Tiagra 4700 nie je kompatibilná s ničm iným, iba sama so sebou. Ak 105/Ultegra prešmyk, potom aj páky, bohužiaľ. Druhá možnosť je oželieť prešmyk a použiť jednoprevodník.
Tiagra 4700 ma tah lanka ako 11 rychlostne sady, cize pojde pouzit 105 presmyk. Pripadne GRX , avsak to by uz musel menit aj kluky kvoli offsetu.
Používa tú kombináciu tiagra paky-105 prešmyk, aj jaden cyklista, ktorého som našiel tu na fóre. A funguje to len to treba citlivejšie vraj doladiť. Tak to idem skúsiť.
ja si myslím,že všetko ohľadom prehadzovačky,čo treba ´´citlivejšie doladiť´´ je pre mňa nepoužiteľná vec,neznášam,keď niečo škrie,a nefunguje na 100% .Niekedy aj úplne kompatibilné systémy nefungujú spoľahlivo v tom zmysle,že stačí trocha zohnúť pätku napríklad a už to nie je ono. Načo si potom ešte vytvárať problémy s ´´citlivejším doladením´´?
rok sa s rokom stretol a zase špekulujem kúpiť na gravel karbónové kolesá .... je lepšie kúpiť značkové ako zipp 303s či campagnolo levante gravel .... alebo hunt carbon gravel čí nejaké čínske kolesá tváriace sa ako české či slovenské? Trochu sa bojím aj nábojov ... už roky jazdím len hope alebo dtswiss
lapaloma zrovna 303s nie su zrovna zname svojou kvalitou, obzvlast naboje, najlepsia je na nich ich zaruka. Ak ich neplanujes pouzivat tak, ze by ti ta zaruka padla vhod a chces radsej nieco trvanlive, tak znackove cinske rafiky + kvalitne naboje (napr. zmienene dt swiss) su kombinacia, ktorou chybu neurobis.
lapaloma Nedavno som riesil podobnu dilemu a skoncil som u Levante. Na zaklade recenzii a aj super cene na BD. Su lahke, tuhe, dostatocne siroke a akurat vysoke, maju krasnu povrchovku a rafik ma minihook (moc nedoverujem hookles rafikom).
Minus je extra tichy naboj. Nemam rad rapkace ale toto pri jazde vobec nepocut, plaste robia vacsi hluk. A kotuce su len centerlock (co niekomu moze vadit) a naboje maju konusy (s cim som ok).
Vie mi niekto vysvetliť prečo je problém nahodiť PANARACER Gravelking SK 700 × 40C plášte na ráfiky DT SWISS G 540 622X24?
Kamoš si to dal meniť do servisu ale servisák mu volal, že to neni dobrý nápad (problém s nahodením/vyzutím), že si má nájsť iné plášte...detaily neviem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tiagra 4700 ma tah lanka ako 11 rychlostne sady, cize pojde pouzit 105 presmyk. Pripadne GRX , avsak to by uz musel menit aj kluky kvoli offsetu.
Nie som si úplne istý. Mám pocit, že sa pár ľudí dobehlo pri kúpe a nedalo sa to odladiť. Možno ten FD-RX400, ten nemá také rameno.
https://www.singlebe.com/produkt/singlebe-allroad-red13/
https://ritcheylogic.com/bike/frames/swiss-cross-disc-frameset
dĺžka hornej trubky a tiež standover
...ináč aj po niečom takom už dlhšie pozerám..len ešte by som ho asi nevyužil..
čo si o tom myslíte?
Moje dieta jazdi S ram a to ma 145 cm. Ano, ina znacka ale na ilustraciu toho ze XS ti bude extremne male to snad staci.
Minus je extra tichy naboj. Nemam rad rapkace ale toto pri jazde vobec nepocut, plaste robia vacsi hluk.
Kamoš si to dal meniť do servisu ale servisák mu volal, že to neni dobrý nápad (problém s nahodením/vyzutím), že si má nájsť iné plášte...detaily neviem