Lokalizácia
Formulár sa odosiela
P-R je plne padov, defektov a kadecoho... staci ze sa nikde nezamoce a kludne to moze vyhrat s prstom v nose ak sa ostatnym nieco prihodi. faktor nahody a stastia je na P-R daleko vacsi ako inde
Zobraziť komentár 07.04.2025 - 11:18:51
00
PR Tadej ide skôr ako nemám čo stratiť . Profil mu nedáva šance sa utrhnut . Bude v pozícii ako včera bol Poel . Pedersen ukazuje skvelú formu a verím že vyhra .
Včera moderátor spomínal koleno Wouta a že zrejme preto nie je v top forme. Keď som videl koleno pochopil som, 6 týždňov ležať..

Prílohy:

IMG_5701.jpeg
IMG_5701.jpeg 236.43 KiB thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 07.04.2025 - 12:06:35
01
Myslím že Tadej to bude skúšať na dlhý únik podobne ako Sagan.
Tam sa môže udiať hocičo a stačí že Poel ostane kúsok vzadu a Tadej odíde s niekým odhodlaným a môže to v pohode dať.
Zobraziť komentár 07.04.2025 - 12:10:53
02
Dovolím si oponovať,Meťjú fónder 3/4 je 3 násobným víťazom Flámska a mal včera 270km a 17 stúpaní(niektoré aj 2,3x),kde mohol kedykoľvek útočiť a konkurentov utrhnúť.To by sa určite aj udialo,ak by neštartoval Pogačar.Trať okolo Flámska mu sedí ako vyšitá,určite viac,ako Pogimu trasa PR.Teda Pogačar rozhodne nebude v rovnakej pozícií na PR,ako konkurent na Flámsku.Na PR by mali mať navrch ortodoxní klasikári a ak by sa Pogačarovi podarilo TOP 5 bol by to skvelý výsledok.No aspoň tým najväčším favoritom na víťazstvo zdvihne trochu tlak ;) Ak by vyhral,tak by bol len tretí jazdec na GC v histórii týchto pretekov,(Mercx a Hinault ) ktorému sa to podarilo.Osobne to prajem Pedersenovi.
Zobraziť komentár 07.04.2025 - 12:30:07
00
Inak pamätám si , že jeden tu kedysi tvrdil že Pogacar nemôže vyhrať klasiku . A ja tvrdím , že Pogacar nemôže vyhrať PR✌️😀
Zobraziť komentár 07.04.2025 - 13:00:02
00
arrow_leftslavomirk napísal:
PR Tadej ide skôr ako nemám čo stratiť .

Môže stratiť celú sezónu. To sú preteky, ktoré síce prežiješ, ale môžeš mať z toho následky v podobe nejaké zranenia. A na P-R je to veľká šanca si na niečo také zarobiť. Takže buď ide Tadej naozaj vyhrať, alebo si v UAE neuvedomujú to riziko účasti, keď mu to povolili. Neviem, ale mám pocit, že športového riaditeľa ukecal na to, že on to proste vyhrá a donesie mu do autobusu kocku.
Zobraziť komentár 07.04.2025 - 13:17:15
03
Ja by som si to prial aby to vyhral ale fakt netusim kde im chce ujst. Spolihat sa na nejaky pad v ktorom ostanu favoriti ale on nie je prudko naivne. A riziko ze sa tam dochrame a tdf a vuelta bude papa je by som povedal vyssie ako sanca na vyhru. Tak snad mu to vyjde a budeme sa tesit.
Zobraziť komentár 07.04.2025 - 13:24:43
00
Pogi je živel a podľa mňa to jednoducho chce ísť a chce to vyhrať. On len tak na účasť nechodí. A zároveň mi nepríde, že je vypočítavec, že toto sa mi oplatí, toto nie. Na GT už dosiahol veľa, tak si možno len povedal, že idem sa zabávať ďalej a zároveň ukážem, kto je tu pánom. Možno si tak za pár rokov takéto niečo povie o ceste, keď bude mať všetko a objaví sa v xco. :-D
Zobraziť komentár 07.04.2025 - 13:31:05
11
No nech je ako je, sa ukáže túto nedeľu. Osobne som sa na P-R netešil viac ako pri Saganovej účasti. A možno aj o trochu viac. Lebo na neho sa veľmi dobre pozerá.
Zobraziť komentár 07.04.2025 - 13:58:19
00
Nemyslím , že sa Tadej zabáva , Teraz ešte tu tímovú pomoc vie nahradiť dobrým vlakom z iných tímov ale má za sebou veľmi silný tim ktorý pre neho pracuje a hlavne bude pracovať v horských etapách. Jeho tim by mal na PR na to myslieť viac ako Tadej.

Stačí , keď sa najde tim silný ako bol wolf pack , kde bude jedno kto vyhra hlavne ak vyhra tím.
Zobraziť komentár 07.04.2025 - 14:03:05
00
no co, ked sa dochrame, aspon to bude na tdf na ferovku s ostatnymi :D
Zobraziť komentár 07.04.2025 - 18:28:36
01
Hovori sa tomu vyzva, motivacia. Tdf vyhral 3x, takze aj keby ho P-R negativne poznacilo, on to jednoducho musi skusit, aj ked sanca na vitazstvo je velmi nizka. Je to cyklista c. 1, a P-R je pojem, kult. Tim by isiel proti nemu a celej jeho "medialnej aure", keby mu branil ist na P-R. Beztak je to uz ich zlate tela a keby si ho len drzali v klietke, tak zacne byt nespokojny, nebude v pohode a nasledne uz nemusia byt ani vysledky. Myslim si, ze ma v time take postavenie, ze mu asi vyslovene nezakazuju nic (mozno max. dorazne neodporucaju), ale ked si povie, ze to chce skusit a ma na to, tak tim urobi vsetko preto, aby mu vysli v ustrety.
Zobraziť komentár 07.04.2025 - 22:25:10
04
Jasper bol vždy spoľahlivý motor.. ,Mads dsluue , vyzerá to že LT ma silných ľudí .

https://www.instagram.com/reel/DIHpUyus4v0/?igsh=bDduNzgwcHIxbTA1
Zobraziť komentár 08.04.2025 - 05:29:42
00
Tom Pidcock plánuje Vueltu
https://esmtb.com/tom-pidcock-tambien-estara-en-la-vuelta-a-espana-ahora-llego-con-mas-experiencia-y-expectativas-mas-altas/
Zobraziť komentár 08.04.2025 - 21:26:57
00
Amatérska perspektíva pre P-R, s celkom zábavnými komentármi a zábermi... (pre citlivky, zábavné pre mňa)
thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 10.04.2025 - 09:15:32
07

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up