To uz je predvolebna antikampan? Nie je priskoro?

Len Ta zaslepila nenavist voci Vallovi, ze si ten "clanok" zozral aj s navijakom, alebo si toho nebodaj sucastou a je to z Tvojej strany cielene pripojenie sa k
Romane Tabak?
Nech uz je tak ci onak, bolo by fajn, ak by si si overoval obsah / kvalitu tychto platenych "clankov" ked uz ich siris dalej. Napr. by Ti mohlo napovedat uz len to, ze je to publikovane nie pod menom autora, ale s podpisom "redakcia". A keby si sa len na moment zamyslel nad tymi percentami uvadzanymi v clanku, tak zistis, ze okrem samotnej vysky platu su to same z prsta vycucane nezmysly. Najviac ma pobavilo toto:
Od 1. januára 2020 sa sadzby pre bytové priestory zdvihli zo 0,4 % na 0,5 % a pre nebytové priestory zo 0,6 % na 0,7 %, čo predstavuje dodatočný nárast o 35 %.
Uz len prostym zamyslenim bez pocitania musi byt aj priemerne inteligentnemu cloveku jasne, ze tych 35 % je uplny nezmysel a realne je to cca 20 %. A riesit zvysovanie dani z roku 2020 v clanku o Vallovom plate v roku 2025 ma aky suvis?
Btw. v roku 2021 mali
4 primatori podstatne mensich miest co sa tyka poctu obyvatelov vyssie platy ako Vallo. Na zamyslenie, nie? Ale tymto nejdem Vallov plat obhajovat. Skor je otazka, preco maju primatori vseobecne az take vysoke platy a ci by nemali byt nejakym sposobom regulovane / zastropovane. Napr. Rybnicek mal vyssi prijem ako Vallo a Trencin ma pritom len devätinu obyvatelov v porovnani s BA. To je teda podstatne väcsi nepomer ako to, ze Vallo ma vyssi plat ako primator Prahy. Kolkonasobne vyssi plat na pocet obyvatelov ma Rybnicek nez primator Prahy, ked ma Praha cca 24 nasobok poctu obyvatelov Trencina? Cize tie platy verejne volenych zastupcov treba riesit plosne na vsetkych postoch a mali by byt nejakym sposobom naviazane na vysledky hospodarenia (ci sa znizuje alebo zvysuje zadlzenie) a na priemernu mzdu. Rozhodne nie je problem len Vallov plat ako sa ten "clanok" snazi navodit.
V kazdom pripade cele toto je len zbytocny flame, tuto medzi cyklistami naozaj nenajdes extra velky fanklub tych, co budu protestovat proti budovaniu cyklotras a rozvoju mesta smerom k trvalej udrzatelnosti...