Nemyslím si, že to krútenie bude na nejakej nejazditeľnej úrovni. Skôr budú asi prevládať iné benefity ako je citlivejší chod a práve vyššia tuhosť pri brzdení a jazde v strmých priamych pasážach. Nezdá sa mi, že by Intend šiel nejakou zlou cestou. Tá cena oproti FOX TOP modelom nie je až tak extra. Až pri Intende ladenom Rulezzmanom je tá cena už zlá, to už sa nedá prekúsnuť.
Mal som možnosť vyskúšať iba zjazdové USD
vidlice ako áno jazdiť sa na tom dá ale keď máš trocha citu tak to vnímaš. Citlivý chod tam je no akonáhle ju skrutne tak je všetka tá citlivosť v momente preč... O niečo lepšie na tom bola DVO Emerald no stále to nebolo ono v porovnaní s klasickou konštrukciou... Na rovných pasážach to je jedno, no akonáhle potrebuješ zatacat a nedajbože sa k tomu pridá aj nejaka rýchlosť a preťaženie tak si
koleso žije svoj život ? Netreba ísť až tak veľmi do minulosti keď RS predstavilo svoju xc usd vidlu, no veľa úspechu nezožalaak si dobre apominam...
Úplne beznádejne by som to nevidel ale podľa mňa bude ich cieľovka velmi špecifická a nie zrovna masová...