Veľmi ťažké preteky. Hlavne pre Tadejových tímových v oklieštenej forme ako sa snažili doťahovať prednú skupinu s Gannou.
A Tadej nesklamal a to ich úsilie premenil vo víťazstvo. Normálne som ich v určitých momentoch ľutoval, keď som videl tie ich výrazi v tvári.
Ale najkrajšie bolo ako zlomil fyzicky MVDP. Normálne som už tomu neveril, že sa mu to podarí .
Tak ja som si bol dnes na 99% istý,že ak Pogi nebude mať pád,alebo tech.problémy,tak ho utrhne na Patterbergu(podarilo sa už na Kwaremonte)pretože toto nie je MSR,kde majú tie minikopčeky 4-5% a aj tam mal už Meťjú v jednej chvíli na mále.Ten fakt,že za celých 270km ani v jednom stúpaní sa ani raz nepokúsil zaútočiť a Pogačara utrhnúť (v stúpaniach mu len visel na zadnom kolese),svedčí o tom,že mal pred ním obrovský rešpekt a spoliehal sa na taktiku z MSR,že sa mu podarí zubami nechtami uvisieť a potom ho pár metrov pred cieľom teatrálne prešpurtuje,čo sa našťastie nestalo.Wout prekvapil,tento jeho výsledok veru nesvedčí o nejakej zlej forme.