"Som rád, že sa predseda vlády Slovenska Fico už vrátil z dovolenky v luxusnom hoteli vo Vietname a nachádza sa v Bratislave.
Zrejme to pre neho nie je jednoduché – namiesto užívania si luxusu sa teraz musí usilovať napraviť vlastné chyby.
Bolo očividnou chybou Fica, keď veril, že jeho tieňové schémy s Moskvou budú fungovať donekonečna.
Obyvateľom Slovenska sme ponúkali svoju pomoc na obdobie adaptácie na zastavení tranzitu plynu z Ruska, ale samotný Fico ju arogantne odmietol. Mnohí v Európe ho varovali, že nemá len nečinne sedieť a čakať. Teraz sa snaží pomocou PR, klamstiev a hlasných obvinení zvaliť vinu na niekoho iného.
Problém však spočíva v tom, že stavil na Moskvu, a nie na svoju krajinu, na zjednotenú Európu alebo na zdravý rozum. Bola to od začiatku jeho prehratá stávka."
Žiadny plynový Armagedon sa napriek stopnutiu ukrajinského tranzitu nekoná. Plynový šok Európe spôsobil Gazprom, nie Ukrajina. Premiér verejnosť zavádza nepravdivými číslami a do Kremľa nešiel riešiť plyn, ale vypočuť si Putinove podmienky pre náš geopolitický priestor - tak ako kedysi Vasil Biľak. Tvrdí to exminister hospodárstva Karel Hirman.
Dovolim, si odcitovat myslienku: "Poznámka: ak by sa chcel niekdo v diskusii zavzdušňovať rečami o tom, že tento blog je nekorektný, lebo sovieti nás oslobodili, nech si to rovno odpustí. Sovieti nás neoslobodili. Oslobodení totiž zvyknú byť slobodnými, a to sa u nás nestalo. Sovieti iba odsunuli z našej krajiny svojich bratov v zbrani, nemecké vojská, aby nás sami obsadili. Ukradli nám 21% nášho územia anexiou Zakarpatskej Ukrajiny..."
Kúpil som si najnovší Mercedes – M-2030 EX – jazdi na vodík, plyn a elektriku – super novinka.
Po par hodinách som sa vrátil do predajne s tým, ze nemôžem používať radio, nehrá.
Technik mi vysvetlil, ze radio je najnovšia vychytávka, ktorá sa ovláda hlasom a aj predviedol.
Povedal „Nelson“ a radio sa spýtalo “Willie, alebo Mandela?”
„Willie“ a radio začalo hrať “On the road again”.
Potom technik povedal “Ray Charles” a radio spustilo “Georgia on my mind”.
Spokojne som odišiel z predajne a par dni som si užíval tento super komfort.
Avšak dnes na obed nejaký blbec prešiel na križovatke na červenú a skoro sme sa zrazili, ledva som ubrzdil, no a zanadával som „K*k*t jeden vy*eb*any“
- a z radia sa ozvalo: „Vypočujte si dnešnú tlačovú besedu premiéra SK Roberta Fica“
https://www.skgeodesy.sk/sk/
"Od pondelka 13. januára 2025 začnú poskytovať služby katastrálne odbory nasledovných okresných úradov.
Služby budú poskytovať len za okresy vo svojej pôsobnosti.
Postupne začnú fungovať pracoviská aj na ďalších okresných úradoch, o čom bude MV SR priebežne informovať. "
otvorim obchod, ale tovar bude pozakryvany plachtami a nic ti aj tak nepredam, lebo mi nejde pokladnica. to zase otvorili len aby si mohli povedat, ze to zvladli za tyzden?! nebavia ma tieto statne praktiky fakt.
v TN len zbieraju ziadosti. PC vypnute, cize ich ani nezaregistruju, cize ani lehota ti nebezi. udaje neposkytnu ziadne, okrem tych co su na papieri. v podstate nefunguju a mohli zostat zatvoreni. som zvedavy kedy realne zacnu fungovat - overovat geometricke plany, vydavat LV a snimky z mapy, zapisovat, pridelovat udaje ...
Ja nerozumiem, preco sa k tomu colstok vobec vyjadruje. Vsak sam povedal, ze to pod jeho rezort nepatri a nenesie za problemy ziadnu zodpovednost, tak sa predsa nema k comu vyjadrovat.
take neoverene informacie jedna pani povedala - 17 katastrov vraj bolo napadnutych, ja dufam ze to je len drist. pripomeniem - kazdy okres ma na svojom servri udaje celeho okresu a zmeny sa pocas dna vykonavaju tam. a raz denne sa posielaju zmeny do centralneho registra ktory je vraj ko. ak ale okresne servre napadnute neboli, vsetky udaje by boli ok, prislusny okres by vedel normalne fungovat a dal by sa z nich obnovit centralny register.
tie okresne servre maju vlastne zalohy. ale naposledy ked nieco klaklo, postracalo sa dost suborov, ktore sukromnici posielali opatovne zo svojich zaloh.
ale musim pochvalit ludi z skpos - makali aj cely vikend a od dnesneho obeda vedia opat poskytovat korekcie pre gps v realnom case. cize merat sa da. napriek tomu ze im nejdu stranky, registracia, postproces, to najdolezitejsie spustili. ale z nich som mal vzdy pocit ako zo sukronmej firmy, nie statnej, vzdy bolo vidiet ze problemy riesia asap a zalezi im na tom aby fungovali.
Mladých ľudí ako Simon tato krajina nevyhnutne potrebuje. Teším sa z neho, ale zároveň je mi smutno, že s najväčšou pravdepodobnosťou bude prispievať do ekonomiky iného štátu.
Ján Babjak: Keď ako prezident krajiny na ktorú každý deň padajú bomby musíš ponúknuť rameno ufňukanému kolaborantovi, ktorý zanechal po sebe krajinu v horšom stave ako po bombardovaní 👏👏👏
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Som rád, že sa predseda vlády Slovenska Fico už vrátil z dovolenky v luxusnom hoteli vo Vietname a nachádza sa v Bratislave.
Zrejme to pre neho nie je jednoduché – namiesto užívania si luxusu sa teraz musí usilovať napraviť vlastné chyby.
Bolo očividnou chybou Fica, keď veril, že jeho tieňové schémy s Moskvou budú fungovať donekonečna.
Obyvateľom Slovenska sme ponúkali svoju pomoc na obdobie adaptácie na zastavení tranzitu plynu z Ruska, ale samotný Fico ju arogantne odmietol. Mnohí v Európe ho varovali, že nemá len nečinne sedieť a čakať. Teraz sa snaží pomocou PR, klamstiev a hlasných obvinení zvaliť vinu na niekoho iného.
Problém však spočíva v tom, že stavil na Moskvu, a nie na svoju krajinu, na zjednotenú Európu alebo na zdravý rozum. Bola to od začiatku jeho prehratá stávka."
Uviedol prezident Zelenskyj.
https://www.aktuality.sk/clanok/LcH3cQc/fico-nesiel-do-kremla-riesit-plyn-bol-tam-po-noty-od-putina-ziadna-plynokriza-nie-je-tvrdi-exminister-hirman-podcast/
https://blog.sme.sk/jurajkumicak/politika/paradoxy
Dovolim, si odcitovat myslienku:
"Poznámka: ak by sa chcel niekdo v diskusii zavzdušňovať rečami o tom, že tento blog je nekorektný, lebo sovieti nás oslobodili, nech si to rovno odpustí. Sovieti nás neoslobodili. Oslobodení totiž zvyknú byť slobodnými, a to sa u nás nestalo. Sovieti iba odsunuli z našej krajiny svojich bratov v zbrani, nemecké vojská, aby nás sami obsadili. Ukradli nám 21% nášho územia anexiou Zakarpatskej Ukrajiny..."
Po par hodinách som sa vrátil do predajne s tým, ze nemôžem používať radio, nehrá.
Technik mi vysvetlil, ze radio je najnovšia vychytávka, ktorá sa ovláda hlasom a aj predviedol.
Povedal „Nelson“ a radio sa spýtalo “Willie, alebo Mandela?”
„Willie“ a radio začalo hrať “On the road again”.
Potom technik povedal “Ray Charles” a radio spustilo “Georgia on my mind”.
Spokojne som odišiel z predajne a par dni som si užíval tento super komfort.
Avšak dnes na obed nejaký blbec prešiel na križovatke na červenú a skoro sme sa zrazili, ledva som ubrzdil, no a zanadával som „K*k*t jeden vy*eb*any“
- a z radia sa ozvalo: „Vypočujte si dnešnú tlačovú besedu premiéra SK Roberta Fica“
opakovanie matka mudrosti
https://img.projektn.sk/wp-static/2023/09/004vysetrovani-sudeni-1.png
"Od pondelka 13. januára 2025 začnú poskytovať služby katastrálne odbory nasledovných okresných úradov.
Služby budú poskytovať len za okresy vo svojej pôsobnosti.
Postupne začnú fungovať pracoviská aj na ďalších okresných úradoch, o čom bude MV SR priebežne informovať. "
otvorim obchod, ale tovar bude pozakryvany plachtami a nic ti aj tak nepredam, lebo mi nejde pokladnica. to zase otvorili len aby si mohli povedat, ze to zvladli za tyzden?! nebavia ma tieto statne praktiky fakt.
v TN len zbieraju ziadosti. PC vypnute, cize ich ani nezaregistruju, cize ani lehota ti nebezi. udaje neposkytnu ziadne, okrem tych co su na papieri. v podstate nefunguju a mohli zostat zatvoreni. som zvedavy kedy realne zacnu fungovat - overovat geometricke plany, vydavat LV a snimky z mapy, zapisovat, pridelovat udaje ...
Podla toho, co pisali na zive este rano, tak sa snazia desifrovat data - cize nie su dostatocne zalohy (naco by potom desifrovali).
Oni hovorili o otvoreni. Nie o plnom obnoveni funkcnosti.
tie okresne servre maju vlastne zalohy. ale naposledy ked nieco klaklo, postracalo sa dost suborov, ktore sukromnici posielali opatovne zo svojich zaloh.
ale musim pochvalit ludi z skpos - makali aj cely vikend a od dnesneho obeda vedia opat poskytovat korekcie pre gps v realnom case. cize merat sa da. napriek tomu ze im nejdu stranky, registracia, postproces, to najdolezitejsie spustili. ale z nich som mal vzdy pocit ako zo sukronmej firmy, nie statnej, vzdy bolo vidiet ze problemy riesia asap a zalezi im na tom aby fungovali.
https://www.facebook.com/watch/?v=1674634750065431&rdid=UbUSjZwNj6a6uQ2g
Vážení, pre naše deti a pre hrdinov ako Simon to nikdy nemôžeme vzdať!
Celý rozhovor tu https://dennikn.sk/4403493/oceneny-student-odmietol-podat-ruku-pellegrinimu-je-pre-mna-klamar-a-podvodnik-hovori/?cst=38d6f14a3b28e2178b04de4b16bb66c007b108e90dde2f35d75bfe9242b7b904
Predpokladám, že bude študovať v zahraničí.