Nechápem tie palce. Veď to predsa aj tvorca musí vidieť a aj si to (aspoň mne sa to tak zdá) priznáva - viď napr. predposledné foto.
Či už aj v modelárstve je povinnosť nikoho sa nedotknúť, nebodaj kritizovať aj keď je evidentne za čo.
Je to hrůza. A ak si to dá do vitríny, tak potěš koště. Koniec vysielania v bratskom jazyku.
Dal som palec aj ja. Chalan isiel s kozou na trh, ukazal co urobil aj sa rovno bonzol, kde ma chyby. Mozno napriklad aj preto, aby dostal radu...
Niekto dal mozno palec lebo zaklad je sam o sebe pekny, niekto preto lebo Toyota, niekto len preto, lebo by to sam ani takto neurobil.
Ak ta mam parafrazovat, je v modelarstve povinnost davat len modely s kvalitou 100% a viac, alebo len ocenene na okresnej vystave aspon ?
Keby si ho len doyebal za kvalitu a nebodaj poradil, je tvoj post prinosny. Tak si si len tupo kopol nielen do neho, ale do celeho toho sveta, co je pod tvoju uroven.
Ale ak ti to pomohlo super. Vzdy lepsie, nez keby si pre ulavu zabil nejakeho psa (ano, mam ta odvtedy za dedinskeho cocota a teraz si to pre mna len potvrdil)