Inak poznamka k vcerajsemu protestu v TO.
Odhad MsP, ze tam bolo 200 ludi na zaciatku je znacne podhodnteny, odhad organizatorov mozno optimisticky, ale 500 ludi tam bolo...slusne.
Dojem fajn, recnici dokonca lepsi chvilami ako v NR, nemohol som sa vsak zbavit pocitu, ze ista skupinka pri podiu tam bola dovezena, aby roztlieskavali dav. Hned ma clovek iny pocit, ked to organizuju politicke strany, pretoze dav sa sprava akosik inak.
Na zaver prisiel Igor...a cely relativne dobry dojem vymazal..
Hned od zaciatku som mal pocit, ze sa citi ako v TV sou, za sa len predvadza, rypol si aj do pozicie, ze musia dat zaruky, ze nepojdu s HLasom, a to vsetko by som prezul nebyt zaveru.
V zavere sa zacal prihovarat priamo opozicii, priamo vyzaval PS, priamo jej lidra, aby....to som uz stratil nervy, povedal susedovi, ze pome do prdele a sli to radsej zapit do krcmy.
Igor je proste taky, je to taky nas husita, ktory bojuje proti vsem, takze ak Igor vyzyva PS, ze nie s Hlasom, ja vyzyvam PS, ze nie s Igorom.
K skandovaniu Fico do basy, by som rad doplnil Igor bez do prdele, ale nie je zvukomalebne a neda sa to skandovat.