Doteraz sme preberali vojnu pomiešanú s debatami o Ficovi, Matovičovi a spol., ale snáď sa táto téma ujme a ďalšie príspevky súvisiace s inváziou Ruska na Ukrajinu už budeme preberať tu, možno pomôžu aj moderátori a budú to presúvať sem. Keďže začala predvolebná kampaň na naše septembrové voľby, tieto dve témy by si zaslúžili žiť oddeleným životom.
Veď aj BBC Planet sa už venuje predátorom v tomto biotope:
páčia sa mi tí všetci nestranní, čo nás presviedčajú že to je úplne iný level a máme sa na to vykašlať a najlepšie to vôbec nesledovať ... začalo to doublem a aktuálne má štavetu lapierre
Prosím nepleť si mňa Mira nick Lapierre s mne neznámym užívateľom Lapierre25.
Za posledné roky som prispel jednotky príspevkov a už vôbec nie k politike.
Názory a príspevky tohto užívateľa sú podľa mňa mimo a nestotožňujem sa s ním.
Prosím, tí čo ma tu na fóre z minulosti poznáte, rozlišujte medzi mnou a ním.
Projekcia je v psychológii obranný mechanizmus ak osoba svoje negatívne vlastnosti a správanie pripisuje iným
Ináč by som chcel vedieť, čo sa deje v hlavách vám izolátom. TO nie je nadávka ale skratka - internetovo zraniteľný občan. Dezinfo ruSSká hybridná vojna vám doslova vytrela rozum, potom nájdete toto vlákno a vy musíte byť totálne v prdeli, že nie všetci rozmýšľajú ako vy a ako to je možné. No a potom z času na čas niekto nevydrží, tak približe 1 za mesiac sa tu doslova vygrcia aj celé ruSSKé bludy. Niektorí sa potom odmlčia, niektorí sa zmažú, teraz si tu ty a som zvedavý, aký izolát tu príde na budúce. Ten boj vo vás, že vy veríte nezmyslom a však vy máte predsa praUdu, že ako spracovávate protichodné fakty a argumenty aj vedu.
Niečo ako môj ex-kamoš, latentný bi-sexál, čo celý život bojuje proti LGBTI, migrantom, miluje putlera a keď si vypil, každého chlapa chytal za rozkrok a chcel každého chlapa bozkávať a samozrejme je migrant
Ramon, teraz si trochu "strelil capa", ako sa hovorí...
Veď som to uviedol na spravnu mieru . Prečítajte príspevky od dvadsaťpäťky a uvidíte … obyčajný L bez 25 viem že je niekto iný . Kazdy ma svoj názor , len je zvláštne , že modus operandi daných jedincov ide stále tým istým smerom . Oproti “našemu “.
Ak je toto co i len z casti pravda, tak Trump je kolosalny blb. A to este narvch k tomu, za akeho kolosalneho blba ho povazujem uz teraz. Uz by ma vobec neprekvapilo, keby zrusil sankcie na rusko a zaviedol ich na Europu.
Len nechapem, preco je opozicia v USA ticho. Ziadne reakcie na Trumpove ciny a vyhrazky? Kde je Kamala Harris? Aspon ona, ako superka v prezidentskych volbach by sa mohla vyjadrit.
Toto je pre Europu liecba sokom. Jedine riesenie je stat sa bezpecnostne nezavislymi na USA a poradit si s ruskom sami. Ale to chce roky...
nemecko,fran.ital.británia všetky tieto štáty sú jednotlivo ekonomicky ďaleko silnejšie ako rusi a to nehovorím o eu s 500mil.obyvateľmi.treba sa spamätať nefňukať a usa dokážeme v pohode nahradiť a dodať ukr.čo potrebuje.Táto facka mal prísť už dávno.
Vydierač Trumpeta chce prepísanie 50% nerastného bohatstva Ukrajiny na USA, ale pánko má asi nejaké divné dáta a nejaké prehnané nároky. V globále dáva EU viac ako USA.
nemecko,fran.ital.británia všetky tieto štáty sú jednotlivo ekonomicky ďaleko silnejšie ako rusi a to nehovorím o eu s 500mil.obyvateľmi.treba sa spamätať nefňukať a usa dokážeme v pohode nahradiť a dodať ukr.čo potrebuje.Táto facka mal prísť už dávno.
to je jedna vec,ale zdroj mrzkej lúzy, ktoru vystrojíš AKčkom a prešivákom ochotnej padnut za voccu,to asi lahko nenajdeš
copyrighti.ibb.co i.ibb.co
Ach tá špina zapredaná... Už je všetko jasné !
Zatiaľ čo Donald Trump obviňuje Ukrajinu zo začatia vojny, ruská štátna televízia ukazuje svojim divákom, ako budú jadrovými zbraňami triafat Spojené štáty.
Toto je banda drbnutých niemandov. Čo ti vlastne človek robí??? Fórum o bajkoch a pár primitívov tu mudruje o politike 🤷♀️ Ako IV. Cenová 🤦 končím tu celkovo. Sú aj iné fóra
Toto je banda drbnutých niemandov. Čo ti vlastne človek robí??? Fórum o bajkoch a pár primitívov tu mudruje o politike 🤷♀️ Ako IV. Cenová 🤦 končím tu celkovo. Sú aj iné fóra
In 1987, Trump was having financial difficulties (he lost $1 Billion dollars from 1978-1990) - so he turned to Russia. The KGB literally paid for his trip to Russia, and he was recruited by the KGB. #Krasnov
USA a Ukrajina se blíží k dohodě, která by USA předala cenná práva na nerostné suroviny, což je dohoda, kterou Trumpova administrativa požadovala jako náhradu za vojenskou pomoc při odražení ruské invaze, - WSJ
A potom zase Donald otočí?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prosím nepleť si mňa Mira nick Lapierre s mne neznámym užívateľom Lapierre25.
Za posledné roky som prispel jednotky príspevkov a už vôbec nie k politike.
Názory a príspevky tohto užívateľa sú podľa mňa mimo a nestotožňujem sa s ním.
Prosím, tí čo ma tu na fóre z minulosti poznáte, rozlišujte medzi mnou a ním.
Miro
Projekcia je v psychológii obranný mechanizmus ak osoba svoje negatívne vlastnosti a správanie pripisuje iným
Ináč by som chcel vedieť, čo sa deje v hlavách vám izolátom. TO nie je nadávka ale skratka - internetovo zraniteľný občan. Dezinfo ruSSká hybridná vojna vám doslova vytrela rozum, potom nájdete toto vlákno a vy musíte byť totálne v prdeli, že nie všetci rozmýšľajú ako vy a ako to je možné. No a potom z času na čas niekto nevydrží, tak približe 1 za mesiac sa tu doslova vygrcia aj celé ruSSKé bludy. Niektorí sa potom odmlčia, niektorí sa zmažú, teraz si tu ty a som zvedavý, aký izolát tu príde na budúce. Ten boj vo vás, že vy veríte nezmyslom a však vy máte predsa praUdu, že ako spracovávate protichodné fakty a argumenty aj vedu.
Niečo ako môj ex-kamoš, latentný bi-sexál, čo celý život bojuje proti LGBTI, migrantom, miluje putlera a keď si vypil, každého chlapa chytal za rozkrok a chcel každého chlapa bozkávať a samozrejme je migrant
Veď som to uviedol na spravnu mieru . Prečítajte príspevky od dvadsaťpäťky a uvidíte … obyčajný L bez 25 viem že je niekto iný . Kazdy ma svoj názor , len je zvláštne , že modus operandi daných jedincov ide stále tým istým smerom . Oproti “našemu “.
Ak je toto co i len z casti pravda, tak Trump je kolosalny blb. A to este narvch k tomu, za akeho kolosalneho blba ho povazujem uz teraz. Uz by ma vobec neprekvapilo, keby zrusil sankcie na rusko a zaviedol ich na Europu.
Len nechapem, preco je opozicia v USA ticho. Ziadne reakcie na Trumpove ciny a vyhrazky? Kde je Kamala Harris? Aspon ona, ako superka v prezidentskych volbach by sa mohla vyjadrit.
Toto je pre Europu liecba sokom. Jedine riesenie je stat sa bezpecnostne nezavislymi na USA a poradit si s ruskom sami. Ale to chce roky...
Dáta z denníka N.
to je jedna vec,ale zdroj mrzkej lúzy, ktoru vystrojíš AKčkom a prešivákom ochotnej padnut za voccu,to asi lahko nenajdeš
Ach tá špina zapredaná... Už je všetko jasné !
Bye bye, ty prvni cenova skupino
A daj pozor, nech ti nepraskne zilka.
'banda drbnutých niemandov ... pár primitívov...IV. Cenová'
maska strhnutá
lapierre25, keby niekto nestíhal mozgove pochody exclena ...
.
Predseda mu dá tip, kde robia kvalitné baypasy
Progresivni … hlavne geometriou, technikou a rozumom.
Osobne mam rad zapadny development s vyrobou na taiwane, milujem seversku zimu a jazdu na bajku pri stredozemnom mori.
Takze vlastne by som mal idealny … na 4 svetove strany 🤣
A mlademu sa tu nepaci! To je drzost! 🤣
.
USA a Ukrajina se blíží k dohodě, která by USA předala cenná práva na nerostné suroviny, což je dohoda, kterou Trumpova administrativa požadovala jako náhradu za vojenskou pomoc při odražení ruské invaze, - WSJ
A potom zase Donald otočí?