MTBIKER pisany) a s tym spojeny lepsi vykon, nove funkcie, kompatibilita s novymi kniznicami atp.. Na pozadi sa uz vyse roka deju zmeny, o ktorych v principe neviete (ak sa nevyskytne zrovna nejaky problem), ktore povodny phpBB kod postupne nahradzaju modernejsim.

Aktualne boli nahradene sukromne spravy, kde prislo aj k zmenam v UI a funkcionalite (verime, ze v priemere k lepsiemu, aj ked urcite budu niekomu chybat / nevyhovovat niektore funkcie). Dalsi krok (neviem povedat presne kedy) bude aj nahradenie samotneho fora modernejsim kodom a s tym bude spojena aj zmena UI a spravania fora (opat, verime ze v priemere k lepsiemu, ale pripravte sa na to, ze nie vsetko bude ako doteraz :) ).
12.12.2024 - 11:14:58
04
Zvyknete si tak ako ste mali 26tky kolesa a prišli 27.5 tky každý hundral :) a potom uz bol každý ticho a tak jazdi velá ludi 29tky tak aj na toto si zvyknete hoc ani mne to nesedí ale musime vydržať ! a bude lepšie možno..:)
13.12.2024 - 09:38:10
00
Ghost5900 ... napriklad ked MS Ofiice zmenil dizajn, neviem pred kolkymi rokmi, na paskvil akym je teraz, tak ludia tiez hundrali a pokial viem stale hunrdu aj po XY rokoch. Nehundru mozno len ti ktori nezazili starsie verzie ;) , takze nie kazda zmena je dobra ;) Niekedy je krasa v jednoduchosti. ;)
13.12.2024 - 10:54:53
07
MTBiker je za mňa jeden z najobľúbenejších webov, na ktoré chodím denne aj preto, že je jednoduchý a prehľadný, má pekný font, veľké priečinky príspevkov, ktoré idú chronologicky za sebou a nemám zbytočne plochu zaplnenú fixným menu, alebo článkami a fotkami, ktoré aj tak nepotrebujem mať pred očami celý čas, lebo na ne nešťukám keď čítam. Pinkbike sa mi veľmi zle číta, rovnako ako aj české Bikeforum, kde sa v tých rozvetvených diskusiách úplne strácam. Keď to porovnám napr, s Facebookom, ktorý neviem kedy zmenil web tak, že príspevky sú vyobrazené len v strednej tretine a v pravej tretine je zoznam priateľov - zbytočne, keď chcem niekomu poslať správu, tak si ho nájdem v správach a v ľavej tretine je tiež nejaké menu ani neviem aké menu, na ktoré vôbec neklikám tak je tam veľa prázdnej jalovej plochy na úkor hlavnej, ktorej venujem 95 % času pozornosť. Rovnako zvláštne sa nám nedávno zmenil firemný mail, keď som nútene musela prejsť z jednoduchého a praktického Thunderbirdu na nejaký Outlook Office, či ako sa ten horor volá, kde mám to, čo potrebujem vidieť zredukované na úkor milión tlačidiel a menu, ktoré neviem odpáliť preč a stredom správ ide horizontálne obrovský pruh kde je predmet mailu, adresát a zvyšok biele prázdno takže dobre nevidím ani správu pod ním a ani zoznam správ doručenej pošty nad ním...
MTBiker je super vtom, že to, na čo sa pozerám (fórum, bazár,..) je na 85 % plochy obrazovky a keď chcem tak si hore v mini menu nájdem to, čo potrebujem. ĎAKUJEM za pozornosť :D
13.12.2024 - 11:16:10
110
Zdravim, neviem či to patrí sem,ale od kedy sa tu zmenili správy mám pocit že keď odpovedám niekomu na inzerát tak mu správa nepríde. Dnes som odpovedal na e-mail trikrát kým mu prišla odo mna odpoveď
03.01.2025 - 15:58:40
00
fixska: to sa prave udialo v spravach tu .. hlavna cast sa zredukovala na omnoho mensi priestor a cele je to neprehladnejsie, zbytocne prekomplikovane, ale ak by sa dala posta preberat do thunderbirdu, tak ok :D

PHP ci nove, alebo stare, je chyba sama o sebe :lol: .. ale tak mozno staci na toto, stale lepsie ako bike24
03.01.2025 - 17:32:12
00
rypo, hlasim bug: Posielal som teraz spravu, v ktorej som cast textu podciarkol (CTRL + U). Aj to pekne vyzeralo kym som to mal rozpisane, ale po odoslani sa podciarknutie stratilo. Az potom som si vsimol, ze v riadku s nastrojmi na formatovanie textu pri rozpisanej sprave je len bold a italic (underline chyba). Ale hodilo by sa to, predsa len to spolu s boldom a italicom patri k trom zakladnym sposobom formatovania textu. :)
03.01.2025 - 21:45:07
00
🤔 preverim oboje buduci tyzden, sorry za komplikacie.

Podciarkovanie sme vypustili, pretoze sme interne presli na MD format (markdown), ktory podciarkovanie nepozna, pouzivaju sa len HTML znacky em a strong. Takze by si nemal byt v editore schopny aktivovat podciarkmutie ani preciarknutie.
03.01.2025 - 22:01:04
00
martinko76 Ahoj, preveroval som tvoju pripomienku ohladom nemoznosti odoslania bazarovych sprav, ale nanasiel som zaznam, ze by sa tento problem dial. Ak ti vyskoci zelena flash sprava, ze bola sprava odoslana, tak bude aj dorucena. Zaroven sa sprava objavi medzi tvojimi konverzaciami. Pokial spravu nenajdes medzi odoslanymi spravami, je mozne, ze zlyhalo niekde spojenie so serverom - pricina moze byt aj medzi tvojim zariadenim a internetom. Ak vsak nemas problemy s nacitanim inych stranok (MTBIKER alebo aj ine weby), je to nepravdepodobne. Neviem ti vsak viac pomoct v tomto momente. Pokial by si mal nadalej problem s odosielanim reakcii na bazarove inzeraty, ozvi sa, prosim. Snazime sa co najviac problemy monitorovat, nie vsetko vsak dokazeme zachytit.
09.01.2025 - 14:10:28
01
O akej ochrane sa bavime? Pre mna bolo fajn vidiet, ze prijemca spravu videl. Aspon som nemusel rozmyslat, ci mu sprava prisla a nemusel som napr.pisat znova.

Prílohy:

Screenshot_20250110-145250_Brave.jpg
Screenshot_20250110-145250_Brave.jpg 108.26 KiB thumb_up1thumb_down

10.01.2025 - 14:57:29
01
Tiež to takto nejako vnímam, chýba mi tá info, či to príjemca videl. Ak aj voľakedy niekto nechcel dať vedieť, že videl, zaklikol "označiť ako neprečítanú" .
Inak sme zistili, že obyčajný výraz "špice" je v správe cenzurovaný na ***** . :)
10.01.2025 - 20:33:49
01
keyboard_arrow_up