Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftcokupit napísal:
Rozumna a sympaticka iniciativa, len dufam, ze sa nerozhadaju a nezacnu okydavat. SASka sa pod grohlingom drzi prekvapivo dobre, sam som mu neveril, ale zatial fajn.

https://dennikn.sk/minuta/4528795/

Tiez som ich uz skoro odpisal, posledne volby som ich volil len kvoli hlinovi a viskupicovi. Cakal som ze grohling z toho spravi farmu ps, tak ako je hlas farma smeru. Ale zatial som pozitivne prekvapeny ze sa snazia zachovat svoju identitu dorazu na rozum a jasne sa distancuju od progresivnych radikalnosti pska.
Zobraziť komentár 18.03.2025 - 20:35:29
01
Tomu sa povie pesničkovo bomba kšeft, alebo psy sa bránia útokom?

https://domov.sme.sk/c/23464983/fico-vila-chorvatsko-razanj-matovic.html
Zobraziť komentár 18.03.2025 - 21:12:30
00
arrow_leftQwesa napísal:
Cakal som ze grohling z toho spravi farmu ps, tak ako je hlas farma smeru. Ale zatial som pozitivne prekvapeny ze sa snazia zachovat svoju identitu dorazu na rozum a jasne sa distancuju od progresivnych radikalnosti pska.

U mňa je SaS zatiaľ dvojka za PS, ale vôbec nevylučujem, že bude aj jednotkou, do volieb času dosť a zatiaľ si vedú u mňa dobre. Ale nezabúdam, že Grohlingova diplomovka je nejasná, "kompilát s prvkami plagiátu". To je a bude u mňa veľké mínus uňho osobne a bráni mi to nejako veľmi si ho vážiť.
Zobraziť komentár 18.03.2025 - 22:05:46
03
Ty si ostaň pri olano
Zobraziť komentár 19.03.2025 - 04:36:25
00
Davam sem v plnom zneni blog (novovzniknuty) a ospravedlnujem sa, za dlzku aj obsah...
Hlavne na to neklikajte, a do diskusie mi stacilo nazriet.
Lepsie precitat jednu z kultivovanych reakcii, zo Sme, moj link o 3 prispevky vyssie.

Premier na Pravde=ukazka slusnosti (aby každého šľak trafil), kontaktovanie majitela, ktory este pred par dnami nebol majiteľ, ... plus publikovanie v novom formáte (na vacsi dosah)

PS, edit: esteze chcel byt hlavnym cenzorom, pardon, kontrolorom slusnosti ci etiky.
O tému viac (nielen) na piatkovy protest. Akurát skoda, ze priemer robi iba to, co mu ide dobre: zahmlievať, popudzovat, viesť krajinu (aj mentalne) na vychod, ...atd

"Škandál ako sviňa. Fico v chorvátsku nič nevlastní!
17. marca 2025 17:00, Prečítané 45 678x, robertfico, Nezaradené
V osobnom živote som nemal nikdy také šťastie, aby som si našiel privátneho sponzora, akého má asi redaktorka denníka N Monika Tódová v osobe sudkyne Špecializovaného trestného súdu pani Záleskej. Obviňovať verejných činiteľov (Tódová: Fico sa tvári, že vila v Chorvátsku by nebola problém. Legálne by na ňu nemal. 17. marca 2025, denník N) bez dôkazov z netransparentnosti a potom si prakticky bez akýchkoľvek legálnych príjmov kúpiť byt v tej istej lokalite ako viacnásobný premiér a multinásobný poslanec a právny zástupca SR v konaní pred Európskym súdom pre ľudské práva, dokonca niekoľkomesačný poslanec EP, môže len Monika Tódová a jej podobní, ako napríklad člen najpríživníckejšej slovenskej rodiny Milan Šimečka, či expert na marxizmus- leninizmus Marián Leško.

Nebudem sa pred nikým ani vyviňovať ani ospravedlňovať. Ale mám škandál, lebo nič v Chorvátsku nevlastním, hoci to už týždeň celá slovenská mediálna špina tvrdí. Som najprelustrovanejšia verejná osoba v moderných dejinách Slovenska. Každý všetko o mne vie. S kým som korčuľoval na hrádzi, koho som objal na letisku, s kým a kde som bol na dovolenke, ako moja mama vytrestala svojho obľúbeného psa papučou…

Obviňovať ma, že som v 59. roku svojho života nemal na to, aby som si kúpil trojizbový byt v bytovom dome plnom mladých rodín s deťmi je už mimo akéhokoľvek vkusu. Je to presne to isté, ako sa ma nedávno bulvár pýtal na moje manžetové gombíky. Ak treba, môžeme spustiť kampaň na majetkové pomery novinárov. To by bola zábava. Mnohí by nevedeli vysvetliť ani vlastníctvo bicykla.

Zúfalstvo a posadnutosť ženú smiešne postavičky ako je Tódová, či Vagovič alebo Bárdy ešte ďalej. Po tom, čo boli absolútne vyvrátené všetky tvrdenia, že staviam alebo vlastním v Chorvátsku vilu, Tódová nahlas vykrikuje, že ja ani nemôžem nič stavať, lebo na to nemám. To je prejav najhlbšej frustrácie, akú som kedy zažil. Tisíce ľudí zo Slovenska, vrátane mnohých súčasných opozičných politikov vlastnia v Chorvátsku alebo zahraničí nejakú nehnuteľnosť a nikto sa o nich nezaujíma. Ja nevlastním nič a týždeň som na titulných stranách všetkej slovenskej mediálnej špiny. Tomu sa hovorí úlovok. Škandál ako sviňa! Fico v Chorvátsku nič nevlastní!

Aby som ukončil tento smutný a pre súčasné mediálne Slovensko tradičný pokus opätovne ma mediálne zavraždiť, keď sa to už nepodarilo naozaj 15. mája 2024 v Handlovej, oznamujem nasledovné. Telefonoval som s majiteľom domu v Chorvátsku, ktorý všetka slovenská mediálna špina označila za moje vlastníctvo. Ospravedlnil som sa mu za nepríjemnosti, ktoré mu boli spôsobené a aby každého šľak trafil, dohodol som sa s ním, že si tento dom v lete prenajmem na dovolenku.Keďže ho prenajíma, nech má aspoň akú takú kompenzáciu za svinstvá páchané takými smutnými tvárami slovenskej žurnalistiky akou je pani Tódová a spol."
Zobraziť komentár 19.03.2025 - 06:46:18
00
To nemusím ani čítať, je mi jasné, že je úplne frustrovaný, že tie nakradnuté prachy nemôže legálne míňať
Zobraziť komentár 19.03.2025 - 07:14:50
012
Páči sa mi hlavne slovný zvrat "absolútne vyvrátené všetky tvrdenia", akoby som čítal kinderKaliho a jeho potvrdenie o rokovaní pri zlatej vani na pozvanie vietnamskej strany :tmi: Vzhľadom na fakt že ide o blog je veľká škoda, že sa nerozviedla do šírky tá epizóda s "mediálnym zavraždením" (vkusne doplnená o terorizmus v Handlovej), v tomto akoby pán premiér zabudol na pomerne čerstvú skúsenosť s bytom. Tam tiež "novinárske hyeny" útočili, že nie je bežné aby sa človek dostal k luxusnému domovu za cenu nižšiu ako zaplatil pôvodný majiteľ (!!!), ktorý bol tej lásky a odpočítal mu nájomné (!!!), ale neskončilo to ako žiadna brutálna vražda, len obyčajný ľudský príbeh - veď šesťdesiatnik čo má nejakého pol milióna úspor na malý bytík na staré kolená, takých sú predsa podľa jeho fanklubu na Slovensku celé zástupy ...
Zobraziť komentár 19.03.2025 - 07:45:12
03
Čiže vysoký vek je zárukou príjmov na kúpu bytu za pol mega? Atentát treba spomenúť v každom prejave, aby ľudia nezabudli. Prečo by som sa mal zaujímať o majetok súkromných osôb? Keď je podozrenie, nech to riešia očtk. Fico je roky na čele štátu, takže by chudák mal zniesť zapojenie verejnosti do kontroly majetku ktorý získal výhradne z peňazí na ktoré sme sa všetci poskladali.
Zobraziť komentár 19.03.2025 - 08:03:27
05
ja by som zhodnotil ze veducko stratil vsetku sudnost ked sa urazene pustil do boja s veternymi mlynmi, snad to predznamenava rychly koniec ...
Zobraziť komentár 19.03.2025 - 09:52:48
02
„Obaja sme si želali zostať v parlamente. Vznikla však dohoda, ktorá umožní vláde pokračovať v napĺňaní dobrých vecí z programového vyhlásenia a zabráni tomu, aby do kabinetu vstúpili ľudia ako Igor Matovič či aby sa do parlamentu vracali poslanci, ktorí nemajú ďaleko k extrémistom,“ napísal Migaľ.

🤨
Zobraziť komentár 19.03.2025 - 10:14:36
00
arrow_leftivast napísal:
ja by som zhodnotil ze veducko stratil vsetku sudnost ked sa urazene pustil do boja s veternymi mlynmi, snad to predznamenava rychly koniec ...

Nestratil, iba hovorí k svojim voličom, nie k tebe.
Zobraziť komentár 19.03.2025 - 10:15:25
00
arrow_leftcisty napísal:
„Obaja sme si želali zostať v parlamente. Vznikla však dohoda, ktorá umožní vláde pokračovať v napĺňaní dobrých vecí z programového vyhlásenia a zabráni tomu, aby do kabinetu vstúpili ľudia ako Igor Matovič či aby sa do parlamentu vracali poslanci, ktorí nemajú ďaleko k extrémistom,“ napísal Migaľ.

🤨

Hodnoty nakoniec zvíťazili...
Zobraziť komentár 19.03.2025 - 10:20:06
02
A rýchly koniec Fica a sociálnej demokracii balkánskeho typu tiež nie je reál a už vôbec nie kvôli akémukoľvek majetku.
Zobraziť komentár 19.03.2025 - 10:22:24
00
Migaľ môže investovať do konských hláv, Ferenčák už svoje do KK dostal a Šalitroš si dokúpi k poslaneckej lavici kýbel, aby mohol hlasovať.
Zobraziť komentár 19.03.2025 - 11:25:51
03
dokaz ze Trump je zaockovany mRNA vakcinou

i.redd.it
Zobraziť komentár 19.03.2025 - 11:35:21
015

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up