Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftfixska napísala:
Stokrát sa to tu už spomínalo, že nie :) mne to tiež chodí, keď tam nahodím veci, tak minimálne na dve mi príde reakcia mailom s otázkou, ktorá je vlastne v popise produktu na predaj.

Ja mam zo skusenosti pocit, ze zbytocne je vsetko, aleze VSETKO uvedene v popise, a ajtak sa ta budu pytat presne tie otazky. A este ked im “slusne” odpovies nech si namiesto 15min. Vypisovania precita za minutu inzerat tak urazene podakuje. Reku neni zac..

Nikto to necita..ale, jeden zo 100 ludi ak mu odpovies, kupi to.. teda este sa “urcite ozve”….
Zobraziť komentár 25.10.2024 - 22:29:23
01
Preto sa vela krát v inzerátoch opakuje aj "pozorne čítaj, alebo čítať do konca" ale je to marný... Najmä na autá, človek napíše všetko do textu a bod po bode sa to tí "kupujúci" pýtajú. A na záver hláška, "dobre ja sa Vám ešte ozvem". Na to odpovedám: "ale samozrejme, budem sa na Vás tešiť"
Zobraziť komentár 26.10.2024 - 08:23:45
13
Ja už aj zdvíhm telefón, že "už som sa nevedel dočkať, kedy zavoláte" 😂😂😂 mne totiž volajú len rusi, ktorí mi chcú poslať milióny eur na účet a ešte tí najlepší brokeri, čo má naučia ako mám investovať.
No a občas z banky, že im mám nadiktovať rodné číslo pre overenie
Zobraziť komentár 26.10.2024 - 10:29:05
00
arrow_leftX_X napísal:
Ja mam zo skusenosti pocit, ze zbytocne je vsetko, aleze VSETKO uvedene v popise, a ajtak sa ta budu pytat presne tie otazky. A este ked im “slusne” odpovies nech si namiesto 15min. Vypisovania precita za minutu inzerat tak urazene podakuje. Reku neni zac..nNikto to necita..ale, jeden zo 100 ludi ak mu odpovies, kupi to.. teda este sa “urcite ozve”….

Mala som na mysli podvodné maily, ktoré chodia automaticky a sú generované nejakým robotom a sú posielané z čudných adries ako [email protected], [email protected], [email protected] a podobne. Ale áno, aj veľa "naozajstných" kupujúcich sa pýta na to, čo je v popise produktu už napísané :) Každopádne, ak chcem predať, tak sa musím snažiť odpísať slušne aj na také a možno si vtedy o mne myslia, že som robot :D Otázne je, či kupujúci vzbudzuje dôveru takým jednaním a teda či vôbec chcem risknúť predaj.
Zobraziť komentár 26.10.2024 - 10:43:08
00
ak sa bavíme, nielen o bajkových podvodníkoch, ale teda o "unterwassemanoch" všeobecne, tak dávam do pozornosti tento článok...

https://www.novinky.cz/clanek/internet-a-pc-bezpecnost-internetovi-podvodnici-zmenili-taktiku-jak-obrat-duverivce-40494698#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&;
Zobraziť komentár 26.10.2024 - 14:38:01
00
Ako sa vola toto? Kupit vidlice v nemecku v akcii a predavat s prirazkou na SK bazari?
https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty/vidlice-a-tlmice/odpruzene-vidlice/vidlice-29/4639299/fox-32-sc-100mm-fox-34-140mmfox-34-130mm-fox-34-sc-120mm.html

A vlastne vsetky inzeraty su len cista smelina
https://www.mtbiker.sk/bikeri/cipo/inzeraty
Zobraziť komentár 02.12.2024 - 20:15:12
01
minimalne poslednu cast z tohto pravidla porusuje:

Duplicitné, zle zaradené alebo skupinové inzeráty budú zmazané.
Zobraziť komentár 02.12.2024 - 21:09:14
00
Toto zas vyzerá na RCZ :D
https://www.mtbiker.sk/bikeri/r0mino/inzeraty
Zobraziť komentár 02.12.2024 - 21:19:11
01
Ahojte idem si po radu.
Som na mtbikeri niekoľko rokov.
Aj som kupoval aj som predával cez mtbiker bazár nespočetne veľa krát, ale až teraz sa mi stala situácia, že som dotyčnej osobe poslal peniaze popredu za poštovné za tovar ktorý mi odošle dobierkou a ostatné peniaze za tovar doplatím. Jednalo sa o packeru.
Peniaze som odoslal a na druhý deň ich isto predávajúci mal na úcte. Ako peniaze prišli sa odmlčal a nekomunikuje už týždeň. Ako Okej 5€ nieje veľká suma ale keď to urobí cca 20tim už ma čo to zarobené. A preto sa chcem spýtať ci niekto niečo riešil takéto a jedna sa o užívateľa s nickom @burebista253. Ma na mtbiker dva aktívne inzeráty. Ďakujem za rady.
Zobraziť komentár 19.12.2024 - 20:14:22
00
burebista253
Zobraziť komentár 19.12.2024 - 20:20:14
00
Nekupovat, neodpisovat, nic.

“adresa Horne Lefantovce Mala 99 Leonard Jánošík mail [email protected]
Zobraziť komentár 23.01.2025 - 20:15:33
01
V poslednom case sa stretam na bazare s takymi … ako maju velky zaujem nieco kupit, aj sa dohodneme na cene, doprave a pladbe. … a nic, ani nenapisu, ze si to rozmysleli alebo cokolvek.

2x z CZ a 2 x z SK.

Pomaly si zacinam mysliet, ze tu treba pridat pridat ikony ako overeny/spolahlivy predajca a overeny/spolahlivy nakupca.

Rozumiem, ze to nie je celkom podvod, ale ked uz je vsetko dohodnute, tak sa asi v 21. Storoci nebudem vyhovarat, ze neprechadza pladba. :)

Ake mate skusenosti?
Zobraziť komentár 05.03.2025 - 22:24:03
03
Ja sa tu najčastejšie stretám s dotazmi či je to aktuálne. Po kladnej odpovedi nastáva koniec komunikácie...asi dúfajú že to aktuálne nie je, inak si to neviem vysvetliť :D
Zobraziť komentár 05.03.2025 - 22:28:41
010
Ja to vnímam nasledovne, je jedno či si kupujúci, alebo predávajúci.
ľudia sú rôzny z rôznych dôvodov :)
Kým nedôjde k reálnemu obchodu, nikomu never a hlavne neprežívaj to
ako predávajúci neber žiadne rezervácie - iba v prípade platby nejakej zálohy vopred. proste kto prv príde s peniazmi / platbou ten berie
ako predávajúci na dobierku žiadaj minimálne poštovné vopred na účet.
ako kupujúci - ak ti nedvihne telefón resp. nezavolá naspäť. alebo neodpíše na mail po nejakej predbežnej dohode - ser na to :)
Zobraziť komentár 05.03.2025 - 22:41:54
07
Na FB reklama: "prepravná spoločnosť hľadá vodiča..." Píšem, robota v Nemecku, nemecká pracovná zmluva, pracovné podmienky mi napísal a na otázku "koľko je hrubá mzda" som odpoveď nedostal, len raz je vyššia a raz nižšia od toho, čo bude chodiť na účet. A že čím skôr mám nastúpiť. Určil som dátum, od kedy ja teoreticky chcem nastúpiť a odpoveď za dva dni bola: "podotýkam, že k tomu dátumu nastupujete, pošlite mi vaše VP, OP atď všetko potrebné k pracovnej zmluve... Po pár správach vymenených cez WhatsApp, zatiaľ ma chcel každý boss aspoň vidieť 🤔 som paranoidný?
Zobraziť komentár 18.03.2025 - 21:22:22
00
keyboard_arrow_up