Bladerunner zjavne vie, co hovori. Scarinko ani mna nemas rad, ale tiez mi na tvojom zdravi zalezi zjavne viac ako tebe, a to nehovorim o tvojich susedoch.
Mas mm, tak si nan aj pozri navod, alebo si ho vygugli. Alebo aspon napis aky presne a chalani ti povedia, ako sa s nim meria. A nie ze tam silou mocou chces pchat ten sroubovak, pricom ti uz asi 4x napisali, ze s nim hovno zistis. Zazil som podobnu situaciu, prestala ist pracka, kadejaky suflikanti nad tym dumali a nakoniec som pritiahol skrutku vodica v skrini a bolo po zavade.
Zistovat co je aky kabel vies prave od tej poistkovej skrine tym, ze ich budes postupne v skrini odpajat a merat. Alebo si vies kupit/pozicat detektor kablov a ist opacne od trciaceho kabla
https://detektory.heureka.sk/f:15332:163599/ Ale v kazdom pripade na to treba mat aspon nacitany manual. Ono to totiz "nejak" zapojis, aj ked vyhodis par poistiek. Ale casom sa ti tie stare kable a spoje zacnu prehrievat a potom mozes vysvetlovat hasicom, ze ved ty si sa pytal na mtbikeri ako si doma urobit elektriku....