Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Od atentátu?
😀😀😀😀😀
Zobraziť komentár 07.01.2025 - 04:48:49
01
https://www.postoj.sk/168367/trump-nevylucuje-vojensky-natlak-na-ziskanie-panamskeho-prieplavu-a-gronska
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 08:03:12
00
trepe xujoviny ako vždy.grónsko má súhlas od dánska na referendum o samostatnosti.je to len na nich.
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 08:23:29
00
A co chce vlastne s Gronskom? Velmi narychlo som si pozrel ich ekonomiku, ale tam vlastne nic, okrem rybolovu, nie je, dotuje ich Dansko.
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 10:51:50
00
otazka by mala zniet, co tam v buducnosti moze byt, ani na Aljaske nic nebolo

druha vec je, ci mu to radi nejaky miestny Machala, alebo niekto kto sa rozumie geopolitike, vzhladom k Trumpovi asi skor to prve a budu tam hladat kamen mudrcov
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 11:19:19
01
arrow_leftperez napísal:
A co chce vlastne s Gronskom? Velmi narychlo som si pozrel ich ekonomiku, ale tam vlastne nic, okrem rybolovu, nie je, dotuje ich Dansko.

tipujem:
- strategicka poloha medzi Mordorom a USA (protivzdusna obrana)
- strategicka kontrola namornej cesty okolo Arktidy
- nerastne suroviny (ropa, plyn, vzacne zeminy pre elektropriemysel)
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 16:20:30
19
je len vecou obyvatelov ostrova ako sa rozhodnú o svojej budúcnosti.
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 16:41:34
00
btw. jedine, co o tej krajine viem, je afera s nasilnou sterilizaciou Inuitiek - najvacsia machula v historii Danska, uz si nespomeniem na nazov filmu, bol vysielany na Film Europe...

(co by to rozhodovanie mohlo zlahka ovplyvnit :tmi: )
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 17:22:28
00
arrow_leftJohny47 napísal:
S tým plynom má však Fico pravdu. My vychadzame ukrajincom v ústrety a oni si egoisticky zastavia tranzit. A este sa vyškierajú že s tym nič neurobíme lebo musime počúvať EU. Arogancia prvej kategôrie.

Ak sa vám konanie ukrajiny v tomto pripade zdá spravne, tak zbohom zdravý rozum.

Zvolili ste si Fica, tak ho nechajte pracovat. Haji zaujmy krajiny. Nárast cien plynu uvrhne nižšiu vrstvu do chudoby, a nieje tých ľudí malo. Asi vám je to jedno, hlavne ako sme to nandali rusom … pripomina mi to ten Tarantínov vtip v ktorom chlapík netrafi do pohara a očúra bar - no a barman sa este raduje že vyhral stávku … :D

napisal si uplnu tupovinu co ti vsetci vyvratili. pod obhajovat svoj nazor faktami, inak je to ako prdenie. iba zasmradis priestor a odides. zahrajme sa hru, ja ti dam 100 eur za kazdu objevne dokazatelnu pravdu co fico povedal. celu vetu, cely pohlad, nie veci vytrhane z kontextu(ako to ze ukrajinci sa rozhodli nedodat plyn lebo nas chcu poskodit), zafarbene (zaujmy obcanov slovenska? nie nahohou oligarchov?), nafuknute (cena za tranzit plynu z davnej minulosti, alebo zle spocitana). ty mi das euro za kazdu ficoloz ktoru najdem. pozor.. moze to pre teba skoncit zle.
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 17:31:27
04
arrow_leftDudo napísal:
btw. jedine, co o tej krajine viem, je afera s nasilnou sterilizaciou Inuitiek - najvacsia machula v historii Danska, uz si nespomeniem na nazov filmu, bol vysielany na Film Europe...

Neslo o sterilizaciu: https://dennikn.sk/minuta/3603588/
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 17:39:52
01
arrow_leftDudo napísal:

Tiez aj znacny alkoholizmus napriek astronimickym cenam chlastu, domace nasilie, HIV, kriminalita celkovo a najvacsia miera samovrazd na svete.
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 17:47:45
01
Toto je velmi smutne. Sedi to
https://plus.rozhlas.cz/landovsky-svetovy-rad-zalozeny-na-mezinarodnim-pravu-skoncil-evropa-svejkuje-9388460
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 21:59:59
01
Teraz som pozeral par veci o Panamskom kanali a ako sa tam Cinania stahuju a napadlo mi, ze Trump chce Gronsko a Kanadu preto, aby mohol kontrolovat trasy obchodu medzi Aziou a Europou. S globalnym oteplovanim sa otvaraju nove dopravne koridory na severe a Amerike by vyhovovalo aby to mohla kontrolovat.

Ci je toto pravda alebo nie, uvidime.
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 22:26:45
01
Pýtali sa Rádia Jerevan, či bude tretia svetová vojna.
Rádio Jerevan odpovedá, že tretia svetová vojna síce nebude, ale rozpúta sa taký boj za mier, že neostane kameň na kameni.
Zobraziť komentár 09.01.2025 - 06:04:47
06
ten maroško kerý je teda pekný gébels.strašný somár.

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/20116/510048#969
Zobraziť komentár 09.01.2025 - 06:08:49
02
keyboard_arrow_up