Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftjerry74 napísal:
Radikalizácia Slovenska sa už asi nedá zvrátiť. A dnešné mediálne výstupy Danka a na druhej strane Matoviča mi len dávajú za pravdu...

Dnes som sa pustil pod príspevkom Zomri na FB do debaty s Matovičovcami a je to to iste ako s fanúšikmi Smeru.
Zobraziť komentár 16.01.2025 - 20:55:30
14
vacsi problem je ze podla nich "progresivci fuj"
ako potom je vobec mozne vyskladat opozicnu vladu??
Zobraziť komentár 16.01.2025 - 21:00:13
00
Pred Matovičom som netušil o existencii slova "dezolát"
Zobraziť komentár 16.01.2025 - 21:05:49
00
arrow_leftlukjur napísal:
Dnes som sa pustil pod príspevkom Zomri na FB do debaty s Matovičovcami a je to to iste ako s fanúšikmi Smeru.

predpokladam, ze nikto z diskutujucich si nechce pripustit ze sa moze niekdy aj mylit... to byva potom tazka diskusia....
Zobraziť komentár 16.01.2025 - 21:30:09
00
smeraci na TA3, velmi slabe argumenty
Zobraziť komentár 16.01.2025 - 21:49:45
01
©Rosie "Nech sa páči!!! Slovenský vynález!!! Schrodingerov kataster!!"
Zobraziť komentár 16.01.2025 - 21:58:53
07
arrow_left3jalo3 napísal:
Pred Matovičom som netušil o existencii slova "dezolát"

ZPH je psychicky chorý človek, nie dezolát
Zobraziť komentár 16.01.2025 - 22:07:37
05
kto je za uradnicku vladu na cele s Odorom? pri jeho riadeni sme ani nevedeli,ze fungujeme.Ziadne hadky,osocovanie apod. Slusne,odborne,smerom k zapadu a EU/NATO/UA

to este len bude,ked pride bombarder z ostrovov na SVK,ked ho vydaju.363 bude uradovat
Zobraziť komentár 17.01.2025 - 07:29:51
122
Novinárka, ktorá takmer desať rokov pracovala v Moskve, menuje veci, ktoré by mal Andrej Danko vedieť o Rusku: historický problém Ruska je, že vozí delegácie do Moskvy alebo do Petrohradu, pretože tam naozaj veľa vecí funguje. No možno by pán Danko mal vedieť, že úplne nevyhnutná potravina pre ruskú kuchyňu, ako sú zemiaky, zdražela v roku 2024 skoro o 90 percent, konštatuje v rozhovore novinárka Petra Procházková, ktorá v roku 1992 odišla ako spravodajkyňa Lidových novín do Moskvy a pôsobila tam až do roku 2001.

https://www.aktuality.sk/clanok/lWCv1T6/byvala-spravodajkyna-v-moskve-vasi-politici-posluzili-ako-gasparkovia-v-ruskych-dedinach-by-danko-natocil-vodku-a-konzervy-podcast/
Zobraziť komentár 17.01.2025 - 07:59:00
15
arrow_leftcanopus napísal:
kto je za uradnicku vladu na cele s Odorom? pri jeho riadeni sme ani nevedeli,ze fungujeme.Ziadne hadky,osocovanie apod. Slusne,odborne,smerom k zapadu a EU/NATO/UA

to este len bude,ked pride bombarder z ostrovov na SVK,ked ho vydaju.363 bude uradovat

Úradnícka vláda je nevolená, takže sa nikomu nezodpovedá. Vymenovala ju vtedy prezidentka. Teraz by ju menoval Pelle. A kto by boli tí odborníci? Napr. Kotlár?

Že bol pokoj u Odora plynulo aj z toho, že presne vedeli kedy skončia, neboli schválení parlamentom. Ak by boli riadne volení, tak by aj tam prišlo k treniu, z podstaty politiky. A aj oni mali svoje. Napr. Šimko vs Hamran.
Zobraziť komentár 17.01.2025 - 08:13:36
01
to fakt? :rofl:
Zobraziť komentár 17.01.2025 - 08:25:05
01

Ja súhlasím. Ono ta debata ale často nebýva o nič lepšia ani medzi voličmi PS či SaS. Arogancia, vulgárnosť či agresivita medzi SaS BA voličmi je tiež typická. (Sulík funguje ako vzor?) Som rád, že sa v tomto SaS začína meniť k lepšiemu (hlavne vďaka ženám) a aj v PS sa to kultivuje (Odor, Korčok) od lavicového radikalizmu.
Zobraziť komentár 17.01.2025 - 08:28:13
00
Pamätám si ako mi v predvolebných debatách Čaputová - Mistrík pripadali niektorí fanúšici Čaputovej ako ultras na futbalovom zápase. Buchot, piskot. Pritom sa debata odohrávala v nejakom klube, v takom komornom prostredí.
Zobraziť komentár 17.01.2025 - 08:36:30
00
uz len tie jeho statusy ho vystihovali. Potrebujeme ludi co pozeraju kus viac dopredu ako je len spicka nosa.

Úradnícka vláda je nevolená, takže sa nikomu nezodpovedá. Vymenovala ju vtedy prezidentka. Teraz by ju menoval Pelle. A kto by boli tí odborníci? Napr. Kotlár?

Že bol pokoj u Odora plynulo aj z toho, že presne vedeli kedy skončia, neboli schválení parlamentom. Ak by boli riadne volení, tak by aj tam prišlo k treniu, z podstaty politiky. A aj oni mali svoje. Napr. Šimko vs Hamran.
Zobraziť komentár 17.01.2025 - 08:57:40
00
Áno, potrebujeme. Ale musia to byť ľudia volení, nie menovaní, aby mali legitimitu. Preto som použil aj toho Kotlára. Lebo sa pokojne môže stať, že úradnícka vláda bude úplná katastrofa bez reálneho zastúpenia žiadneho z táborov.
Zobraziť komentár 17.01.2025 - 09:12:28
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up