Doteraz sme preberali vojnu pomiešanú s debatami o Ficovi, Matovičovi a spol., ale snáď sa táto téma ujme a ďalšie príspevky súvisiace s inváziou Ruska na Ukrajinu už budeme preberať tu, možno pomôžu aj moderátori a budú to presúvať sem. Keďže začala predvolebná kampaň na naše septembrové voľby, tieto dve témy by si zaslúžili žiť oddeleným životom.
Veď aj BBC Planet sa už venuje predátorom v tomto biotope:
páčia sa mi tí všetci nestranní, čo nás presviedčajú že to je úplne iný level a máme sa na to vykašlať a najlepšie to vôbec nesledovať ... začalo to doublem a aktuálne má štavetu lapierre
Prosím nepleť si mňa Mira nick Lapierre s mne neznámym užívateľom Lapierre25.
Za posledné roky som prispel jednotky príspevkov a už vôbec nie k politike.
Názory a príspevky tohto užívateľa sú podľa mňa mimo a nestotožňujem sa s ním.
Prosím, tí čo ma tu na fóre z minulosti poznáte, rozlišujte medzi mnou a ním.
Projekcia je v psychológii obranný mechanizmus ak osoba svoje negatívne vlastnosti a správanie pripisuje iným
Ináč by som chcel vedieť, čo sa deje v hlavách vám izolátom. TO nie je nadávka ale skratka - internetovo zraniteľný občan. Dezinfo ruSSká hybridná vojna vám doslova vytrela rozum, potom nájdete toto vlákno a vy musíte byť totálne v prdeli, že nie všetci rozmýšľajú ako vy a ako to je možné. No a potom z času na čas niekto nevydrží, tak približe 1 za mesiac sa tu doslova vygrcia aj celé ruSSKé bludy. Niektorí sa potom odmlčia, niektorí sa zmažú, teraz si tu ty a som zvedavý, aký izolát tu príde na budúce. Ten boj vo vás, že vy veríte nezmyslom a však vy máte predsa praUdu, že ako spracovávate protichodné fakty a argumenty aj vedu.
Niečo ako môj ex-kamoš, latentný bi-sexál, čo celý život bojuje proti LGBTI, migrantom, miluje putlera a keď si vypil, každého chlapa chytal za rozkrok a chcel každého chlapa bozkávať a samozrejme je migrant
Ramon, teraz si trochu "strelil capa", ako sa hovorí...
Veď som to uviedol na spravnu mieru . Prečítajte príspevky od dvadsaťpäťky a uvidíte … obyčajný L bez 25 viem že je niekto iný . Kazdy ma svoj názor , len je zvláštne , že modus operandi daných jedincov ide stále tým istým smerom . Oproti “našemu “.
Ak je toto co i len z casti pravda, tak Trump je kolosalny blb. A to este narvch k tomu, za akeho kolosalneho blba ho povazujem uz teraz. Uz by ma vobec neprekvapilo, keby zrusil sankcie na rusko a zaviedol ich na Europu.
Len nechapem, preco je opozicia v USA ticho. Ziadne reakcie na Trumpove ciny a vyhrazky? Kde je Kamala Harris? Aspon ona, ako superka v prezidentskych volbach by sa mohla vyjadrit.
Toto je pre Europu liecba sokom. Jedine riesenie je stat sa bezpecnostne nezavislymi na USA a poradit si s ruskom sami. Ale to chce roky...
nemecko,fran.ital.británia všetky tieto štáty sú jednotlivo ekonomicky ďaleko silnejšie ako rusi a to nehovorím o eu s 500mil.obyvateľmi.treba sa spamätať nefňukať a usa dokážeme v pohode nahradiť a dodať ukr.čo potrebuje.Táto facka mal prísť už dávno.
Vydierač Trumpeta chce prepísanie 50% nerastného bohatstva Ukrajiny na USA, ale pánko má asi nejaké divné dáta a nejaké prehnané nároky. V globále dáva EU viac ako USA.
nemecko,fran.ital.británia všetky tieto štáty sú jednotlivo ekonomicky ďaleko silnejšie ako rusi a to nehovorím o eu s 500mil.obyvateľmi.treba sa spamätať nefňukať a usa dokážeme v pohode nahradiť a dodať ukr.čo potrebuje.Táto facka mal prísť už dávno.
to je jedna vec,ale zdroj mrzkej lúzy, ktoru vystrojíš AKčkom a prešivákom ochotnej padnut za voccu,to asi lahko nenajdeš
copyrighti.ibb.co i.ibb.co
Ach tá špina zapredaná... Už je všetko jasné !
Zatiaľ čo Donald Trump obviňuje Ukrajinu zo začatia vojny, ruská štátna televízia ukazuje svojim divákom, ako budú jadrovými zbraňami triafat Spojené štáty.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Toto je banda drbnutých niemandov. Čo ti vlastne človek robí??? Fórum o bajkoch a pár primitívov tu mudruje o politike 🤷♀️ Ako IV. Cenová 🤦 končím tu celkovo. Sú aj iné fóra
Toto je banda drbnutých niemandov. Čo ti vlastne človek robí??? Fórum o bajkoch a pár primitívov tu mudruje o politike 🤷♀️ Ako IV. Cenová 🤦 končím tu celkovo. Sú aj iné fóra
In 1987, Trump was having financial difficulties (he lost $1 Billion dollars from 1978-1990) - so he turned to Russia. The KGB literally paid for his trip to Russia, and he was recruited by the KGB. #Krasnov
USA a Ukrajina se blíží k dohodě, která by USA předala cenná práva na nerostné suroviny, což je dohoda, kterou Trumpova administrativa požadovala jako náhradu za vojenskou pomoc při odražení ruské invaze, - WSJ
A potom zase Donald otočí?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prosím nepleť si mňa Mira nick Lapierre s mne neznámym užívateľom Lapierre25.
Za posledné roky som prispel jednotky príspevkov a už vôbec nie k politike.
Názory a príspevky tohto užívateľa sú podľa mňa mimo a nestotožňujem sa s ním.
Prosím, tí čo ma tu na fóre z minulosti poznáte, rozlišujte medzi mnou a ním.
Miro
Projekcia je v psychológii obranný mechanizmus ak osoba svoje negatívne vlastnosti a správanie pripisuje iným
Ináč by som chcel vedieť, čo sa deje v hlavách vám izolátom. TO nie je nadávka ale skratka - internetovo zraniteľný občan. Dezinfo ruSSká hybridná vojna vám doslova vytrela rozum, potom nájdete toto vlákno a vy musíte byť totálne v prdeli, že nie všetci rozmýšľajú ako vy a ako to je možné. No a potom z času na čas niekto nevydrží, tak približe 1 za mesiac sa tu doslova vygrcia aj celé ruSSKé bludy. Niektorí sa potom odmlčia, niektorí sa zmažú, teraz si tu ty a som zvedavý, aký izolát tu príde na budúce. Ten boj vo vás, že vy veríte nezmyslom a však vy máte predsa praUdu, že ako spracovávate protichodné fakty a argumenty aj vedu.
Niečo ako môj ex-kamoš, latentný bi-sexál, čo celý život bojuje proti LGBTI, migrantom, miluje putlera a keď si vypil, každého chlapa chytal za rozkrok a chcel každého chlapa bozkávať a samozrejme je migrant
Veď som to uviedol na spravnu mieru . Prečítajte príspevky od dvadsaťpäťky a uvidíte … obyčajný L bez 25 viem že je niekto iný . Kazdy ma svoj názor , len je zvláštne , že modus operandi daných jedincov ide stále tým istým smerom . Oproti “našemu “.
Ak je toto co i len z casti pravda, tak Trump je kolosalny blb. A to este narvch k tomu, za akeho kolosalneho blba ho povazujem uz teraz. Uz by ma vobec neprekvapilo, keby zrusil sankcie na rusko a zaviedol ich na Europu.
Len nechapem, preco je opozicia v USA ticho. Ziadne reakcie na Trumpove ciny a vyhrazky? Kde je Kamala Harris? Aspon ona, ako superka v prezidentskych volbach by sa mohla vyjadrit.
Toto je pre Europu liecba sokom. Jedine riesenie je stat sa bezpecnostne nezavislymi na USA a poradit si s ruskom sami. Ale to chce roky...
Dáta z denníka N.
to je jedna vec,ale zdroj mrzkej lúzy, ktoru vystrojíš AKčkom a prešivákom ochotnej padnut za voccu,to asi lahko nenajdeš
Ach tá špina zapredaná... Už je všetko jasné !
Bye bye, ty prvni cenova skupino
A daj pozor, nech ti nepraskne zilka.
'banda drbnutých niemandov ... pár primitívov...IV. Cenová'
maska strhnutá
lapierre25, keby niekto nestíhal mozgove pochody exclena ...
.
Predseda mu dá tip, kde robia kvalitné baypasy
Progresivni … hlavne geometriou, technikou a rozumom.
Osobne mam rad zapadny development s vyrobou na taiwane, milujem seversku zimu a jazdu na bajku pri stredozemnom mori.
Takze vlastne by som mal idealny … na 4 svetove strany 🤣
A mlademu sa tu nepaci! To je drzost! 🤣
.
USA a Ukrajina se blíží k dohodě, která by USA předala cenná práva na nerostné suroviny, což je dohoda, kterou Trumpova administrativa požadovala jako náhradu za vojenskou pomoc při odražení ruské invaze, - WSJ
A potom zase Donald otočí?