V sobotu na obed prevzatý. Po 2 rokoch pokukovania po graveloch.
A hned 2 hod vyjazd v sobotu a dnes 2.5 hod výjazd. Asfaltik, strkovky, polnačky.
Zatiaľ spokojnosť.
Spokojnosť aj s peknou metalízovou farbou.
Aktuálne v tejto zostave kusovka, svetová premiéra 😉
Ani by to nebolo fér porovnávať lebo to sú bicykle cenovo aj výbavou od seba dosť vzdialene ale napíšem výhody:
- okrem kolies komplet karbón takže krásne to pohlcuje vibrácie
- tuhosť , Koyuk je oproti tomu ako žuvačka
- váha odhadom oproti Koyuku tak - 2 ; 2,5 kg to je sakra cítiť.
- elektrické radenie po krátkej jazde úplne návykové
Doskladané. Po piatich rokoch nový gravel, viac progresívna geoška, Red XPLR, Zipp 80 SL barany, Prologo Dimension sedlo a staršie Farsports gravel kolesá. Plášte pôjdu Swampero 44 na zimu a v lete vyskúšam Thunder Burt 2.1”
Rondo Ruut AL2. Dnes som menil kazetku za Spedao 11 - 42t 320g oproti pôvodnej microshift 11 - 42t 560g.
Oproti originálu zatiaľ celkovo:
- Ultralight sedlovka
- Specialized sedlo - Tufo Thundero 48c a prehodene na bezduše
- Kazeta
Aktualne 10,4kg s pedálmi (ktore su celkom ťažke ale chodím na ňom do roboty tak preto flat).
Ešte by sa zišlo vymeniť kľuky, mám doma karbonove čo pasujú na klasický shimano hollowtech II stred - 24mm oska. Toto ma podľa výrobcu PF 86/FSA stred a kľuky FSA OMEGA EXO 42T. Ale až tak sa do toho nerozumiem, tak ak máte nejake odporúčania sem s nimi.
Pekný! Som zvedavá na jazdné dojmy a či bude cítiť lepšie "žehlenie" nerovností zadnej stavby.
Tak po 600km nadšenie pretrváva. Bike je nečakane pohodlný, za mňa porovnateľný s GT Grade, Tá zadná stavba nakoniec asi nejako pracuje, plus výrazne vysunutá sedlovka robí divy. Pritom je tuhý do záberu, aj zo sedla. Geometria je skvelá v teréne, bike dáva taký pocit istoty v zjazdoch a ide super v strmákoch - niečo ako moderné MTB. Samo že je to zasa cítiť na ceste v rýchlych zjazdových zátačkach, treba oblúk dobre nasadiť a bike naklopiť, je to iné ako na žiletke. Vnúrorné vedenie kábla je celkom dobre vyriešené, bike je tichý, nič nerachtá (dával som penovú trubicu na brzdovú hadicu).
Sram XPLR ide famózne, po dlhých rokoch na Shimane nemám čo vytknúť. Možno zadná brzda má tendenciu trochu hučať, hlavne za vlhka, ale mám Hope kotúče. Pridávam ešte fotku zimného setupu, dal som invisiFrame fólie, zmestia sa tam 56mm SKS blatníky (so špecial hackom lebo tam nie je mostík so závitom na blatníky) s 44mm Swamperami. Viac už otravovať s fotkami nebudem ?.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A hned 2 hod vyjazd v sobotu a dnes 2.5 hod výjazd. Asfaltik, strkovky, polnačky.
Zatiaľ spokojnosť.
Spokojnosť aj s peknou metalízovou farbou.
Aktuálne v tejto zostave kusovka, svetová premiéra 😉
V čom konkrétne vnímaš posun oproti Koyuku?
- okrem kolies komplet karbón takže krásne to pohlcuje vibrácie
- tuhosť , Koyuk je oproti tomu ako žuvačka
- váha odhadom oproti Koyuku tak - 2 ; 2,5 kg to je sakra cítiť.
- elektrické radenie po krátkej jazde úplne návykové
Oproti originálu zatiaľ celkovo:
- Ultralight sedlovka
- Specialized sedlo - Tufo Thundero 48c a prehodene na bezduše
- Kazeta
Aktualne 10,4kg s pedálmi (ktore su celkom ťažke
Ešte by sa zišlo vymeniť kľuky, mám doma karbonove čo pasujú na klasický shimano hollowtech II stred - 24mm oska. Toto ma podľa výrobcu PF 86/FSA stred a kľuky FSA OMEGA EXO 42T. Ale až tak sa do toho nerozumiem, tak ak máte nejake odporúčania sem s nimi.
Tak po 600km nadšenie pretrváva. Bike je nečakane pohodlný, za mňa porovnateľný s GT Grade, Tá zadná stavba nakoniec asi nejako pracuje, plus výrazne vysunutá sedlovka robí divy. Pritom je tuhý do záberu, aj zo sedla. Geometria je skvelá v teréne, bike dáva taký pocit istoty v zjazdoch a ide super v strmákoch - niečo ako moderné MTB. Samo že je to zasa cítiť na ceste v rýchlych zjazdových zátačkach, treba oblúk dobre nasadiť a bike naklopiť, je to iné ako na žiletke. Vnúrorné vedenie kábla je celkom dobre vyriešené, bike je tichý, nič nerachtá (dával som penovú trubicu na brzdovú hadicu).
Sram XPLR ide famózne, po dlhých rokoch na Shimane nemám čo vytknúť. Možno zadná brzda má tendenciu trochu hučať, hlavne za vlhka, ale mám Hope kotúče. Pridávam ešte fotku zimného setupu, dal som invisiFrame fólie, zmestia sa tam 56mm SKS blatníky (so špecial hackom lebo tam nie je mostík so závitom na blatníky) s 44mm Swamperami. Viac už otravovať s fotkami nebudem ?.
Na tento Revolt Advanced som si dlho robil zálusk (alebo na jeho iterácie 2, 1, 0, Pro...), odkedy ho tu na webe predstavili. Ako si s ním spokojný?