Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Taký marketingový ťah. Už vidím ako budú tie lacné kazety nahadzovať na nové bajky a nie len tie najlacnejšie. Už som to zažil, keď som chcel zobrať Mondraker Chrono a potom pozerám, že je tam kazeta 11-50 na HG orechu. A bolo po kúpe. Ešte by ma zaujímalo, či tá prehadzovačka zvládne kazetu 10-52 alebo bude iba pre 50 zubov zo sady a v prípade upgradu bude treba vymeniť orech (kolesá), kazetu a prehadzovačku a či spracovanie bude na úrovni SX a z toho plynúca presnosť radenia a nutnosť nastavovania.
Zobraziť komentár 20.03.2025 - 07:56:39
00
V článku majú kazetu, ktorá má 10-52Z a je na HG orech. Takže ju asi tá prehadzovačka zvládne. Z hľadiska rozsahu ani nevidím dôvod prečo by som nekúpil bicykel čo má 11-50Z kazetu. V podstate má všetky prevody čo bežný človek potrebuje. Jedine čo beriem, že tieto kazety s takýmto rozsahom sú zvyčajne z toho najmenej kvalitného materiálu a v podstate ich životnosť je len maximálne pár tisíc km (skôr stoviek km).
Čo sa týka novej prehadzovačky, tak ja osobne transmission už asi na bicykel nebudem riešiť, ale len z dôvodu, že tie diely nabrali extrémne na hmotnosti a veľkosti. na bicykli mi to jednoducho zavadzia, ale isto si takéto základné riešenie nájde klientelu a pri tak masívnom prevedední by museli byť v Srame ozaj totálne mimo a nepoučiteľní, aby sa im to rozpadalo ako modely SX a NX. Možno by som aj predpokladal, že to má kvalitnejšie riešené čapy ako celá predošlá séria AXS, tam sa bohužiaľ rozpadala celá séria od základu až po XX1.
Zobraziť komentár 20.03.2025 - 09:09:25
00
HG cko zvláda desinu?
Zobraziť komentár 20.03.2025 - 09:20:37
00
Aj citate tie clanky?
"The new S-1000 cassette is particularly notable for squeezing in a tiny 10T cog, which is difficult to achieve with a HG freehub. It’s possible in this case due to the first four cogs forming a single piece,..."
Zobraziť komentár 20.03.2025 - 09:25:08
14
Sorry, som ten článok tak ledabolo prečítal, potom tu blbosti vypisujem. Ale zmiatlo ma to, že Sram dal 10 zubový pastorok až na XD orech a Shimano na Microspline, myslel som, že problémom bol ten HG štandard. Zjavne teda nie.
Zobraziť komentár 20.03.2025 - 09:29:13
02
To je v pohode, že si to len tak slabo prečítal. To sa stane. Mňa to skôr zaujalo po tom čo si písal, že 11-50 je NOGO zóna. Tak som si to rozklikol a je tam obrovský obrázok kazety, kde je napísané, že práve ponúkajú to o čom snívaš - 52Z a dolu dokonca 10 :) Takže normálne ako keby to v srame dizajnovali pre Teba :) Ja zas snívam o 11-50 čo aj je na trhu a 11 kole čo je tiež na trhu. Len potom tie mizerné prehadzovačky k tomu, aby som musel na SRAM kupovať akési Garbaruk ramienka, nakoniec aj tak zistíš, že v tých starých 11 sp SRAM prehadzkách dali imebcili slabú spojku, takže v teréne to radí, ale skáče to tak, že mi reťaz až po členku buchoce.
Zobraziť komentár 20.03.2025 - 09:37:37
00
Ja nesnívam o tom, že chcem 10-52, ja som ho mal, lebo som ten Mondraker nekúpil, teraz jazdím 10-50 na X01. Mne tá NX kazeta vadila kvôli hmotnosti a kvalite.

Ale, keďže som takú blbosť najskôr napísal, tak mi to nedalo a pohľadal ďalšie články a už som našiel odpoveď aj na to, ako to, že môže byť 10 zubový pastorok na HG orechu:

The cassette, which uses the Shimano HyperGlide (HG) freehub body standard, has space for the 10t sprocket by integrating it with the lockring in one piece.

https://www.bikeradar.com/news/sram-s1000-eagle-transmission
Zobraziť komentár 20.03.2025 - 09:44:37
01
No ani pri tejto S1000 by som asi neočakával nejaký zázrak. Kvalita tej kazety bude asi lepšie na tom ako NX, ale hmotnosť asi tragická. A HG orech je asi stále hodne zaužívaný v lacnejších kategóriách kolies.
Zobraziť komentár 20.03.2025 - 09:55:54
00
Je, ale keď kúpiš bajk s touto kazetou, tak bez výmeny orechu to neupgradujes na vyššiu sadu. A výrobcovia môžu aj na drahších bajkoch robiť mixy že kluky S1000, prehadzovacka GX a k tomu táto lacná kazeta a lacné kolesa. Tak ako to robí aj spomínaný Mondraker u mechanickej sady.
Zobraziť komentár 20.03.2025 - 10:02:44
01
Ja chápem, stále sa nájde veľa ľudí čo chce hotový bike a nemeniť hneď polovicu vecí. Ja som skladal, vlani kúpil zas komplet XC, mal všetko čo som chcel a veci čo som váhal sú nakoniec v pohode. Kebyže mám vyberať, nový trail - enduro, pozerám najprv rámy. Celý bike, jedine, že výborná cena a je to značka vo chcem a vymením minimum vecí. Ja osobne nie som cieľová skupina na elektriku a vedenie cez hlavové zloženie. Čiže v tomto smere, vedenie káblov, som zvedavý koľko ten trend vydrží.
Zobraziť komentár 20.03.2025 - 11:34:14
01
vrátim sa k novej vidlici FOX 34 SL, tu je článok :
https://esmtb.com/nueva-horquilla-fox-34-sl-peso-precio/
Zobraziť komentár 20.03.2025 - 19:43:57
01
Na pinkbike su aj prve dojmy:
https://www.pinkbike.com/news/first-ride-fox-34-sl-more-fork-light-weight.html
Zobraziť komentár 20.03.2025 - 20:30:30
00
Hmm, torzna tuhost +17% .. keby som to spocital za tych 20 rokov, co neustale navysuju tuhost vidlic, tak by som cakal, ze to udrzi aj spaceship uz. Alebo medzitym v nejakom modeli ju preventivne znizili :D Kazdopadne , korunka vyzera urobena dobre.
Zobraziť komentár 20.03.2025 - 20:57:55
04
Tiež ma tá tuhosť zaujala celkom. Navyše keď oproti pôvodnej verzii ubrali naozaj extrémne veľa materiálu v každom detaile. Mostík zas vyzerá viac ako bol jeho tvar na starších verziách, potom ho viac zaoblili do tvaru podkovy a pridali materiál a teraz je zas viac podobný pôvodnému. Každopádne bude to fajn vidla asi.
Zobraziť komentár 20.03.2025 - 21:45:36
00
minimum 180mm rotor ;(
Zobraziť komentár 20.03.2025 - 21:47:43
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up