Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Doladený mlynec , doladený mlynec … kúp si poriadny a nebudeš sa vyhovárať 😎.
Zobraziť komentár 21.12.2024 - 17:10:33
00
Chceš tým povedať, že nemáš na svojom poriadnom mlynci také krutítko, ktorým nastavuješ hrúbku mletia? Alebo máš a nevieš o tom, a v noci chodí tajne malý číňanko a krúti kým spíš ... :lol:
Zobraziť komentár 21.12.2024 - 20:42:08
00
Mne krúti to krútitko domestikovaný Macedónec zo Seattle 😂… bolo to v cene . Ja vážne krútim minimálne . A žiadna aj extrémne citlivá / drahá / špeciálna / SCA nad 92/ nie je nepitelna , ako sa mi stavalo pred érou štyroch Monolithov .
Zobraziť komentár 21.12.2024 - 21:45:25
00
Jj, to som už počul v jednej začínajúcej kaviarničke: pozeral som na extrakciu a položil otázku, že ako si nastavujú mlynec. Odpoveď bola, že im ho nastavil predajca pri predaji... :rofl:
Zobraziť komentár 21.12.2024 - 21:53:51
011
Obsesia …

https://www.instagram.com/reel/DD6HvjgTAYu/?igsh=MTN1enY2MGh5cmg0MA==
Zobraziť komentár 23.12.2024 - 09:51:31
01
hmm, 3litre len vo WAFO kosikoch... to akoze niekto aj rozozna rozdiel medzi nimi? pouzivate nejake HE kosiky vobec? u nas toho moc nie je v ponuke, vsetko treba objednavat z US a riesit clo |(
Zobraziť komentár 23.12.2024 - 10:18:25
00
Ich to živí a nám to prináša vedecký overené dáta či všetky tie veci majú zmysel 😁
Zobraziť komentár 23.12.2024 - 10:21:18
00
Monteblanco Coffia je omniroast.


Naposledy upravil derren dňa 23.12.2024 - 20:44:52, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 23.12.2024 - 17:44:06
00
A ty si čo za Ježíša ?! … či len skúšaš ctrlC/ ctrlV ?
Zobraziť komentár 23.12.2024 - 20:40:14
11
Ako môže byt omniroast od Coffia Monteblanco , keď predávajú zvlášť na espresso a zvlášť na filter . Omniroast Monteblanco môže byť praženie odrody Monteblanco od Attilu z Veľkého Medera . Ale nie od Coffia .
Zobraziť komentár 23.12.2024 - 21:09:31
01
Stačilo sa spýtať pána praziara osobne kým ešte žil…
Zobraziť komentár 23.12.2024 - 21:18:34
00
arrow_leftderren napísal:
Stačilo sa spýtať pána praziara osobne kým ešte žil…

Ved som sa aj pytal: prazenie na espresso je o trosicku tmavsie, ako na filter. ;)
Zobraziť komentár 23.12.2024 - 21:51:48
00
Aj ty si sa pýtal MM ? Mne povedal že je to rovnaké praženie.
Zobraziť komentár 23.12.2024 - 21:53:42
00
Pytal som sa vtedy na Kerinci. Odpoved dole:
arrow_leftdeadliner napísal:
Je ine. Ale len veeelmi malo tmavsie. (Prazenie). No daj tomu sancu. Otvoria sa ine vone a chute. Napr pri pastore s mensimi pomermi to bolo ako ze fajn. Pri vacsom zrazu ovela ovela vyraznejsia vona. Pribudlo ovocie a sladkost. To ze mouthfeel (hustota) neni az taka na to sa vykasli :)))
Kerinci je vyrazne ovocna. Nemyslim tym kysla. Myslim rozne druhy ovocia. Ale treba aby sa stihla vyextrahovat a na to ma vplyv dlzka extrakcie ale aj mnoztvo pretecenej vody. Cize ak ti pretecie za 30s 35ml tak sa vyextrahuje ovela menej veci ako ked ti za ten cas pretecie 55ml. Ale pozor. Samozrejme to neni o tom ze si vyladis svoj 1:1.5 a potom to ides porovnat s 1:3 tak ze to len nechas tiect dlhsie. To samozrejme nie. Ten vacsi pomer musis rovnako ladit aby si mal aciditu oblu a v dochuti aby orevladalo ovocie bez prilisnej horkosti. Asi ti je to jasne ale pisem to aj pre dalsich co to mozu citat. Mne na mojich strojoch velmi casto vychadza optimalne 28s extrakcia (od zapnutia). Preinfuziu nepouzivam.
Zobraziť komentár 23.12.2024 - 21:54:49
03
Objednané dve kilovky . Espresso a Filter … žiaden OMNIroast . A pribalili ešte k tomu štvrťkilovku filter Monteblanco zdarma . Veľká vďaka , posnažím sa o podporu 🙏, nech žije jeho dielo ďalej …

Prílohy:

IMG_7914.jpeg
IMG_7914.jpeg 272.45 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

IMG_7913.png
IMG_7913.png 81.36 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 24.12.2024 - 09:39:47
12

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia / Energia)
keyboard_arrow_up