Lokalizácia
Formulár sa odosiela
nemo1 neklam, že obe strany sú vlastne rovnaké. Príď na protesty teraz v Piatok. Zistíš, akí ľudia sú na strane opozície. To je ako skupinová terapia.
Ak máš žalúdok, komentáre k Inoveckej chate napr. tu https://www.facebook.com/share/p/18zbUbjR2b/
"Špiny, debili, progresívna háveď, fašisti, chudáci vytretí, ukrajinskí nacisti celá chata"
Komentáre od ľudí, čo v profiloch zdieľajú Banáša, Heredosa (či ako sa volá), InfoVojnu atď atď
Je mi na vracanie, keď slobodných a demokratických ľudí označuješ rovnakými idiotmi ako dezoláti. Nie, vôbec nie sme rovnakí
Zobraziť komentár 05.02.2025 - 09:06:51
733
Na predsedu vlády strieľal kto?
Zobraziť komentár 05.02.2025 - 09:24:23
00
Ale vykašli sa na to..nič som nepísal.
Zobraziť komentár 05.02.2025 - 09:25:53
00
Jaaaj si sa zase prebudil zo zimneho spanku? Bol sud, su zname vypovede, ci len tak ked nahodil Fico udicka si sa chytil?
Zobraziť komentár 05.02.2025 - 09:27:36
411
arrow_leftnemo1 napísal:

Podla toho, ako sa z toho hranol zazracne a rychlo dostal, asi nikto.
Zobraziť komentár 05.02.2025 - 09:47:48
030
arrow_leftnemo1 napísal:
Keby nejaky chatar dal status že podporuje vladu--tak by sa zase ozvali idioti opačnej strany--idiotov je dosť na obidvoch stranach

Pekná blbosť. Takúto nenávisť vedia vypľuť iba dezoláti, ktorí nemajú na nič iné čas, ako vysedávať na facebooku a komentovať zdieľané videá...
Zobraziť komentár 05.02.2025 - 09:49:27
29
arrow_leftnemo1 napísal:

Úplne obyčajný dôchodca, nebol to žiadny mafián, žiadny člen organizovanej teroristickej skupiny, jednoducho obyčajný človek, ktorému za daných okolností prdlo v bedni.

V tejto súvislosti je ešte komickejší ten komplot o prevrate, ktorý zosnovala SIS, keďže tvária sa, že aj atentát na Fica bol nejaký plánovaný teroristický útok, ktorý ale SIS nedokázala dopredu odhaliť, ale pseudoprevrat odhaľujú jedna radosť. Dovolím si tvrdiť, keby tu hypoteticky chystali nejaké tajné gruzínske a UA jednotky dáky prevrat, tak naša tajná služba a bezpečnostné zložky o tom budú vedieť až na druhý deň po.

Preto sa ani nemôžeme čudovať, keď sa okolo atentátu šíria rôzne konšpirácie o tom, že Fico nebol vôbec vážne zranený. Keď niekto v 90% očividne klame, fabuluje a zavádza, nedá sa mu veriť ani v tých 10%, lebo pravda sa stráca a je prehlušená klamstvom a neschopnosťou.

Takže ja vôbec nebudem tvrdiť, či bolo niečo hrané, alebo to nebolo hrané, či má Fico jazvy po guľkách, alebo mu transplantovali pečeň. Ja iba poviem, že Ficovi ani tejto vláde neverím a nemá to nič s tým, čo hovorí opozícia, alebo média, vychádzam čisto z empirizmu.
Zobraziť komentár 05.02.2025 - 10:39:07
035
arrow_leftnemo1 napísal:
Keby nejaky chatar dal status že podporuje vladu--tak by sa zase ozvali idioti opačnej strany--idiotov je dosť na obidvoch stranach

K tomuto sa dá povedať len "projekcia je sviňa". Pokojne sa môže oponovať príkladom masového útoku "tupej luzy z opačnej strany" - to ale myslím bude celkom problém, lebo početnosť takýchto vzoriek je dlhodobo nič moc. A vôbec ma neprekvapuje, že sa to očesalo na "podporuje vládu", hoci to v žiadnom prípade nie je ekvivalent chatárskeho statusu. Správne by tam malo byť pre zachovanie proporcií "podporuje vládu lebo", čo ale môže byť ešte väčší problém ako tá predošlá argumentácia. Dlhodobo sú najpopulárnejšie drísty v duchu "lebo to s ľuďmi dobre myslí", prípadne "lebo liberáli a progresívci kvičia", akurát sa netreba diviť že takýto NÁZOR dostane rešpektu a uznania presne koľko si zaslúži ...
Zobraziť komentár 05.02.2025 - 11:18:45
15
Som si to tam prečítal a toľko nenávisti a hnusu čo ľudia napísali, neuveritelné ,ako sú zmanipulovaný a naprogramovaný, všetci uplne rovnake drísty...
ja Ivana z chaty poznám osobne ešte čias pred tým ako chatu z rekonštruoval ,ale takto mu nadávať, len preto že dá oznam o uzavretí chaty....
PS až ma striaslo ,kam sa slovač posunula.
Zobraziť komentár 05.02.2025 - 11:37:45
024
Preto som to tu dal. Vkuse odvraciame zrak a to zlo tu je a buble. Vždy sa ustupuje a ZLO rastie. OK niekto nechce vidieť skutočnosť, hlavu do piesku, zavriem oči, odvrátim zrak, problém zmizne. No nezmizne. Nie je to konvenčná vojna, ale morálna a boj o slobodu a demokraciu prebieha teraz.
Zobraziť komentár 05.02.2025 - 11:45:33
011
arrow_leftHazard napísal:
Krásna propaganda v praxi...

26% je 2x viac ako 37,4 % pre tých jednoduchších aj ten graf upravili :D :)
do tej diskusie som niečo napísal a hned na mna zaútošili a začali mi nadávať.. zlovakistan
Zobraziť komentár 05.02.2025 - 11:51:16
01
Hovorím len za seba, ale ako človeka čo na koláčové grafy používal ešte SuperCalc a pracovne ich odvtedy za tie desaťročia už pekných pár urobil ma fascinuje technická realizácia takéhoto výstupu. Zvlášť keď vizuál s použitím vstupných dát v ľubovoľnom editore je už na prvý pohľad rovnaký ako ten televízny, len celkom iný ...

Prílohy:

graf.png
graf.png 54.89 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 05.02.2025 - 15:05:10
111
arrow_leftzihadlo 5 napísal:
Som si to tam prečítal a toľko nenávisti a hnusu čo ľudia napísali, neuveritelné ,ako sú zmanipulovaný a naprogramovaný, všetci uplne rovnake drísty...
ja Ivana z chaty poznám osobne ešte čias pred tým ako chatu z rekonštruoval ,ale takto mu nadávať, len preto že dá oznam o uzavretí chaty....
PS až ma striaslo ,kam sa slovač posunula.

Slovač je taká aká vždy bola. Latentné zlo vybublalo s tým ako sa objavili facebooky a pod. p*čoviny. Chatár mal radšej napísať, že z technických príčin zatvorené, lebo verím tomu, že mu tam budú chodiť robiť dezoláti zle...
Zobraziť komentár 05.02.2025 - 15:15:39
04
Pôjdu na Pohronský Inovec. :-D
Zobraziť komentár 05.02.2025 - 15:17:26
07
Tak to prrr. Len nech sú tam, kde sú. :-)
Zobraziť komentár 05.02.2025 - 16:22:51
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up