Ja mam velmi peknu skusenost tu z tohoto prechodu, uz som to tu asi i pisal.
Príloha:

Screenshot 2025-02-22 200456.png
142.51 KiB
Otvoriť v novom okne
thumb_up0thumb_down
Ako chodec som chcel prejst z pravej strany po prechode na lavu. Blizsie pri mne, vpravo mi zastalo auto a davalo mi prednost. Videl som ze i dalsie auto za nim zastalo a caka. Pozrel som sa doprava kde nic neslo, zase dolava kde stali dvaja alebo traja a nic dalsie neslo (smerom nadol je celkom vyhlad), tak som sa pozeral doprava a vkrocil na prechod. Ako som isiel cez prechod tak som sa stale pozeral doprava ci tam nieco nevyjde - a skoro ma zramovalo auto zlava. Mal som nejaky blby pocit tak som sa stihol este trochu narovnat, pritiahnut ruky k telu a stiahnut nohu v kroku tak sa len auto suchlo o moju pracku na opasku ktora v tom momente trcala najdalej. Nechapem preco ma zenska nezachytila zrkadlom, ci som sa za tu chvilu posunul o ten kusok ze ma spatak nezachytil ale potom uz stred auta ano. Neviem.
Co sa stalo bolo to, ze ked som sa pozeral doprava a kracal prechodom tak auto co mi davalo prednost dalo smerovku doprava, vodic chcel vojst do skoly a posledne auto stojace za nim sa ho preto rozhodlo obehnut cez dve plne ciary s dupnutim na plyn lebo je tam ta cesta uzka a neprehladna. Ja som v tom momente vysiel spoza auta co mi davalo prednost a vosiel do pruhu oproti, stale sa pozerajuc doprava kedze som bol uplne 100% v tom, ze zlava mi nic nehrozi.
Treba predvidat fakt vsetko.