Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zvykol som si na to, že keď ráno zaplatím, v ten istý deň objednávka odíde a na druhý deň ju mám.

Tentokrát už prešlo viac ako 24 hodín a stále sa pripravuje. 🤨
10.04.2025 - 11:53:07
00
cisty Lebo sezóna....fronte na balenie máme stále objenávky, ktoré majú dátum doručenia pred tou Tvojou - tá ma avizovaný dátum doručenia v pondelok takže balíme stále, len tá tvoja príde medzi priority až zajtra. už sa nám to rozbieha a posilňujeme kapacity ale reálne vždy sú tie prvé silnejšie dni trošku roztrasené kým to sadne. vzhľadom na počasie a predpoveď čakáme silný víkend, na to už chystáme kapacity expedície. Tento týždeň je to smola, balíme v podstate načas a popred teda nevieme.
10.04.2025 - 12:43:02
01
Okej, čiže počas sezóny to nie je expresné, chápem.

Ja len, že som si zvykol na tú ultra rýchlosť. 😁
10.04.2025 - 13:38:54
00
Mal si objednavku mimo sklad, skladove veci robime standardne obratom, preto to vlastne aktualne stoji a caka na kapacitu. Ako vravim, bude to lepsie ale ten start sezony je vzdy troska na hrane skrz skokovy rast objemu. Sme pripraveni len novy proces vzdy zaberie nejake dni na nastavenie/doladenie. V buducom tyzdni uz posilnujeme a pridavame kapacitu cize urcite nespomalujeme a nie je v plane byt pomalsi.
10.04.2025 - 13:46:15
11
myslím si, že konkrétne objednávky by sa mali riešiť súkromnou poštou a nepretriasať to pred širokým publikom; tu by som skôr očakával otázky a návrhy všeobecného charakteru. Nemám otvorenú objednávku, ale bude tam možnosť priamo komunikovať s objednávky-mtbiker - či nie ?
10.04.2025 - 18:36:39
00
Nedalo by sa do filtrovania pri bicykloch pridať aj filtrovanie podľa váhy? V dnešnej dobe je to celkom dôležitý a sledovaný parameter, a je jedno, či sú to detské, cestné, mtb, alebo elektrické bicykle. Ideálne, keby sa tak dali filtrovať aj jednotlivé komponenty :D Ale aspoň pri bicykloch by ste to mohli pridať. + pri skladových bicykloch po poskladaní overovať váhu a ak sa líši, tak to uviesť v popise bicykla.
12.04.2025 - 09:53:25
00
To nemaju uvedene vacsinou ani vyrobcovia na svojich oficialnych strankach.
12.04.2025 - 10:28:14
01
RANDAL presne ako píšeš; a to je aj u plášťov, búnd atd ; to kozmetika platničkám neublíži, to ublíži a niekde to uvedené nie je; niekde pri oblečenie je filter materiál, niekde nie je .... a ty kľučkuješ :)
12.04.2025 - 15:59:42
00
zacali mi chodit notifikacie "pomoz inemu bikerovi ...." (otazky k produktom v e-shope)
ako toto funguje? nedala by sa navolit aspon kategoria produktov?
14.04.2025 - 11:20:46
00
Ahoj, Gusto0, aktualne to chodi vzdy, ked niekto polozi otazku k produktu, ktory si zakupil + musis byt "aktivny user", ktory vytvara obsah na stranke. Je to prva verzia, tazke bolo pre nas vopred odhadnut potencialny dosah a najma naslednu odozvu na to, aby sme dobre nastavili obmedzenie frekvencie a moznost vypnutia z tychto notifikacii.

Teraz sa uz bavime o tom, ako limitovat frekvenciu tak, aby sme s tym prehnane neotravovali tych, ktori jednak vela nakupuju, ale zaroven neprejavia zaujem odpovedat. Pripadne ci pridat moznost uplne sa z toho "odhlasit".
14.04.2025 - 13:08:00
01
zatial postrehy - kym som si ja rozklikol notifikaciu, uz tam bolo niekolko odpovedi, tak som uz neodpovedal.
na odpovede k otazkam k produktom som sa dost spoliehal, lebo boli od zakaznickej podpory ktora ich predpokladam ziskavala z ofic. zdrojov dodavatelov, vyrobcov. takto sa to zmiesa s odpovedami uzivatelov ktore nemusia byt spravne.
14.04.2025 - 13:48:05
01
Ak su to otazky, na ktore vie odpovedat iba MTBIKER, notifikacia pouzivatelom by nemala ist, o takych otazkach je notifikovana iba zakaznicka podpora.

Cielom je najma zrychlenie odozvy, nebolo v nasich silach na tieto otazky vzdy promptne odpovedat. Takze ak sa jedna o dopyt, na ktory by mala vediet odpovedat aj komunita (rozhoduje o tom ChatGPT, budeme ladit prompt, ak odhalime chyby), a ostatni zakaznici su ochotni pomoct, tak sa nam ukazuje, ze si veda ludia naozaj pekne pomoct (nejake velmi pekne priklady si uz odkladam pre case study:)).

Odpovede od ZP su vzdy v komentaroch odlisene od ostatnych odznakom/stitkom pri pouzivatelskom mene.
14.04.2025 - 14:22:10
03
priprava na koniec fora :lol:
14.04.2025 - 14:38:30
02
časom aj diskutujúcich nahradí AI? :)
14.04.2025 - 15:00:14
02
Ja ešte Rachela doplním, že aj odpovede samotných zákazníkov spätne preverujeme, tzn. nemalo by sa stať, že otázka bude zodpovedaná nesprávne.
14.04.2025 - 15:26:12
11
keyboard_arrow_up