Ahoj,
Objednával som tu SAVU dcere na vianoce.A za tú cenu fajn.To sú asi všetky pozitíva

.
Ako bude to fungovať ale odporúčam skontrolovať dotiahnutie všetkých skrutiek.
Váha je cca 9,2kg tak som pristúpil k redukcii.
Výmena:
- pláštov za: Schwalbe Little Joe KevlarGuard 20x1,40" detský plášť, kevlar ,jeden kus pôvodného pláśťa mal cez 700g .samozrejme rovno aj duše.
-Volant a predstavec za činsky karbón.
-Brzdové páky za FORCE KID detské mechanické brzdové páky- lepšia páka a dajú sa dať bližšie k volantu
-kľuky bo pôvodné sú dlhé 152mm za 127mm
Dcéra má 120cm a ako píšu aj v recenziach geometria je stavaná na vyššie
deti a sedlovka sa nedá zasunúť úplne dole.Tak som musel zrezať cca 10cm.
Vrelo odporúčam doplniť vazelinu a nastaviť kónusy na nábojoch oboch kolies.Ako dáka vazelina tam bola ale nastavenie kónusov bola tragédia (keď som točil kolesom mohol som rátať guličky

)
Po úpravách sme pod 8kg.
Dúfam že som ťa moc neodradil,Cena úprav není vysoká a váhovo sa vyrovnáš v podstate Top značkam.
za 2,2" a obycajne duse za Tubolito duse (ventilky centrofixkou zatriet na cierno ?, +opravna sada tubolito 5 eur) k tomu Tatze pedale (
je o takmer 800g !!! lahsi (ak v bazari kupite lacne karbonove riaditka a sedlovku, viete ist dokonca o kilo nizsie). Treba povedat aj b) pri takejto vymene. Ak ma ten woom (alebo iny bajk) prednu vidlu pevnu, tak ten 2,35 "balon" pri miernom podfuknuti nahradza tlmenie vidlicou, prechodom na uzsie plaste stratite trochu komfortu. Ak vsak nejazdite nejaky extra divoky teren s dietatom, tak to nevadi (jazdime hlavne gravelove useky). Defekty nase deti nemavaju vibec, cize drahsieho tubolita alebo inej tpu duse by som sa nebal. Kamarati kupuju tpu duse z ali po par eur a ziadny problem.