Jaroh a ja píšem niečo iné? Píšem, že ak KDH skočí na tie Ficovi hrátky, čo zatiaľ Karas včera potvrdzoval, tak sa ich voliči môžu obrátiť k Olano, KDH môže ostať pod 5%, Olano môže vyskočiť aj na 10% a prozápadná koalícia by mala problém. Lebo stále KDH beriem ako väčšiu stabilitu ako Olano, ak by to už vyskladali.
Myslím, že ani jeden problém Oľano sa ani len zďaleka nepribližuje tomu, čo sa tu deje teraz.
Podľa mňa nám stále nedochádza, o čo tu dnes ide - o odchod z EÚ a NATO a o cynickú a cielenú likvidáciu právneho štátu. Teoreticky sú to same o sebe sú takmer nedosiahnuteľné veci, ale ak sa spoja extrémistické strany (dnes Smer, SNS a Republika), tak zrazu sa z toho stane reálne riziko. Takže ľubovoľný šašo vo vláde je lepší, ako ktorákoľvek z týchto strán, pretože okrem týchto troch nemá v svojich cieľoch odchod z EÚ a NATO nemá žiadna iná strana. To, či je Matovič blázon alebo nie, je dnes nedôležitá otázka.
Mne to plne dochádza a preto mi nedochádza, prečo KDH takto riskuje. A v prípade toho rizika sa iba zamýšľam, že čo to môže spôsobiť. Lebo ak to Olano zasa pokazí ako 2020-2023, tak tu mame Fica naveky a nikto už nerozhodnutých nepresvedčí, že prozápadná vláda je lepšia.
Nech tam Olano je, keď už sa inak nedá, ale s čo najnižším vytlakom.
Tie sprisahania a puce zo Slovenska sa rozliezaju po celom slovanskom svete, vsetci mu skodia, vsetci ho chcu znicit. Evidentne, ked v piatok slovenskych pucistov odhalil, okamzite preskupili svoje sily, zorganizovali sa nanovo a tu je vysledok. Esteze ho mame, zachranil nas.
Alebo pucisti su taki neschopni, ze namiesto pucu v Bratislave trafili mesto Belehrad. Evidentne Roberto vie co robi, zmiatol ich premyslenou taktikou a strategickou navstevou Brazilie, kde ho uz predstavovali ako premiera Juhoslavie.
Fascinuje ma, s akou ľahkosťou, len tak medzi inými vetami, takáto kreatúra povie, že ľutuje, že hlasoval za novelizácie trestných kódexov .. Ospravedlňujem sa za pomenovanie kreatúra, viem, že sa to nemá, ale skrátka nemám nijaké pochopenie pre nikoho, kto za tie zákony hlasoval. Za ostatných 35 rokov tu neboli prijaté horšie zákony, ako tieto. Poškodili právny štát a ublížili tisícom ľudí ...
O to smutnejšie je, že sa uvedomujem, že takíto ľudia by mohli povaliť Ficovu vládu a dúfam, že sa tak stane (i keď to pravdepovediac nepredpokladám, zrejme to všetko nejako dobre zobchodujú).
Ono s tym Matovicom ale treba mysliet na to, ze keby s nim idu do koalicie, tak by uz nebol premierom tejto krajiny. Otazne je aku inu funkciu by si chcel vydupkat a ci a ake problemy by robil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nestačí len vyhrať voľby
Podľa mňa nám stále nedochádza, o čo tu dnes ide - o odchod z EÚ a NATO a o cynickú a cielenú likvidáciu právneho štátu. Teoreticky sú to same o sebe sú takmer nedosiahnuteľné veci, ale ak sa spoja extrémistické strany (dnes Smer, SNS a Republika), tak zrazu sa z toho stane reálne riziko. Takže ľubovoľný šašo vo vláde je lepší, ako ktorákoľvek z týchto strán, pretože okrem týchto troch nemá v svojich cieľoch odchod z EÚ a NATO nemá žiadna iná strana. To, či je Matovič blázon alebo nie, je dnes nedôležitá otázka.
Nech tam Olano je, keď už sa inak nedá, ale s čo najnižším vytlakom.
Ja by som tvoj výrok ešte pritvrdil: Dúfajme, že Olano nebude potrebné pre zostavenie nejakej vlády a odíde do hlbín bezvýznamosti, ale teda
https://kosice.korzar.sme.sk/c/23441977/radomir-salitros-sutaj-estok-si-strelil-do-nohy-nedoslo-mu-to-predsedom-dlho-nebude.html
https://www.sme.sk/minuta/23442107/srbsky-premier-vucevic-v-case-protivladnych-protestov-podal-demisiu
Tie sprisahania a puce zo Slovenska sa rozliezaju po celom slovanskom svete, vsetci mu skodia, vsetci ho chcu znicit. Evidentne, ked v piatok slovenskych pucistov odhalil, okamzite preskupili svoje sily, zorganizovali sa nanovo a tu je vysledok. Esteze ho mame, zachranil nas.
Alebo pucisti su taki neschopni, ze namiesto pucu v Bratislave trafili mesto Belehrad. Evidentne Roberto vie co robi, zmiatol ich premyslenou taktikou a strategickou navstevou Brazilie, kde ho uz predstavovali ako premiera Juhoslavie.
Sikovny betar to je, sikovny junak
https://kosice.korzar.sme.sk/c/23441977/radomir-salitros-sutaj-estok-si-strelil-do-nohy-nedoslo-mu-to-predsedom-dlho-nebude.html
Fascinuje ma, s akou ľahkosťou, len tak medzi inými vetami, takáto kreatúra povie, že ľutuje, že hlasoval za novelizácie trestných kódexov .. Ospravedlňujem sa za pomenovanie kreatúra, viem, že sa to nemá, ale skrátka nemám nijaké pochopenie pre nikoho, kto za tie zákony hlasoval. Za ostatných 35 rokov tu neboli prijaté horšie zákony, ako tieto. Poškodili právny štát a ublížili tisícom ľudí ...
O to smutnejšie je, že sa uvedomujem, že takíto ľudia by mohli povaliť Ficovu vládu a dúfam, že sa tak stane (i keď to pravdepovediac nepredpokladám, zrejme to všetko nejako dobre zobchodujú).
https://www.radia.sk/player/expres/482_mp3-128-kbps-vyssia-kvalita
Čo sa týka akceptácie matoviča, tak za mňa určite nie, ale nemám plán B. Jeho sa snažili brzdiť ľudia zo Sasky, fico žiadnu brzdu okolo seba nemá.
https://www.lewik.org/term/1323/zneuzivanie-pravomoci-verejneho-cinitela-trestny-zakon/
samozrejme,že bude to tak ako vždy "skutok sa nestal"
Prezident Fínska a premiéri Švédska, Dánska a Nórska na spoločnej večeri.
https://x.com/DarPutinovi/status/1883973902961107124