Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftwalec napísal:
Dakujem, toto vyzera tiez pouzitelne, vyskusam. Jednu trasu zo zst. Vinohrady uz mam aj som po nej isiel. Vtedy som isiel cez Horsku, Kukucinovu, Jarosovu, Bajkalsku, popod Pristavny most a uz som bol v P. Biskupiciach. Cca 12 km to malo. Trasu by som mal mat aj tu medzi vyjazdami z minuleho roka.

Cez Juravu som chodil z Pezinka alebo zo Sv. Jura (podla toho, ake velke meskanie mal vlak), takze som si cestou do prace aj zabicykloval, co teraz nejaky cas nebude mozne. Skoda. Tak to napravim aspon cestou z prace rano :)

a nad tým "obísť" letisko z druhej strany si neuvažoval? Z Vajnor sa dá prejsť na mtb okolo letiska a potom okolo Decathlonu do Vrakune..ak vyhovuje cesta, tak z Vajnor po ceste opäť na Vrakuňu a Podunajské. Mne trvá cesta z Modry k letisku takto cca 50 minút, keď idem naspäť cez Vrakuňu na Juravu tak cca o 15-20 min dlhšie. Kilometrovo to je nie je oveľa dlhšie.
Zobraziť komentár 14.03.2025 - 18:31:59
10
janovarga toto by zaujimalo aj mna, ak prosim vies vyklikat trasu, bolo by to fajn. Myslel si prist k letisku zhora od Vajnor, a potom popri plote smerom k Ivanskej ceste a dalej az k Dekacu? A potom ako dalej?
To by ma teda fakt zaujimalo, ci je to tam vobec vsetko prejazdne (na mtb) :) diky
Zobraziť komentár 14.03.2025 - 18:48:46
00
nechce ma to pustiť cez koľajnice, tak len takto: https://sk.mapy.cz/s/pajavonada prejde sa cez koľaje a potom ďalej okolo letiska https://sk.mapy.cz/s/baboceruha. Na kúsku to ide po poli, bývalo to vyjazdené (dlhšie som už tade nešiel). Osobne by som ale do Biskupic zvolil cestu (ako je uzvretý most a je obchádzka tak je to tam kľudné a cesta je v poho široká..) https://sk.mapy.cz/s/jugerevulu
Zobraziť komentár 14.03.2025 - 20:02:31
03
ok diky. sice je tam par nebezpecnych usekov ktore sa mi moc nezdaju (este keby som to siel aj opacne), ale pojdem to niekedy pozriet.
Hlavne som bol zvedavy na to, ci sa da ist po severnej strane letiska popri plote :y:
Zobraziť komentár 14.03.2025 - 20:45:56
00
arrow_leftjanovarga napísal:
a nad tým "obísť" letisko z druhej strany si neuvažoval? Z Vajnor sa dá prejsť na mtb okolo letiska a potom okolo Decathlonu do Vrakune..ak vyhovuje cesta, tak z Vajnor po ceste opäť na Vrakuňu a Podunajské. Mne trvá cesta z Modry k letisku takto cca 50 minút, keď idem naspäť cez Vrakuňu na Juravu tak cca o 15-20 min dlhšie. Kilometrovo to je nie je oveľa dlhšie.

Dakujem za dalsi tip. O tejto moznosti som neuvazol, resp. ani som netusil, ze sa da letisko obist z druhej strany. Casovo aj kilometrovo to vyzera tiez fajn. Musim si to lepsie pozriet na mape a niekedy preskumam, do 25.4. bude dost casu. Odradza ma ten prechod cez kolajnice, skor by som volil asi tu cestu, nejaka premavka mi az tak neprekaza.
Zobraziť komentár 14.03.2025 - 21:26:49
00
Zopár ľudí tabuľu o uzávere prehliadlo, tak si spravili zachádzku. Zabezpečili to dobre, aby to ani špekulanti neskúšali.

Prílohy:

IMG20250316153839.jpg
IMG20250316153839.jpg 247.85 KiB 17.2356,48.2014 Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 16.03.2025 - 18:55:02
09
Btw, ten zbúraný most z Čiernej vody do Ivanky je vo výstavbe. Dva piliere už sú takmer dokončené.
Zobraziť komentár 16.03.2025 - 22:36:45
01
arrow_leftSlavinger napísal:
Zopár ľudí tabuľu o uzávere prehliadlo, tak si spravili zachádzku. Zabezpečili to dobre, aby to ani špekulanti neskúšali.

Na druhom brehu zabranu nevidim, takze spekulanti z radov mtbckarov/gravelistov to mozno budu skusat. :-D
Zobraziť komentár 17.03.2025 - 07:37:51
01
arrow_leftuid napísal:
Na druhom brehu zabranu nevidim, takze spekulanti z radov mtbckarov/gravelistov to mozno budu skusat. :-D

A tých na šlapacích lodičkách si tiež zabudol. :D
Respektíve:
sportravelling.com
Zobraziť komentár 17.03.2025 - 09:01:03
14
arrow_leftuid napísal:

tak,tak .. hned mi to padlo do oka, ze je tam plno volneho miesta, akurat nevidno ako to vyzera dalej
Zobraziť komentár 18.03.2025 - 11:14:58
00
arrow_leftlto napísal:
...akurat nevidno ako to vyzera dalej

Teraz to moze vyzerat nejak, o par dni to bude vyzerat inak, a urcite sa to este bude viackrat menit.

Posledne som tadial siel pred 1 a pol rokom (na ani jednej strane nebola uzavera) na 35mm plastoch a uz vtedy to bolo po tej trave makacka :lol:

Teraz si radsej pockam.
Zobraziť komentár 18.03.2025 - 11:36:39
01
Treba si ale uvedomit, ze dialnicny most sa bude burat aj na druhej strane Surskeho kanala, az za D4... takze tam tiez nebude kadial prejst...
Zobraziť komentár 18.03.2025 - 11:53:04
05
neviem ci je to nejaka nova tiktok challenge alebo co, ale uz viackrat za posledne vyjazdy som stretol bezcov beziacich po stredovej ciare na cykloceste, vacsinou to bolo medzi Stary mostom a Pristavnym na Petrzalskej strane. Tam je to dost uzke, tak je to o to horsie :/
Raz dokonca aj v noci, dotycny nemal ani odrazku.
Zobraziť komentár 19.03.2025 - 20:58:47
00
jednoduché vysvetlenie: zapnú autopilota sledujúceho čiaru, nemusia zaťažovať mozog zbytočnou aktivitou navyše ;)
Zobraziť komentár 19.03.2025 - 21:12:13
00
arrow_leftiron.hide napísal:
neviem ci je to nejaka nova tiktok challenge alebo co, ale uz viackrat za posledne vyjazdy som stretol bezcov beziacich po stredovej ciare na cykloceste, vacsinou to bolo medzi Stary mostom a Pristavnym na Petrzalskej strane. Tam je to dost uzke, tak je to o to horsie :/
Raz dokonca aj v noci, dotycny nemal ani odrazku.

Celu zimu takto na hradzi v tme bez svetla, odrazky a pre istotu v ciernom behaju, ja ich volam Ninjabezci.
A aby som nebol zaujaty, aj zopar cyklistov som takych stretol.
A preto mam svetlo na rajdoch sklopene klasicky cca 5-10m pred seba, a celovku, ktorou si prisvecujem, aby som videl na ninjov.
Zobraziť komentár 20.03.2025 - 09:38:41
01
keyboard_arrow_up