Nerozohral nič. Putler ma Fica toľko kompromatov, že ten skrátka iba skáče ako Putler píska.
22.12.2024 - 21:36:02
03
Otázka je či sa vôbec stretol s Putinom alebo nejakým jeho dvojníkom. Že by sa cár znížil, aby sa osobne stretol s nejakým poddanym?
22.12.2024 - 21:44:51
00
Ak sa citim ohrozeny na zivote a zdravi, mozem poziadat o policajnu ochranu? Fico je mojim vrahom.
22.12.2024 - 21:56:47
00
Len aby sme neotvorili západný front na Ukrajine.... :puke:
22.12.2024 - 21:58:03
00
arrow_leftHazard napísal:
Otázka je či sa vôbec stretol s Putinom alebo nejakým jeho dvojníkom. Že by sa cár znížil, aby sa osobne stretol s nejakým poddanym?

Toto ma tiež napadlo. Nikdy to nezistíme, ale podľa mňato možné je.
22.12.2024 - 22:09:03
00
arrow_leftjfab napísal:
Ak sa citim ohrozeny na zivote a zdravi, mozem poziadat o policajnu ochranu? Fico je mojim vrahom.

smutné na tom je, že by sa o teba najpravdepodobnejšie postarala ochrana ktorá spadá pod šukaja, ktorý horlivo trčí zo zadku hranola ....
22.12.2024 - 22:14:35
02
Tá jeho cesta je čistý kalkul na opozičných voličov, aby ich vytočil a ukázal sa pred svojimi, že on ešte stále udáva témy a nikto mu nebude určovať smer. Žiadna EU. Zároveň to znova odpúta pozornosť od domácich nedoriešených problémov. Kedysi sa rovnako pchal do nejakého jadra EU, ktoré nikto vtedy neriešil. Politik jeho úrovne a veľkosti krajiny nemá inú cestu iba sa niekomu silnému podlizovať. Na západe by mohol byt partner, ale keďže tam sa vyžaduje dodržiavanie pravidiel, tak bude v predklone na východe.
22.12.2024 - 22:25:51
02
arrow_leftJaroh napísal:
Protestná demonštrácia zajtra na poludnie pred Úradom vlády:

https://fb.me/e/caZJSqts5

Kto sa chysta, nech da like. Mal som ine plany, ale budem sa snazit prist. Ak sa chce niekto socializovat tak SS alebo :mp:
22.12.2024 - 22:26:24
02
arrow_leftlukjur napísal:
Tá jeho cesta je čistý kalkul na opozičných voličov, aby ich vytočil a ukázal sa pred svojimi, že on ešte stále udáva témy a nikto mu nebude určovať smer. Žiadna EU. Zároveň to znova odpúta pozornosť od domácich nedoriešených problémov. Kedysi sa rovnako pchal do nejakého jadra EU, ktoré nikto vtedy neriešil. Politik jeho úrovne a veľkosti krajiny nemá inú cestu iba sa niekomu silnému podlizovať. Na západe by mohol byt partner, ale keďže tam sa vyžaduje dodržiavanie pravidiel, tak bude v predklone na východe.

Podľa mňa vychádzaš zo zlého predpokladu, že tá cesta je Ficov kalkul. Som úplne presvedčený, že je to Putinov kalkul. Putler skrátka vedie hybridnú vojnu s cieľom rozbiť jednotu EÚ a toto je jej súčasťou, Pískol a mosplík Fico pribehol. Je iba figúrkou na šachovnici, podľa všetkého síce dobrovoľnou, ale jeho význam pre Putlera je iba v tom, že môže ukázať fotku, ako si v Kremli podáva ruku s premiérom členskej krajiny EÚ. Všetko ostatné (plyn, mier, ficovoliči a ďalšie) sú iba sprievodné podružnosti, súčasť bežného krytia.
22.12.2024 - 22:33:12
01
Demonštrácia v Banskej Bystrici, pondelok 23.12, 17.00, pred kanceláriou prezidenta v budove Štátnej vedeckej knižnice.
22.12.2024 - 22:36:52
09
Pokojne to môže byt Putinov kalkul a vôbec to nevyvracia to čo som napísal. Fico to využíva vo svoj prospech bez ohľadu na to, z ktorej strany ta ponuka prišla. O nejakých energetických rokovaniach nemôže byt ani reč.
22.12.2024 - 22:40:17
00
Nejako tam neviem pre Fica vidieť akýkoľvek prospech. Svoje voličské jadro má pevné a nových voličov týmto nezíska. Ba dokonca by som sa nečudoval, keby pár percent týmto aj stratil. Veľmi teraz bude záležať od opozície, po každom novom útoku by mala šíriť more obrázkov mŕtvych detí a zničených budov vždy, vždy spolu s fotkou Fica, potriasajúceho si ruku s Putlerom.
22.12.2024 - 22:44:35
01
Môže sa ukázať. V takomto prípade to nemusí predstavovať zisk priamych politických bodov, ale skôr zvýraznenie svojho statusu. Predvedenie sa pred svojimi. Ako keď si niekto kto má 10 luxusných aut kúpi jedenáste. Jednoducho ukázať, že on je stále niekto. A či to inicioval on alebo bol pozvaný, tak je to jedno. Stále môže potvrdiť, že sa oňho zaujíma jeden z najväčších hráčov.
22.12.2024 - 22:52:07
00
Hej, to je pravda. Je to síce iba bočným efektom tohto kroku, ale hej, medzi ficovoličmi to Ficovi zrejme môže prospieť.
22.12.2024 - 23:08:02
00
Je jasné, že tu nejde o plyn. Putler vyhlásil, že plyn cez Ukrajinu posielať nebude a Ukrajina nepredĺžila zmluvu na prepravu plynu. Keby išlo o plyn, trafený kolaborant by letel vlakom najskôr do Kyjeva.
Kvôli plynu tam chodí navyše Saková ako na klavír. Nehovoriac o tom, že už sme mali mať zabezpečený plyn z iných zdrojov, tak ako civilizovaný svet.
Preferencie padajú, tak išiel do Moskvy spraviť zo seba špinavú handru a tam ho majú za nič viac, ako za užitočného idiota. S kolaborantmi pohŕdajú aj tam. Ani Rusi navyše nie sú tak tupí aby nevideli ako sa Fico správa v Bruseli a ako doma. Divadlo pre dezolátov.
Jediné pozitívum je, že to muselo neskutočne vytočiť kapitána. Jeho januárová výprava bude už len jedna z mnohých kolaborantských výprav ktorá už nevzbudí žiadne veľké emócie.
23.12.2024 - 00:09:03
05

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up